Få en avansert SSD-stasjon for kun $44

0
20
urg

Spar over 40 % på denne Polar Wolf-stasjonen.

StackSocial

Bedrifter, frilansere og til og med studenter i dagens tid trenger et pålitelig verktøy for sikkerhetskopiering, lagring og overføring av data. Mens internett har tonnevis av gratis alternativer, er det få som fungerer like godt og raskt som en godt anmeldt og ekspertdesignet ekstern harddisk. Bare i en begrenset periode kan du få denne Polar Wolf Aluminum Ultra Portable External SSD-en til salgs for bare $44 (reg. $75). 

Polar Wolfs enkle og elegante design gjør den enkel å reise med og et komfortabelt tillegg til enhver arbeidsveske eller arbeidsplass. Den kommer med en oppbevaringspose og en kabel som er lovet å støtte nedlastings- og overføringshastigheter så raskt som 520 MB/s. Selve stasjonen kommer med 256 GB SSD-plass, så den kan lagre mye data uten å legge mye vekt på vesken din (den er litt over to unser). 

Polar Wolf Aluminium Ultra Portable External SSD

Polar Wolf Aluminium Ultra Portable External SSD

$44 hos StackSocial

Harddisken er enkel å bruke, og alt du trenger å gjøre for å få tilgang til den er å koble den til en hvilken som helst enhet du bruker den med. Den kobles enkelt til de fleste enheter, inkludert alle med USB-A- eller USB-C-tilkobling, dette inkluderer iPad Pro og MacBook-datamaskiner. Den fungerer også med USB-C bærbare datamaskiner, datamaskiner, nettbrett og mer. 

Å sikre en kompakt og elegant stasjon som dette kan gjøre en verden av forskjell når du skal på en viktig forretningsreise, utstyr opp til å presentere mye arbeid som kan trenge en sikkerhetskopi, og når du trenger å dele et prosjekt eller eiendel med en lagkamerat eller samarbeidspartner i løpet av kort tid. Ikke gå glipp av denne tidsbegrensede sjansen til å spare på en fantastisk SSD-stasjonsløsning. 

Bare i en begrenset periode kan du kjøpe denne Polar Wolf Aluminum Ultra Portable External SSD-en for kun $44 (reg. $75).