De beste Apple-klokkene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
14

Det er ingen hemmelighet Apple dominerte smartklokkemarkedet: I 2024 har Apple den største andelen av markedet, med 22 % blant alle smartklokkeleverandører. Siden Apple Watch er tilgjengelig i over fem forskjellige varianter, hvis du kjøper en for første gang eller oppgraderer, kan det være en utfordring å finne ut hvilken modell som passer for deg.  

Mens Apple Watch startet som en treningsmåler som var litt mer sofistikert enn en Fitbit, har den stadig utvidet seg til å bli en ekspansiv helseovervåkingsenhet og et hendig verktøy for rask tilgang til informasjon og apper. Den kan nå sjekke pulsen din, bære boardingkortet ditt for en flytur, identifisere en sang som spilles i nærheten, åpne garasjeporten, varsle deg når det er i ferd med å regne, og veilede deg til å puste når du blir stresset – – og det er bare noen få eksempler. 

Også: De beste smartklokkene du kan kjøpe: Apple, Samsung, Google og flere sammenlignet

Hva er den beste Apple Watch akkurat nå?

Jeg har brukt en Apple Watch hver dag siden den første modellen ble lansert i april 2015, og jeg har prøvd nesten alle versjoner siden den gang. Jeg har brukt og testet de forskjellige Apple Watch-modellene for å administrere tekstmeldinger, gå lange stier, kjøre utallige smarthus-apper, administrere matlagingstimer på kjøkkenet, minne meg på viktige oppgaver og mye mer. Basert på mine år med testing, er mitt valg for den beste Apple Watch totalt sett Apple Watch Ultra 2, takket være dens store skjerm, over 24-timers batterilevetid og nødsirene. Les videre for å finne ut hvilken Apple Watch som er best for deg.

De beste Apple Watches i 2024

Apple Watch Ultra 2

Beste Apple Watch totalt sett

apple-watch-ultra-2-1 Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Større, lysere, mer nyttig skjerm Over 24-timers batterilevetid Super holdbar nødsirene IdelesFor stor for små håndledd Doble prisen på basen Apple Watch Series 9 Flere detaljer

Apple Watch Ultra 2 tekniske spesifikasjoner: Skjermstørrelse: 49 mm | Batteritid: Opptil 72 timer | Lagringskapasitet: 64 GB | Funksjoner: Stødig titan-deksel og safirkrystall-overflate, forbedrede sikkerhetsfunksjoner, inkludert en innebygd sirene, dobbel frekvens GPS, fungerer opptil 100 meter under vann

Apple Watch Ultra 2 tilbyr en liste over mer eksklusive funksjoner enn noen annen Apple Watch-modell. Den mest bemerkelsesverdige og nyttige forskjellen mellom Ultra og de andre Apple Watch-modellene er den større, lysere, flatere skjermen som er dekket av en safirkrystall-overflate og omgitt av et titan-deksel for å øke mengden slitasje den tåler betraktelig. . Den er også IPX6-støvbestandig, fungerer under vann opptil 100 meter (328 fot), og har militærsertifisering (MIL-STD 810H) for robusthet. I tillegg kan Ultra 2 nå håndtere store høyder, støt, vibrasjoner og temperaturer så lave som 4 grader Fahrenheit og så høye som 130 grader Fahrenheit.

Anmeldelse: Jeg tilbrakte en uke med Apple Se Ultra 2 og her er det som skilte seg mest ut

ZDNET-bidragsforfatter Matthew Miller prøvde også ut Apple Watch Ultra 2 da den ble utgitt i fjor, og sa at han likte klokken “for dens lange batterilevetid, lysere skjerm, utvidede tilkoblingsmuligheter og nye klokkebånd” samtidig som den blir imponert over den forbedrede mentale helsefunksjonaliteten via Mindfulness-appen.

Ultra 2 legger også til flere eksklusive funksjoner, inkludert en programmerbar handlingsknapp med en rekke trenings- og eventyrfunksjoner (den kan også ganske enkelt aktiver lommelykten), dobbel frekvens GPS som kan overvinne forstyrrelser fra fjell og skyskrapere, og doble integrerte høyttalere som er mye høyere for å ta telefonsamtaler, spille musikk eller samhandle med Siri. 

