De beste e-postvertstjenestene i 2024

0
15

E-post har blitt en primær kommunikasjonsmetode for enkeltpersoner og bedrifter, og erstatter alt fra papirregninger til kanaler for kundestøtte. 

Antallet e-postbrukere over hele verden har vokst jevnt år for år . Hvis du ønsker å gå utover de gratis e-posttilbudene, presentere en profesjonell e-postadresse og ha en viss grad av kontroll over bedriftens e-postkommunikasjon, vil du registrere deg hos en e-postvertsleverandør.

< strong>Også: Skybaserte e-posttjenester: Alt du trenger å vite

Hva er den beste e-postvertstjenesten akkurat nå?

Vår favorittleverandør av e-postvert er Google Workspace. Hvis du vil ha en e-postvertsleverandør som er kjent, tilbyr rikelig med lagringsplass og gir kundene en direkte og lettfattelig prisstruktur, er dette den rette verten for deg. 

ZDNET har testet mange e-posthostingleverandører gjennom årene, og vi holder øye med markedstrender, endringer i priser og forbedringer i markedet. Nedenfor har vi samlet våre anbefalinger for utmerkede e-postvertsleverandører som spesialiserer seg på e-post- og kontorproduktivitet, samt solide webverter som tilbyr e-postpakker med et personlig preg.

Beste e-postvertstjenester i 2024

Google Workspace

Beste e-postvertstjeneste totalt sett

Skjermbilde av Google Workspace Skjermbilde av Gabriela Perez/ZDNET

Pros & Ulemper ProsOpptil 5 TB lagringsplass Fleksibel prissetting Kjent til gratis Gmail-brukere Imdeler Tilbyr ikke ubegrenset lagringsplass for bedrifter Flere detaljer

Google Workspace-funksjoner: Ditt eget domenenavn: Ja | Postboksstørrelse: 30GB, 2TB og 5TB |  Spam- og virusbeskyttelse: Ja | Aliaser: Ja | 24/7 support: Chat, billett eller telefon | Arkivering og lagring: Avhengig av planen | Gratis prøveversjon

Tidligere kjent som G-Suite, integrerer Google Workspace et Gmail-administrasjonsgrensesnitt på bedriftsnivå med Google Dokumenter, Meet, Kalender og forskjellige andre verktøy. Det er imidlertid ikke bare for bedriftsnivå – langt ifra. 

Prissetting er enklere å forstå med Workspace enn med Microsoft Office 365. Microsoft tilbyr et bredt utvalg av planer og alternativer som også integreres i de andre lisensieringsprisstrukturene. 

Google gir deg tre enkle valg: $6 per måned, $12 per måned, eller $18 per måned per bruker på en årskontrakt, avhengig av hvilke administrasjonsfunksjoner du ønsker. Funksjoner inkluderer tilpasset og sikker e-post, samlet lagring fra 30 GB til 5 TB og støtte. Enterprise-kunder kan kontakte Google for skreddersydde løsninger. 

Du kan også teste ut tjenesten i 14 dager gratis. Kunder sier at Google Workspace er en kraftig, pålitelig vert, selv om det er noen kundestøtteproblemer som bør løses. 

Se nå på Google

Microsoft 365 Business< /h2>

Beste e-postvertstjeneste for Microsoft-kunder

Skjermbilde av Microsoft 365 Skjermbilde av Gabriela Perez/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Starter ved 1TB skylagring Spam- og virusbeskyttelse 24/7 support Ideles Avansert sikkerhet bare inkludert i Premium-planer Flere detaljer

Microsoft 365 Business-funksjonerDitt domenenavn: Ja | Størrelse på nettskylagring: 1TB | Spam- og virusbeskyttelse: Ja | Aliaser: Ja | 24/7 support: Chat, billett eller telefon |& #xA0;Arkivering og lagring: Avhengig av planen | En måneds gratis prøveperiode

Microsoft 365 omfatter alle Office-skrivebordsapper, Office-nettapper, Microsoft Teams, alle fordelene med Exchange, kalender, mobilapper og mer. Hvis du er komfortabel med Outlook-e-postklienten og Microsoft-programvaren, bør du vurdere Microsoft 365 Business for din e-postvertsløsning. 

