Få denne CompTIA-treningspakken til salgs for $60 akkurat nå

0
17
socialcomptiallow

Den komplette 2024 CompTIA Certification Training Super Bundle er rabattert akkurat nå.

StackSocial

figur>

Opplæring for å bli IT-fagarbeider er nødvendig for alle som ønsker å lykkes og finne varige arbeidsmuligheter.

Hvis du er nysgjerrig på det mest verdifulle opplærings- og sertifiseringssporet der ute, vil mange fortelle deg at det er ;s med CompTIA — et autorisert IT-sertifiseringssenter. For å forberede deg til en av sertifiseringseksamenene, sjekk ut Complete 2024 CompTIA Certification Training Super Bundle av IDUNOVA, som er til salgs for kun $60. 

college-stack-social

The Complete 2024 CompTIA Certification Training Super Bundle av IDUNOVA

Se nå på StackSocial

Denne dybdepakken inneholder 15 kurs og over 260 timer med innhold om grunnleggende og grunnleggende konsepter som du trenger for å komme på rett spor for CompTIA-sertifisering (som ikke er inkludert i denne pakken). Den går også inn på mer spesifikke og nisjestudier som du må mestre, noe som til og med kan øke brukerne' CV.

For eksempel er CompTIA Cloud Essentials+ et kurs som fokuserer på å hjelpe studenter med å utvikle skybaserte ferdigheter relatert til beste praksis, sikkerhet, databehandling og mer. Den er designet for å hjelpe brukere med å bedre forstå hvordan skytjenester forholder seg til daglige forretningsbeslutninger og hvordan de enkelt kan jobbe med skybasert infrastruktur. Dette kurset er vurdert til et imponerende gjennomsnitt på fem av fem stjerner av studentene. 

Hvert kurs i denne pakken undervises av lærere med IDONVA, en leder innen IT-opplæring på nett. Denne kurspakken gir en rekke kurerte IT-kurs, inkludert CompTIA IT-grunnleggende, nettverk, servere, Linux, CySA og mer. Uansett hvilket område du er interessert i CompTIA, kan du finne uvurderlige leksjoner for å øke dine personlige kunnskaper og faglige ferdigheter.

Få den komplette 2024 CompTIA Certification Training Super Bundle av IDUNOVA, som er til salgs for bare $60.< /p>