Jeg byttet til denne $150 Motorola-telefonen i to uker, og det gikk overraskende bra

0
14
2024-moto-g-play6 Matthew Miller/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

2024 Moto G Play er tilgjengelig nå for $150, og det ser ut til å være en av de bedre budsjetttelefonene som er tilgjengelige. Telefonen er rimelig, attraktiv og ligger godt i hånden, med nyttige Motorola-programvarefunksjoner og lang batterilevetid. Ytelse og kamerakvalitet til dette prispunktet vil være begrenset, og jeg skulle ønske det hadde 5G-støtte.

Jeg bruker smarttelefonen min regelmessig for å få jobb gjort og holde kontakten med mine kjære. Dermed er min avkastning på investeringen for å kjøpe flaggskip ofte lett rettferdiggjort og realisert. Det er imidlertid millioner av mennesker som kjøper sin første telefon eller leter etter en rimeligere telefon som reserve- eller nødenhet, og jeg liker å ha det i bakhodet hver gang jeg vurderer håndsett i den motsatte enden av budsjettspekteret.

Også: Den beste budsjetttelefonen jeg har testet i 2024 er ikke fra Google eller Samsung

Motorola har en rekke telefoner tilgjengelig for kjøpere, og Play-serien tilbyr noe av det beste til lave priser. Jeg hadde min T-Mobile SIM i 2024 Moto G Play i et par uker, og til min overraskelse har denne telefonen på $150 vært i stand til å gi en hyggelig opplevelse for kommunikasjon, underholdning, sosiale medier og mer.

Se på Motorola

For det første, ikke forvent at denne telefonen skal kjøre intensive spill uten et bildefall, holde flere apper oppe mens du hopper mellom dem, eller koble til via 5G for feilfri videostrømming. Slike funksjoner er en sjeldenhet i denne prisklassen, og kjøpere bør ha det i bakhodet med Play.

2024-moto-g-play5 Matthew Miller/ZDNET< /figur>

Det er derfor det imponerer meg hvordan telefonen føles fantastisk i hånden, med en matt finish og akrylkonstruksjon som ser fantastisk ut i den safirblå varianten jeg mottok. De vakre kurvene som går fra bakpanelet rundt bakkameraet og blitsen er et utseende jeg gjerne vil se på en flaggskiptelefon. Motorolas standard vannavstøtende designelementer er til stede, sammen med en 3,5 mm standard lydkontakt på toppen.

6,5-tommers LCD-skjermen har en oppløsning på 1600 x 720 piksler med en oppdateringsfrekvens på 90Hz, og den har vært flott for å se videoinnhold. Jeg har også funnet ut at 5000 mAh-batteriet gir lang nok batterilevetid når det kombineres med Qualcomms kraftbesparende Snapdragon 680-prosessor. Jeg ladet telefonen annenhver til tredje dag i løpet av de siste ukene med testing, noe som er perfekt for alle som vil ha en enhet som kan holde dem koblet til internett så lenge som mulig.

2024 -moto-g-play2Matthew Miller/ZDNET

For å tilby en telefon til en lav pris på $150, må det inngås kompromisser for å spare penger. For eksempel er det ikke noe 5G-modem i 2024 Moto G Play, og 4 GB RAM kommer til å begrense hvor mange apper du kan åpne og kjøre samtidig uten å oppleve hakking her og der. Jeg er mindre plaget av 64 GB intern lagring, som kan utvides med det innebygde MicroSD-kortsporet.

Dessuten: Jeg hadde på meg Motorolas bøyelige smarttelefonklokke-hybrid, og det gjorde meg alt mulig forvirret

Det største kompromisset jeg opplevde var kamerakvaliteten. 50 MP-sensoren lar deg ta anstendige bilder i god belysning, men bildene kan virke overskarpe, med mangel på metning.

2024 Moto G Play-hodetelefonkontakt Matthew Miller/ZDNET

Motorola tilbyr favorittprogramvaren min på tvers av telefoner fordi den tilbyr en ganske lager Android-opplevelse med unike tilpasninger. Moto-opplevelsen inkluderer nyttige bevegelser som å gjøre en hakkebevegelse for å slå på lommelykten, sikkerhetsfunksjoner, skjermforbedringer og til og med spilloptimaliseringer. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke tid på å gå gjennom Moto, da det vil hjelpe deg å nyte telefonen og bruke den til fulle.

Også: Den rimeligste sammenleggbare telefonen jeg har testet er på salg for bare $499 akkurat nå

2024 Moto G Play lanseres med Android 13, men gitt prisen på $150, vil du sannsynligvis bare se en enkelt oppdatering til Android 14 og begrensede sikkerhetsoppdateringer. Moto-tilpasningene og det nåværende operativsystemet gjør dette til en solid telefon så lenge du har begrensede forventninger og setter pris på det den gjør for prisen.

ZDNETs kjøpsråd

Et av mine primære telefoner er OnePlus Open, men jeg vil aldri ta med meg den sammenleggbare $1699 når jeg løper, sykler eller drar til stranden. I slike situasjoner er en sikkerhetskopi som 2024 Moto G Play perfekt for å opprettholde kommunikasjon samtidig som jeg har et batteri som lett får meg gjennom en hel dag. Moto G Play kommer ikke til å blåse noen bort med ytelsen, men den ligger godt i hånden, tilbyr praktiske Moto-tilpasninger og fungerer som en solid budsjettenhet.