Mange Amazon-anmeldere som har kjøpt denne klokken sier at det er den beste Apple Watch-modellen de noen gang har brukt, og nevner spesielt klokkens kvalitet og store 49 mm skjerm med 3000 nits lysstyrke. Utover det tilbyr Ultra ett viktig tillegg til serie 9-serien: en nødsirene (aktivert ved å holde nede handlingsknappen), som gir et 86 desibel lydmønster som kan høres opptil 180 meter unna. . Dette kan hjelpe hvis du går deg vill eller faller på en fottur, for å avverge ville dyr eller skremme angripere.

Se nå på Amazon

Apple Watch Series 9

Beste Apple Watch for folk flest

Apple Watch Series 9 lyssterk skjerm Jason Hiner/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsLysere skjerm Fullt utvalg av helsesensorer Håndfri dobbelttrykksbevegelse Mer nøyaktige Siri-kommandoer Imper Mobiltilkobling koster ekstra Ikke like holdbar som Ultra 2. Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Apple Watch Series 9: Skjermstørrelse: 41 eller 45 mm | Batteritid: Opptil 36 timer | Lagringskapasitet: 64 GB | Funksjoner: Nye funksjoner inkluderer en 2x lysere skjerm, dobbelttrykksbevegelser, ny rosa farge, robust S9-prosessor, alle de beste helsesensorene Apple har å tilby

Apple Watch Series 9 kan spore aktivitet, skritt, hjertefrekvens, respirasjonsfrekvens, blodoksygen (lungefunksjon), håndleddstemperatur, søvn og miljølydnivåer (for å beskytte hørselen din), noe som kunder som har anmeldt klokken sier "gjør hverdagen så mye enklere." Og den bruker algoritmer og maskinlæring (a.k.a. AI) for å oppdage farlige mønstre og varsle deg om å søke lege om nødvendig. Det er nå mange historier om mennesker som har hatt livreddende erfaringer med helsevarsler fra en Apple Watch.  

Les hele anmeldelsen: Apple Watch Series 9: Derfor bør du ikke nøye deg med de rimeligere modellene i år

I min praktiske testing er det to store oppgraderinger i Apple Watch Series 9. Den første er en 2000 nit-skjerm som er dobbelt så høy lysstyrke som fjorårets S8. Den andre er den nye S9 SiP-prosessoren, som har en 30 % raskere GPU og behandler maskinlæring dobbelt så raskt. Dette gjør alt raskere, gjør animasjonene jevnere og muliggjør funksjoner som den nye dobbelttrykksbevegelsen og raskere og mer nøyaktige Siri-kommandoer.

Også: Apple Watch-serien 9 vs. Apple Watch Series 8: Bør du oppgradere?

Hvis du vil ha de nyeste helsesensorene og sikkerhetsfunksjonene, god batterilevetid (spesielt hvis du vil gjøre søvnsporing), og du ikke trenger de ekstreme funksjonene i Ultra 2, kan du spare mye penger ved å gå med aluminiumsmodellen til Apple Watch Series 9 fra $399. Men hvis du bestemmer deg for at du vil ha den tøffere finishen i rustfritt stål (som starter på $699), så vil jeg si hopp over det og gå rett til Ultra, for for $100 mer får du mange ekstra funksjoner. Det eneste unntaket kan være hvis du har et mindre håndledd.

Se nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Apple Watch SE (2. generasjon)

Beste Apple Watch for barn og førstegangskjøpere

< figur> apple-watch-se2-1 Jason Hiner/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Familieoppsett for barn og eldre voksne Helse- og stedssporing Fall- og krasjdeteksjon Svært rimelig Ideles Ikke like holdbar som andre Apple Watch-modeller Mobiltilkobling krever månedlig avgift Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Apple Watch SE: Skjermstørrelse: 40 eller 44 mm | Batteritid: Opptil 18 timer | Lagringskapasitet:32 GB | Funksjoner: Rimeligste Apple Watch, familieoppsett for barn og eldre voksne, helse- og posisjonssporing, fall- og krasjdeteksjon

Fra $249, det jeg fant utrolig med Apple Watch SE (2. generasjon) er hvor mange av de samme helse- og sikkerhetsfunksjonene fra Series 8 og Ultra den faktisk inkluderer. Det er lettere å snakke om det som ikke er inkludert i SE — det sporer ikke oksygen i blodet, tar EKG-hjertesjekker eller sjekker temperaturen din. Og selv om ansiktet ser akkurat ut som Series 8, er skjermen faktisk omtrent 20 % mindre, og den har heller ikke en alltid-på-skjerm.

