Oura Ring-brukere kan nå synkronisere data med Strava – her er hvordan du slår det på

0
11
fetchOura Min Shin/ZDNET

Smarte ringer er en fin måte å spore trenings- og helsereisen din. Konkurransen på dette wearables-markedet har vært hard, spesielt med Samsung Galaxy Ring på vei og Apple-ringen angivelig “nærende”.

Oura – en smart ring som sporer din helse, kondisjon, motstandskraft, stress og søvn – gjør det litt vanskeligere for andre selskaper å ta igjen gjennom samarbeidet med Strava. 

Også: De beste smartringene du kan kjøpe: Eksperttestet

Nå vil Oura-ringen spore dine daglige aktiviteter og dele dataene med Strava. Dette er nyttig fordi du nå kan få “et mer fullstendig bilde av din kondisjon og helse”," ifølge Oura. Du kan også legge til Oura-klistremerker – som søvn-, beredskaps- eller aktivitetspoeng – i Strava Activities-feeden din. 

Strava-aktivitetene dine vil synkroniseres med Oura-dataene dine, som vil telle mot Oura-aktivitetsmålet ditt, samt hjelpe appen med å beregne Oura-aktivitetspoeng. 

Strava er en app som hjelper deg med å spore løpeturer, fotturer og sykkelturer ved hjelp av en GPS. Dessuten lar det deg få kontakt med andre treningsentusiaster. Du kan sammenligne tidene dine for bestemte stier eller ruter med andre Strava-brukere gjennom Strava-segmenter. Å bli den raskeste personen i det segmentet gir deg tittelen Konge eller Dronning av fjellet, eller Banerekordholder.  

Også: De beste treningsringene du kan kjøpe: Eksperttestet

For å synkronisere dataene dine, åpne Oura-appen og klikk på hamburgerikon. Trykk på Innstillinger og bla til "Datadeling" seksjon. Klikk på "Andre apper" hvor du kan finne Strava-appen i “Tilgjengelige apper” seksjon. Klikk på Fortsett og skriv inn Strava-påloggingsinformasjonen din for å gi Strava tillatelse til å se dataene dine. 

Smartringer fortsetter å vinne popularitet – tydelig fra produktene som ble vist frem på CES 2024 – Oura og Strava tar det et skritt videre med muligheten til å integrere data for en bedre forståelse av dine daglige aktiviteter og hvordan de bidrar til helsen din. Det blir interessant å se hvordan fremtidige smarte ringer vil tilpasse seg for å spore treningsdata. 

Fra november 2023 hadde Oura mer enn 600 partnerskap og integrasjoner i økosystemet sitt, og det ser ut som om antallet vil fortsette å vokse.