Få et livstids Babbel-abonnement for bare $160: Siste sjanse

0
21

Få dette livslange språkabonnementet med stor rabatt akkurat nå. 

StackSocial

Hvis du alltid har ønsket å lære et nytt språk, er det en flott tid nå: Et Babbel livstidsabonnement koster bare $160 med kupongkoden ENJOY20, og gir deg over 70 % rabatt tilgang til leksjoner for 14 forskjellige språk. Denne avtalen utløper søndag.

Babbel-språkopplæring: livstidsabonnement

Babbel Språkopplæring: Livstidsabonnement

Se nå på StackSocial

Babbel er en språklæringsplattform brukt av over 10 millioner mennesker rundt om i verden som gir brukere mulighet til å studere hvilket som helst av 14 tilgjengelige språk. Den er designet for å hjelpe brukere med å lære språk med små leksjoner og talegjenkjenningsteknologi. Leksjonene er organisert for å være fordøyelige og korte — 10 til 15 minutter — slik at vanlige mennesker og profesjonelle kan passe læring inn i deres travle timeplaner. 

Babbel hjelper også med å tilpasse utdanningsmodellen sin. Du kan jobbe med tidligere materiale som du fortsatt trenger å finpusse, og det dekker et bredt spekter av virkelige emner som forretninger, spising, reiser og mer. 

Språkplattformen er utformet med reise i tankene — for å hjelpe deg når du endelig tar den turen til utlandet. Det er en samtalefokusert plattform som legger mer vekt på å hjelpe deg med å snakke og forstå, i motsetning til mer forståelsesdrevet læreplan du kan finne tilgjengelig andre steder. Den bruker også talegjenkjenningsteknologi for å hjelpe deg med å veilede deg mens du får en følelse av riktig uttale og aksenter. 

Få dette Babbel-språkopplæringsabonnementet til salgs for $160 nå med koden ENJOY20.