Men det inkluderer nesten alt annet, og mobiltilkoblingen er bare et tillegg på $50 for SE (sammenlignet med et tillegg på $100 for Series 8). I likhet med Ultra og Series 8, vil det å legge til en mobilforbindelse også koste deg rundt $10 per måned med din trådløse operatør. Men selv om du velger mobilversjonen og velger den større 44 mm Apple Watch SE fremfor den mindre 40 mm-versjonen, vil du fortsatt bare fylle på $329 for SE.

Også:' xA0;Apple Watch SE (2022) vs Apple Watch SE (2020): Bør du oppgradere?

Det gjør den til en flott smartklokke å gi til noen som ikke har en iPhone, for eksempel et barn eller et eldre familiemedlem, ved hjelp av Apples familieoppsett. Med mobiltilkobling kan de bruke Apple Watch til å sende og motta telefonsamtaler, motta tekstmeldinger, diktere svar på tekstmeldinger og koble til nettinformasjon som været. 

Og du kan angi den opp fra din iPhone, så lenge de er i Apple-familiegruppen din. Hvis du kobler til en eldre slektning som har helseproblemer, kan de ekstra helsesensorene i Series 8 gjøre det verdt sjelefreden å oppgradere. Kunder som har anmeldt klokken er også enige om at den gir utmerket valuta for prisen, spesielt hvis du er ny i Apple Watch-familien. 

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå hos Apple flere kjøpsvalg

Apple Watch Series 7

Beste Apple Watch for unike farger

apple-watch-series-7-at-apple-store Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper ProsKommer i unike blå og grønne farger Godt tilbud hvis du kjøper brukt eller renovert Har de fleste av de nyeste helsefunksjonene Vann-, støv- og sprekkbestandig Ideles Kortere batterilevetid enn Series 8 eller 9 Display er ikke like lyssterk som Series 9 Flere detaljer

Apple Watch Series 7 tekniske spesifikasjoner: Skjermstørrelse:  41 mm eller 45 mm | Batteritid: Opptil 18 timer | Lagring: 32GB | Funksjoner: Stor skjerm, rask lading, helsefokuserte funksjoner, mer holdbar enn SE

Da den først ble lansert høsten 2021, ga Apple Watch Series 7 viktige oppgraderinger, inkludert en 20 % større skjerm, hurtiglading (0 til 80 % på 45 minutter med en USB-C-kabel), et mer holdbart ansikt som er laget ut. av krystall og er 50 % tykkere enn forrige modell, og IPX6 støvmotstand. Dette er funksjoner som fortsatt ikke er tilgjengelige på Apple Watch SE 2nd Gen. 

Anmeldelse: Apple Watch Series 7 anmeldelse: Større er virkelig bedre

Med SE som nå holder nede Apple Watch-markedet på startnivå, er det best å tenke på å kjøpe Series 7 sammenlignet med SE. Hvis du bare vil ha en rimelig inngang i Apple Watch-økosystemet og et enkelt kjøp, kan du kjøpe en ny SE og komme raskt i gang. En ny Apple Watch Series 7 koster nesten samme pris som Series 8, så det er mye bedre å få Series 8. Du kan imidlertid finne en renovert Series 7 for $200-$250 på steder som BackMarket og RefurbMe. Amazon selger også oppussede modeller, og de generelle vurderingene fra kunder som kjøpte en tidligere eid Apple Watch Series 7 var positive uten klager på batterilevetid eller klokkens tilstand.