Tilgjengelig i Basic-, Standard- og Premium-pakker — med priser som starter på $6 per måned, per bruker – kunder kan velge blant annet e-post i bedriftsklassen, sikkerhetspakker, webinar og virtuelle løsninger for store møter og tilgangskontroll. 

Microsoft 365 Business Standard er tilgjengelig for $12,50/måned per bruker, og dette kan være et bedre alternativ hvis du vil ha Loop-arbeidsområder. Microsoft 365 Business Premium, priset til $22/måned, per bruker, inkluderer enhetsbeskyttelse i bedriftsklasse. Tilbakemeldinger fra kunder indikerer at dette alternativet er flott for bedrifter i alle størrelser, selv om noen brukere foretrekker mer kontroll over oppdateringsmekanismer. 

En gratis prøveperiode på én måned er tilgjengelig. Individuelle hjemmebrukere kan også velge Microsoft 365 Personal, med abonnement satt til $69,99/år.

Se nå hos Microsoft

Hostinger

Beste e-post- og webhotell kombinasjon

Hostinger Skjermbilde av Gabriela Perez/ZDNET

Pros & Ulemper Pros E-posthosting inkludert i webhotellplaner 24/7 support IdelesIngen arkiveringsalternativer Ingen spam-deteksjon Flere detaljer

Hostinger-funksjoner: Domenenavnet ditt: Ja | Postboksstørrelse: 10GB eller 50GB | < strong>Spam- og virusbeskyttelse: Ja | Aliaser: Ja | 24/7 support: Chat, billett , eller telefon (tillegg for prioritert støtte) | Arkivering og lagring: Nei

Vi vurderte Hostinger positivt når vi så på webhotellleverandører. Det bør bemerkes at selskapets delte webhotellplan inkluderer e-postkontoer og postbokser.

Også: Hostingers webhotellanmeldelse: God støtte og en kjempepris på inngangsnivå

Den dedikerte vertstjenesten som tilbys av Hostinger går et skritt videre ved å bruke den kundesentrerte  Titan e-postvertstjenesten. Titan e-postvertstjenester tilbyr integrerte kalendere sammen med funksjoner for e-postadministrasjon og planlegging.

Forretningsplaner begynner på $2,99 per bruker månedlig, eller Enterprise-planer er priset til $3,99 per bruker hver måned. Grunnplaner gir 10 GB innbokslagring, mens premiumplaner tilbyr brukere 50 GB lagringsplass. Android- og iOS-apper er tilgjengelige, sammen med lesebekreftelser, e-postmaler, innebygde kalendere og kontakter, tofaktorautentisering og mer. Kunder opplever at denne verten gir hele pakken utmerket støtte. 

Se nå hos Hostinger

A2 webhotell

Beste rimelige e-posthosting for små bedrifter

Skjermbilde av A2 Hosting Skjermbilde av Gabriela Perez/ZDNET

Pros & Ulemper ProsRimelig Langsiktige, enkle planer Undeler Lagring relativt lite på grunnleggende planer Sendegrenser for e-post Flere detaljer

A2-funksjonerDitt domenenavn: Ja  | Innboks < strong>lagringsstørrelse: Opptil 30 GB | Spam- og virusbeskyttelse: Ja | Aliaser: Ja | 24/7 support: Chat, billett eller telefon, Guru Crew Support | Arkivering og lagring: Avhengig av plan | Pengene-tilbake-garanti

A2 webhotell er et utmerket alternativ hvis du driver en liten bedrift. A2 tilbyr kunder tilgang til flere kontoer, 24/7-støtte, en rekke migreringsverktøy, anti-spamfiltre, administratorverktøy, nyttige e-postmaler og mellom 10 GB og 30 GB lagringsplass per konto.

Som en bonus er denne e-postvertstjenesten billig, med planer som starter på kun $1,59 per måned (10 GB lagringsplass, opptil 200 e-poster sendt per time eller 500 per dag), så lenge du godtar en 36-måneders kontrakt. Premium-planer begynner på $2,59 hver måned (30 GB lagringsplass, opptil 300 e-poster sendt per time eller 1000 per dag). 

