Få 73 % rabatt på Promova Premium – ideell for ESL-studenter

0
11
application-2

Spar 73 % på en Promova Premium-plan.

StackSocial

Lær en nytt språk er en utfordring som føles overveldende for mange voksne. For de som kan ha nytte av å lære engelsk som andrespråk, eller alle som er interessert i en håndfull andre språk, vil du kanskje vite at dette livstidsabonnementet på Promova Premium Plan er til salgs for $80 (reg. $299), som er den beste prisen på nettet. 

Denne plattformen lar brukere enkelt bytte mellom skrivebordsplattformen og mobilappen for å holde tritt med leksjonene der og uansett hvor det er mest praktisk for dem. Dette livstidsabonnementet kommer med tilgang til opplæring for å lære hvert av disse språkene: engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, koreansk og ukrainsk. Engelsk-til-engelsk-kurset er flott for de som ønsker å lære engelsk som andrespråk, og det har over 3,4 millioner brukere over hele verden. 

Promova Premium Plan: Lifetime Subscription

Promova Premium Plan: Livstid Abonnement

$80 på StackSocial

Promova skiller seg ut fra konkurrentene med sin bruk av unike illustrasjoner for å hjelpe brukerne med å huske ordforrådet bedre. Plattformen har nesten 3000 eksempler på slike unike illustrasjoner. Promova hjelper også brukere med å øve sine språklæringsferdigheter med samtalesimuleringer med virkelige scenarier som lar brukere bygge selvtillit og forberede seg på interaksjoner i den virkelige verden. 

Promova kommer med mange gjennomtenkte og nyttige funksjoner, inkludert en dysleksimodus, som er designet for å hjelpe de med tilstandsstudiet enklere. 

I en begrenset periode er et livstidsabonnement på Promova Premium Plan til salgs for $80 ( reg. $299), som er den beste prisen på nettet.