Det er egentlig bare noen få gode grunner til å kjøpe Series 7 på dette tidspunktet. Den første er hvis du vil ha ekstra helsefunksjoner (hjerte- og lungesporing) for en Apple Watch du gir til en eldre slektning, eller hvis du vil ha den ekstra holdbarheten til en Apple Watch du gir til et barn. Den andre store grunnen til å kjøpe Series 7 er fordi den kommer i to veldig fine farger — grønn og blå — som Apple ikke lenger tilbyr for Series 8. Men igjen, hvis du skal få en Series 7, jeg'apos ;d anbefaler å få en oppusset.

Se nå på Amazon

Apple Watch Hermès

Beste Apple Watch for å kle seg ut

 apple-watch-hermes-3 Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper ProsHøykvalitets, stilige bånd Eksklusive Hermès urskiver Inkluderer legger til et ekstra sportsbånd i esken Ulemper Dyrt for det du får Samme funksjoner som vanlig Series 9 Flere detaljer

Apple Watch Hermès teknologiske spesifikasjoner: Skjermstørrelse: 41 mm eller 45 mm | Batterilevetid: Opptil 36 timer |& #xA0;Lagring: 64 GB | Funksjoner: Stilige og kvalitetsbånd, eksklusive Hermès urskiver og etsninger på urkassen utstilt

Hvis du ønsker å bruke en designer smartklokke, er Apple Watch Hermès et elegant alternativ for fashionistaer. Klokken i seg selv er en Apple Watch Series 9, men du får eksklusive Hermès urskiver og forskjellige etsninger. 

Det du egentlig betaler for er Hermès-bandene, som Rouge H Bridon Double Tour som vikler seg rundt håndleddet ditt to ganger. Det er mange stilige band å velge mellom, som Noir/Gold Twill Jump Single Tour-bandet eller Kilim Single Tour i signaturoransje.

Versjonene av denne klokken som Apple selger inkluderer ikke lenger alternativer for klassiske Hermès skinnbånd, nå som Apple har eliminert skinn fra produktet. Hermès selger imidlertid lærremmer for sin utgave av Apple Watch på nettstedet.

Som du kanskje forventer, vil prisklassen for denne Apple Watch-modellen koste deg mye mer for designermerket. Denne modellen varierer fra $1,249 til $1,349. Alle modellene inkluderer mobilnett (aktivering og månedlig plan ikke inkludert) og Apples deksler i rustfritt stål av høy kvalitet som også tilbys på Apple Watch Series 9. 

Se nå på AppleView nå på Hermes mer kjøp valg

Hva er den beste Apple Watch-modellen?

Apple Watch Ultra 2 er modellen med de mest avanserte funksjonene, mens Apple Watch Series 9 er den som har alle de nyeste helsefunksjonene til en vanlig pris ($399). Det er noen andre alternativer også, så her er et diagram som bryter ned funksjonene til hver modell.  

< td>

$1 249

< /tr>

Apple Watch-modell

Pris

Hvor kan du kjøpe

Skjermstørrelse

strong>

Batteritid

Lagringskapasitet

Chip

Apple Watch Ultra 2

< /td>

$799

Apple, Amazon, Best Buy

49 mm

72 timer

< p>64GB

S9 SiP

Apple Watch Series 9 

$399

Apple, Amazon, Best Buy

41 mm eller 45 mm< /p>

36 timer

64GB

S9 SiP

Apple Watch SE

$249

Apple , Amazon, Best Buy

40 eller 44 mm

18 timer

< p>32 GB

S8 SiP

Apple Watch Series 7

$275

Apple, BackMarket< /p>

41 eller 45 mm

18 timer

32 GB

S7 SiP

Apple Watch Hermès

Apple, Hermès

41 eller 45 mm

36 timer

64GB

S9 SiP

Hvilken Apple Watch-modell passer for deg?

Har du problemer med å velge mellom Apple Watch-modeller? Her er en rask oppsummering av hovedgrunnen til å kjøpe hver enkelt.

Velg denne Apple Watch. .

Hvis du vil…

Apple Watch Ultra 2

Alle de beste smartklokkefunksjonene Apple har å tilby. Mens Ultra 2 er spesielt lastet med trenings- og holdbarhetsfunksjoner for idrettsutøvere og eventyrere, vil dens større og lysere skjerm, bedre batterilevetid og nødsirene appellere til mange andre også.