Denne e-postvertstjenesten kan være det beste alternativet for en ny bedrift venture. Kunder nyter hastigheten og påliteligheten til denne verten, men noen uttrykker frustrasjon over nivåene av nødstøtte som tilbys.

Se nå på A2

IceWarp

Beste e-postvertstjeneste for skyservere

Skjermbilde av IceWarp-nettstedet Skjermbilde av Gabriela Perez/ZDNET

Pros & Ulemper ProsSamarbeidsdokumentredigering Lang testperiode Undeler Minimum 10 brukere for forretningsplaner Flere detaljer

< strong>IceWarp-funksjoner: Domenenavnet ditt: Ja | Postboksstørrelse: 200 GB + 1 TB fillagring | Spam- og virusbeskyttelse: Ja | Aliaser: Ja | 24/7 support: Chat, billett eller telefon | Arkivering og lagring: Inkludert.

Et godt navn til side, IceWarp er et utmerket nettleserbasert e-postvertsalternativ som kombinerer sky- og lokalteknologi.

Spesielt tilbudene er verdt å fremheve siden de inkluderer delte kontakter og kalendere, samarbeidsdokumenter redigering, administrasjon av e-postliste, nettmøter, ChatGPT-integrasjon, lyd- og videosamtaler, mobilapper og synkronisering, og arkivering. Dashbordet er også et attraktivt grensesnitt for tilgang til e-poster, kalendere, møter og filer.

Når det gjelder abonnementer, tilbyr IceWarp en rekke, med den grunnleggende planen for oppstart og små bedrifter (opptil ti brukerkontoer) priset til kun $15/måned, med 200 GB e-postlagring og 1TB fillagring per bruker.

Begynner på $3,50/måned per bruker, forretningsplaner er neste steg opp, men du må godta minst 10 brukerkontoer. Denne planen dekker opptil 500 brukere med 200 GB e-postlagring og 1 TB fillagring per bruker. Egendefinerte planer er også tilgjengelige.

Hvis du bestemmer deg for at du heller vil dra et annet sted innen tre måneder, sier IceWarp at du ikke vil bli belastet. Kunder synes denne tjenesten er pålitelig og enkel å bruke, selv om migrering kan ta litt tid. 

Se nå på IceWarp

Rackspace

Beste e-posthosting tjeneste for migreringshjelp

Skjermbilde av Rockspace Skjermbilde av Gabriela Perez/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Ubegrenset postboksstørrelse Microsoft-integrasjon Migreringshjelp Ideles Kort prøveversjon Flere detaljer

Rackspace-funksjoner: Domenenavnet ditt: Ja | < strong>Postboksstørrelse: 25 GB postbokser, 30 GB lagringsplass eller ubegrenset | Spam- og virusbeskyttelse:Ja | Aliaser: Ja | 24/7 support: Chat, billett eller telefon | Arkivering og lagring : Avhengig av plan, tilleggsgebyr | 14-dagers gratis prøveversjon

Rackspace er en av de opprinnelige leverandørene av skyinfrastruktur. Selskapet tilbyr et bredt spekter av infrastruktur-som-en-tjeneste-alternativer, inkludert full Exchange-hosting, Microsoft 365-administrasjon og tradisjonell e-posthosting som passer for små og mellomstore bedrifter og utover.

Selskapet tilbyr migreringshjelp fra andre verter, et stort team med MCSA-sertifiserte ansatte og muligheten til å støtte en eksisterende Microsoft Enterprise-avtale. Gratis migrering tilbys på alle abonnementer. 

Abonnementer starter på $2,99 per måned per bruker og øker til $3,99 per måned for premium-tjenester. Hvis du vil ha ubegrenset arkivering, begynner prisene på $6,99/måned. En prøveversjon er tilgjengelig, selv om du må bestemme deg innen 14 dager. Tilbakemeldinger fra kunder indikerer at Rackspaces migreringshjelp er bemerkelsesverdig, så vel som oppetiden, men kundestøtten kan være mangelfull. 

