Roomba s9+ er for øyeblikket $400 rabatt akkurat nå

0
9

ferie-plassholder-bilde Beth Mauder/ZDNET

Hvis du har vært på jakt etter en kraftig robotstøvsuger, er tiden for å kjøpe nå. The Roomba s9+ er for øyeblikket til salgs for $600, som er en fantastisk pris for en kraftig, kapabel og intelligent maskin fra robotstøvsugergiganten iRobot. Det er ikke Roombas nyeste og beste modell, Roomba Combo j9+, men det gir ingen rabatt på hvor enkelt denne roboten kan kartlegge hjemmet ditt, suge opp alt smuss og rusk og holde gulvene dine smussfrie.

Også: Jeg har testet dusinvis av robotstøvsugere og mopper, og denne støver konkurrentene

irobot-roomba-s9

Roomba s9+ (spar $400)

Se nå på iRobot

Roomba s9+ skiller seg ut blant sine konkurrenter på grunn av sin “D”; formet design, som gir den muligheten til å passe bedre inn i hjørnene av hjemmet ditt. Clean Base er slank, slankere enn de fleste andre modeller. Dette sikrer at roboten har mindre øyesår og at den ikke tar for mye plass i hjemmet ditt. De doble gummibørstene med flere overflater er 40 % større enn forgjengeren og hjelper til med å plukke opp alt i veien. Men vær trygg, AI-teknologien fungerer intelligent for å unngå vanlige husholdningsgjenstander som snorer, sko og sokker.

Også: De beste robotstøvsugere: Eksperttestet

Jeg elsker Roomba s9+ for dens evne til å rengjør hjemmet ditt intelligent og effektivt uten å kreve tilsyn. Bare planlegg en rengjøringsjobb på forhånd eller åpne appen når du er klar til å støvsuge og du er bare noen få trykk unna rene gulv. Å spare $400 betyr at du får et fantastisk tilbud på en av våre favorittrobotstøvsugere fra et av våre favorittmerker.