Apple Watch Series 9

Alle de nyeste helse- og treningsfunksjonene til en rimelig pris. Den sporer hjertehelse, pust, temperatur, søvn og, selvfølgelig, aktivitet og kondisjon. Apple Watch blir stadig smartere, og dette er den bestselgende modellen.

Apple Watch SE

En mer budsjettvennlig Apple Watch. Dette inkluderer alle de grunnleggende funksjonene til en lavere pris og er et godt valg for førstegangskjøpere av Apple Watch eller å gi til et barn eller et eldre familiemedlem, siden du kan konfigurere det ved å bruke Family Setup selv om de ikke har en iPhone.

Apple Watch Series 7

En Apple Watch i unike blå eller grønne farger. Apple Watch Series 7 er til salgs mange steder, og du kan få en oppusset modell for $200-$275. Den beste grunnen til å få det er det faktum at det kommer i to unike farger du ikke kan få i Series 9.

Apple Watch Herm& #xE8;s

En Apple Watch for både utkledning og trening. For de som elsker det franske luksusmerket, har denne spesialutgaven av Apple Watch førsteklasses bånd og eksklusive urskiver for de som ser på klokken deres som et motetilbehør.

Faktorer du bør vurdere når du velger den beste Apple Watch

Selv om alle Apple Watches på denne listen har en rekke helsesporingsfunksjoner og andre nyttige apper, er forskjellene deres det du må vurdere før du kjøper en, inkludert: 

Skjermstørrelse:  Apple Watch-skjermer kommer nå i tre forskjellige størrelser (40/41, 44/45 og 49). Avhengig av størrelsen på håndleddet og hvor mye du ønsker å samhandle med klokken for raske handlinger, vil skjermstørrelsen være en stor faktor for å avgjøre hvilken modell som er mest fornuftig.Funksjoner: Apple legger metodisk til flere og flere nye funksjoner til Apple Watch hvert år, så vi sammenlignet sikkerhetsfunksjoner, helsesensorer, båndalternativer, batterilevetid og andre nyttige alternativer.Pris: Hver Apple Klokken har en rekke forskjellige varianter, så prisene kan variere mye — spesielt basert på hvilket bånd du velger. Vi inkluderte budsjettverdige alternativer under $250, så vel som de mer premium-alternativene som er over $1000.

Hvordan valgte jeg disse Apple Watch-modellene?

Jeg har brukt en Apple Watch hver dag siden produktet ble lansert første gang i april 2015 og har oppgradert nesten hvert år. Jeg har hjulpet familie, venner og naboer med å avgjøre om Apple Watch var riktig for dem, kjøpt Apple Watch-modeller til barna mine og aldrende slektninger, og anbefalt de beste tidene å kjøpe og steder å kjøpe fra. Jeg er godt kjent med den nåværende utvalgen av Apple Watches og ga anbefalingene i denne listen basert på faktorene som er oppført ovenfor. 

Jeg tok også hensyn til reelle kundeanmeldelser (både gode og dårlige) samt forskjellene i Apple Watch-generasjoner. 

Trenger du en iPhone for å bruke en Apple Watch?

Ja, du trenger en iPhone for å konfigurere en Apple Watch. Men med alle modellene på denne listen kan du bruke Family Setup-alternativet for å få én iPhone til å sette opp klokker for flere medlemmer i Apple-familiegruppen din – selv om de ikke har en iPhone. Du kan ikke bruke en iPad, en Mac eller en ikke-Apple-smarttelefon til å konfigurere en Apple Watch.

Hva gjør Apple Watch?

I utgangspunktet kan alle Apple Watches spore skritt og treningsdata, vise varsler fra iPhone, vise grunnleggende informasjon som vær, starte tidtakere, sende og motta tekstmeldinger, svare på telefonen samtaler og last ned nyttige apper. De nyeste versjonene har tilleggsfunksjoner og funksjonalitet, inkludert søvnsporing, avansert helseovervåking, oppdagelse av bilulykker og internasjonale nødanrop.

Er eldre versjoner av Apple Watch fortsatt verdt å kjøpe?