Se nå på Rackspace

Hva er den beste e-postvertstjenesten?

h2>

Hvis du vil ha en enkel beslutning, velg enten Google Workspace eller Microsoft 365, avhengig av om du er mer knyttet til Google- eller Microsoft-økosystemet. Det er det. Begge er utmerkede tilbud som gir solid, men noen ganger frustrerende støtte, og som vil bringe deg dit du skal. Punktum.

Det finnes imidlertid andre verdige alternativer på markedet. For å hjelpe deg med å ta avgjørelsen din, har vi fremhevet hver e-postvertsleverandørs bemerkelsesverdige funksjoner nedenfor.

< td>

$6/bruker/md.

E-postvertstjeneste

Startpris

Lagring

Ditt domene

Google Workspace

$6/bruker/md.

30 GB, 2TB, og 5TB

Ja

Office 365 Business

1TB+

Ja

Hostinger

p>

$2,99/bruker/mnd

10 GB+

Ja

A2-netthotell

$1,59/bruker/md.

30 GB

Ja

IceWarp 

< /td>

$3,50/bruker/mnd

200 GB

Ja

Rackspace

$2,99/bruker/mnd

25 GB+

Ja

Hvilken er den beste vertstjenesten for e-post?

Det finnes et haugevis av e-postvertsleverandører, og vi har gjort vårt beste for å fremheve de beste valgene i markedet. De beste leverandørene av e-postvertstjenester er oppført nedenfor, avhengig av ditt behov og spesielle brukstilfelle.

< td>

En omfattende kontorpakke og foretrekker Microsofts økosystem. Hvis du vil ha en e-postvert med fokus på Outlook, hold deg til Microsoft. 

Velg denne e-postvertstjenesten…

< /td>

Hvis du vil…

Google Workspace

< p>En omfattende kontorpakke og foretrekker Googles økosystem. Google er kjent som en e-postvertstjeneste og tilbyr enkle priser med forskjellige lagringsalternativer.

Office 365 Business

Hostinger

E-posthosting, og du kjøper også webhotell. Som en kombinasjon er Hostinger et solid valg for å administrere begge sider. 

A2-netthotell

En svært rimelig e-posthostingplan på lang sikt. A2 er populær i markedet for sine tilbud til mindre bedrifter, og med rette. 

IceWarp

Omfattende e-posttjenester, men foretrekker å unngå Microsoft og Google. Dette er et utmerket alternativ også for oppstartsbedrifter som trenger opptil 10 innbokser. 

Rackspace

Microsoft funksjoner, men ønsker å jobbe med en ikke-Microsoft-leverandør. Rackspace bør vurderes hvis du ønsker hjelp med migrering. 

Faktorer du bør vurdere når du velger en e-postvertstjeneste

Når du er på jakt etter en ny leverandør av e-postvertstjenester, bør du vurdere faktorene nedenfor. 

Funksjoner: Fleksibilitet og ulike funksjoner er avgjørende når du velger en e-postvertstjeneste. Programvarepakker, sendeverktøy, tilpassede domener, faktureringsalternativer og mer kan påvirke valget ditt, så du må bestemme hvilke funksjoner som er de viktigste for deg.Rimelig pris: Ettersom de fleste leverandørene av e-postverter vil krever at kundene registrerer seg for minst ett år eller mer, må du ta hensyn til løpende gebyrer over tid og matche budsjettet ditt med riktig vert. Pålitelighet: Sørg for at du velger en e-postvertsleverandør med minimal nedetid, siden det ikke er noen vits i å betale for en vert som er upålitelig og kan påvirke tilgangen din til tjenestene du har registrert deg for.Skalerbarhet: Hvis du er en liten til mellomstor bedriftseier, kan det hende du må skalere opp driften i fremtiden. Vurder å velge en leverandør som enkelt kan skaleres for å matche dine nye behov. 

Hvordan valgte vi disse e-postvertsleverandørene?

