Disse hodetelefonene på $36 er mitt nye budsjettvalg når jeg trener

0
19
soundpeats-runfree6 Matthew Miller/ZDNET

ZDNETs viktigste ting å gjøre

Soundpeats RunFree headsettet med åpent øre er tilgjengelig på Amazon for bare $36 , muligens enda mindre med en kupong på 10 %. Headsettet har lang batterilevetid, åpne øredesign, lav vekt og utrolig lav pris.
De små knappene er utfordrende å trykke nøyaktig mens de kjører, og IPX4-vurderingen kan være begrensende .

For å opprettholde situasjonsbevissthet og også stole på at et hodesett holder seg på hodet mens jeg trener, er min foretrukne formfaktor for løping hodetelefoner med åpen ørebenledning. Folkene på Soundpeats tok kontakt for å tilby det rimelige RunFreeheadsettet, og jeg skjønte at leserne mine som ikke ønsker å betale $100 til $200 for hodesett, kanskje setter pris på noen tanker om et billig alternativ.

Også:& #xA0;De beste hodetelefonene

Jeg tok Soundpeats RunFree med meg på en ferie til Australia og brukte dem på flere løpeturer, samt turer der jeg ønsket å snakke med familien min i USA. Ved første øyekast ser RunFree-hodesettet ut til å være utformet som beinledningshodetelefoner med et lignende utseende og følelse rundt hodet og over øret, men de bruker faktisk ikke beinledningsteknologi. Lyd leveres via store 16,2 mm dynamiske drivere og luftledning med stor suksess.

Se på Amazon

Siden jeg bruker beinledningshodetelefoner regelmessig, paret jeg disse med klokken og telefonen min mens jeg glemte at de ikke var, faktisk beinledningshodetelefoner i det hele tatt. Lyden var tydelig høyere og klarere enn beinledningshodetelefoner, og jeg var imponert over kvaliteten på lyden til tross for at begge øregangene var helt åpne for å høre omgivelsene mine.

soundpeats-runfree2 Matthew Miller/ZDNET

Hodesett som dette brukes vanligvis for å lytte til musikk, podcaster og lydbøker mens jeg trener, men etter løpeturene bestemte jeg meg for å bruke dem til FaceTime-samtaler med familien min. Lyden både på min ende og på mottakerens ende var overraskende tydelig, og alle de andre deltakerne i samtalen bekreftet at de ikke engang kunne høre trafikklydene som var rundt meg. Jeg forventet ikke å bli imponert over ytelsen til doble mikrofonanrop, så dette var definitivt en fin fordel med hodesettet.

Soundpeats RunFree er konstruert av glanset silikonmateriale med en belagt ledning som forbinder de to sidene rundt bakhodet ditt. De er veldig lette på bare 31 gram, og føles ikke like premium som andre benledningshodetelefoner med åpent øre jeg har testet, men det forventes for en så lav pris.

soundpeats-runfree3 Matthew Miller/ZDNET

Hodesettet gir en vanntett vurdering på IPX4 slik at du kan bruke det i lett regn og svette med dem på. Selv om det blir interessant å se hvordan de holder seg på lang sikt gitt at jeg svetter tungt mens jeg løper og ror.

Også: De beste smartklokkene< /p>

En fordel med å bruke åpne øretelefoner som kobles sammen er lengre batterilevetid enn øreplugger. Soundpeats annonserer en batterilevetid på opptil 14 timer, og i min testing med musikk som spilles over Bluetooth 5.3-tilkoblingen på omtrent 70 % volum, så jeg mer enn 10 timers batterilevetid. Dette er mer enn nok for en uke med løperegimet mitt. RunFree-hodesettet lader også via en standard USB-C-tilkobling, ca. 1,5 time for å lade helt opp, så det trengs ingen ekstra kabel eller ladedokking for å bruke disse når du reiser.

soundpeats-runfree4 Matthew Miller/ZDNET

Noen kompromisser må inngås for å tilby et headset for bare $36, og det største kompromisset jeg opplevde var de tre bittesmå knappene på høyre side av headsettet for å kontrollere lydavspilling. Midtknappen er hevet over de øvre og nedre volumkontrollknappene, men alle tre er ganske nær hverandre og ganske små. USB-C-tilkoblingsporten er dekket av et silikondeksel foran på høyre side motsatt av knappene.

Til tross for de to større avlange delene på hver side som gjør headsettet litt topptungt, Soundpeats RunFree headset er veldig behagelig å ha på seg i timevis. De forblir også på plass selv med mye hodebevegelse.

ZDNETs kjøpsråd

Hodetelefoner kan være et dyrt tilbehør for å legge til treningssettet ditt, men Soundpeats RunFree åpne øre headsettet er sjokkerende lavt priset til bare $36. Jeg testet dem uten å se opp prisen og anslått at de var et hodesett på $85 til $100 på grunn av den lange batterilevetiden, solid tilkobling med null lydproblemer, høyt volum og samtalestøtte av høy kvalitet. Hvis du vil ha noe bedre enn et 5-7 timers sett med ørepropper for trening, anbefaler jeg på det sterkeste at du vurderer RunFree som et rimelig alternativ med solid lydytelse.