Ja, mange eldre Apple Watch kan kjøpes pusset opp på steder som BackMarket og er fortsatt noen av de beste smartklokkene på markedet. Bare husk at Apple slipper en ny Apple Watch hvert år, så en oppusset modell som allerede er datert kan ende opp med å ligge fire eller fem generasjoner bak de siste innovasjonene i løpet av tiden du eier den.

Hva er noen funksjoner å se etter i de beste Apple Watch-modellene?

De viktigste funksjonene å se etter i de beste Apple Watch-modellene inkluderer avanserte helsesensorer (EKG, blodoksygen, håndleddstemperatur, etc.), tilkoblingsmuligheter (er mobil inkludert eller ekstra, hvis du vil at klokken skal fungere når en iPhone ikke er tilgjengelig ;t i nærheten), batterilevetid og holdbarhet (vannmotstand, støvmotstand, krystallflate for å motstå sprekker).

Hvilken er den beste Apple Watch for treningssporing?

Den beste Apple Watch for treningssporing er Apple Watch Series 9 eller Apple Watch Ultra 2, som begge er utstyrt med det bredeste utvalget av helsesensorer, inkludert EKG, søvnsporing, hjerte- og pustefunksjoner, håndleddstemperatur og mer.< /p>

Hva er forskjellen mellom Apple Watch Series 9, Series 8 og Series 7?

Apple Watch Series 9 har en skjerm på 2000 nit (dobbelt så lyssterk som Series 8), en ny håndfri dobbelttrykksbevegelse, og drives av den nye S9 SiP, som gjør at alle deler av klokken går raskere og jevnere . Apple Watch Series 8 introduserte en mer ripebestandig krystallflate, en temperatursensor, neste generasjons bevegelsessporing, kollisjonsdeteksjon og nød-SOS (som alle også er inkludert i Series 9). Dette er alle funksjoner som Series 7 ikke inkluderer, men den har to unike farger – blå og grønn – ikke lenger tilgjengelig på verken Series 9 eller Series 8.

Er Apple Watch Ultra 2 verdt den ekstra kostnaden for friluftsentusiaster?

Hvis du er noen som bruker tid på fotturer, triatlon og er involvert i utendørsaktiviteter i ekstreme temperaturer, tøffe forhold og mye støv og vann, kan Apple Watch Ultra 2 være verdt den ekstra kostnaden. Designet gjør den mer holdbar og vannavstøtende (opptil 100 m) enn de andre Apple Watch-modellene, og den inkluderer en handlingsknapp for å finjustere treningsøkter og fotturer.

Hva Apple Watch er best for barn?

Selv om den ikke er laget spesielt med tanke på barn, er Apple Watch SE en utmerket smartklokke for eldre barn med enestående funksjoner pluss foreldrekontroll. I tillegg til å aktivere telefonsamtaler og tekstmeldinger, sporer Apple Watch SE også barnets søvn, har toppmoderne helsesporere, har en SOS-funksjon og pares med tusenvis av apper.

Også: De beste smartklokkene for barn 

I tillegg kan du bruke Apples familieoppsett for å sjekke barnets plassering, sette opp delte kontakter, implementere foreldrekontroll som bruk av skjermtid og mer. Barnet ditt trenger ikke engang sin egen iPhone for å ha en Apple Watch – de kan koble den sammen med din, slik at du har full kontroll. 

Har Apple Watch fungerer med Android?

Du kan ikke bruke en Android-telefon til å konfigurere og pare med en Apple Watch, og det er ingen gode løsninger for det. Men hvis du har en Android-telefon, er det flere smartklokker du kan velge mellom som tilbyr de fleste av de samme funksjonene som en Apple Watch. De nedenfor er smartklokker som ZDNET har vurdert og har vurdert godt i vår testing.

Mer: De beste Android-smartklokkene i 2023

Andre Apple Watch-alternativer vi har testet:

< p>Hvis du er på gjerdet om å skaffe deg en Apple Watch, eller ønsker å bli i Android-økosystemet, er det noen gode alternativer du kan vurdere. Våre valg for de beste Apple Watch-alternativene er basert på ZDNETs omfattende testing.

Se på SamsungView på AmazonView på Amazon