Mange av oss i ZDNET har flere tiår med erfaring med e-postvertsleverandører. Når vi kommer med anbefalinger, tar vi denne erfaringen og kombinerer den med avgjørende faktorer, inkludert:

Kjennskap: Vi har inkludert leverandører som ZDNET-forfattere er personlig kjent med og som føler seg komfortable med å anbefale. Tross alt, hvis vi ikke ville brukt tjenesten, er det sannsynligvis ikke verdt å vurdere.Priser: Vi har inkludert en rekke e-postvertsleverandører som tilbyr tjenester og prispunkter som passer for forskjellige kunder. Det er ingen vits i å betale for flere innbokser eller avanserte funksjoner hvis du neppe kommer til å bruke dem.Sikkerhet: I dagens verden, fylt med datainnbrudd og cyberangrep, må sikkerhet være i forkant av kommunikasjonskanalene dine på nett. Vi valgte leverandører som er kjent for sine robuste sikkerhetspraksis og hyppige oppgraderinger, forbedringer og revisjoner. Kundestøtte: Å registrere seg for en ny e-postvertstjeneste eller bytte leverandør kan være en stressende opplevelse. Vi foretrekker å vise frem selskaper kjent for å gi solid kundestøtte via e-post, telefon og chat. 

Bør jeg være vert for e-posten min?

Selv om det absolutt er mulig å være vert for e-posten din selv og lokale sikkerhetskopieringsalternativer virker attraktive, vil du trenge litt teknologisk innsikt og være villig til å gjennomgå installasjonsprosessen, enten hjemme eller ved å leie en server. For de fleste brukere er det enklere og raskere å registrere seg for en e-postvertstjeneste. 

Får du gratis e-post med et GoDaddy-domene?

Domenekjøp alene vil ikke gi deg gratis e-posttjenester. I stedet må du registrere deg for hosting, hvorav noen planer vil gi deg gratis, profesjonell e-posthosting i ett år. 

Hvordan gjenoppretter jeg en stjålet e-postkonto med en Google server?

Dette gjelder ikke bare hvis du bruker Google for e-posten din. Hvis du bruker en annen vertsleverandør, men også bruker Gmail, må du kanskje få dette besvart. Det er åpenbart enklest hvis du fortsatt kan logge på. Men selv om du ikke kan, tilbyr Google et sett med trinn du kan følge. Her er Googles side for å komme i gang.  

Men husk at den beste måten å unngå å måtte gjenopprette en stjålet e-postkonto er å beskytte den ordentlig. Sørg for å konfigurere  multifaktorautentisering og få gjenopprettingskodene fra Google.

Hvilken gratis e-posttjeneste slutter i org?

Det finnes gratis e-posttjenester, men vær forsiktig: gratistjenester kommer ofte med andre kostnader, inkludert personvern. Siden det er kostbart å vedlikeholde en e-postvertstjeneste, kan det hende de som bruker gratistjenester ikke får mye støtte eller at tjenesten bare forsvinner en dag. Eller du kan bli bombardert med annonser hver gang du får tilgang til innboksen din.

Vær også forsiktig med gratistjenester som i hovedsak er phishing-sider, og fanger opp alle e-postene du får, inkludert personlig identifiserende informasjon. Når det er sagt, er  mail.com  en ganske sikker tjeneste som tilbyr e-postadresser med linuxmail.org og musician.org domenene. Andre gratistjenester, som Yahoo og Google, lar deg sette opp e-postaliaser, så hvis du har en annen e-post som støtter .org, kan du få den e-posten på Yahoo- eller Gmail-kontoen din.

Min web- vertsbasert e-post sluttet å videresende til telefonen min. Hvordan fikser jeg det?

Det er ikke ett enkelt svar på det. Det avhenger vanligvis av e-postleverandøren og telefonens operativsystem. Når det er sagt, hvis du bruker noen av de vanlige e-postleverandørene, kan du gå til denne feilsøkingssiden for iPhone, iPad eller iPod Touch og denne feilsøkingen for Google Android-e-postappen. Noen ganger kan det hende du må enten oppdatere appen din eller installere den helt på nytt.

Finnes det alternative e-postvertstjenester verdt å vurdere?

Det finnes et enormt antall vertsleverandører på markedet. Som vi sa, omtrent alle webhotellleverandører tilbyr også e-post. Men her er flere leverandører som tilbyr utmerkede e-postvertstjenester og støtte.

Se på DreamhostView på GoDaddyView på AmazonView på ZohoView på Intermedia