Dette Wacom tegnebrettet føles som å sette penn på papir, og det er til salgs

0
11
person holder en penn med hodet lavt Allison Murray/ZDNET

Hva er avtalen?

Den mellomstore Wacom Intuos Pro er $80 rabatt når du kjøper den på Best Buy. Den har et aktivt tegneområde på 8,7 x 5,8 tommer, noe som gjør det til den perfekte størrelsen på tegnebrettet i mellomklassen.

Hvorfor anbefales denne avtalen ZDNET?

Wacom Intuos Pro-tegningen nettbrettet er laget for kreative, og det føles som penn til papir når du tegner eller skisserer på det. Hvis du ønsker å detaljere finere streker eller ha et superresponsivt tegnebrett, er dette det. 

Full avsløring: Jeg er ikke en artist. Jeg er imidlertid en teknisk reporter som har testet forskjellige nettbrett og vet innsiden og utkanten av hva som gjør et godt nettbrett. Og Wacom Intuos Pro er et godt nettbrett. 

Også: De beste tegnebrettene

Denne tegningen nettbrettet er laget for profesjonelle: Kunstnere som lager digital kunst, grafiske designere, fotografer som ønsker å gjøre nøyaktige redigeringer i Photoshop, osv. For seriøse digitale kunstnere vil dette nettbrettet være et verdifullt verktøy for å lage detaljerte skisser, redigeringer eller tegninger. Men for meg? Wacom Intuos Pro var ganske enkelt morsomt.

Se på Amazon

Etter å ha aldri brukt et skjermløst nettbrett, var oppsettet for Wacom Intuos Pro mye annerledes enn å bare slå på en iPad eller en Samsung Galaxy Tab S8. Nettbrettet kommer i tre størrelser (liten, medium og stor), i tillegg til den batterifrie Pro Pen 2 med ekstra napper, og en USB-A til USB-C-ledning for å koble direkte til en enhet, eller du kan pare nettbrettet via Bluetooth. 

Jeg prøvde begge metodene: Bluetooth-sammenkoblingen tok litt tid å finne ut nøyaktig hvordan det skulle gjøres, men Wacom har nyttige videoer på nettstedet. Når det gjelder bruk av ledningen til å koble direkte til en enhet, måtte jeg grave ut min 2016 MacBook Air (husker du da Apple pleide å ha USB-A-porter?) og koble den til. Jeg foretrakk denne metoden generelt siden den var enklere.& #xA0;

Når du først var koblet til en enhet, krevde det mye lek for å finne ut hvordan du skulle jobbe med dette tegnebrettet. Du kan tilpasse alt, inkludert hva Pro Pen 2-knappene gjør, hva ExpressKeys på nettbrettets side gjør, og berøringsbevegelser med fingrene, så det er mye å lære. Det tok meg lang tid å finne ut hvordan jeg skulle få det til å fungere riktig med oppsettet mitt. 

Du må også ha et tegneprogram som er kompatibelt med Wacom (som ikke-artist måtte jeg laste ned et, noe som gjorde prosessen lengre og vanskeligere). Det er en bratt læringskurve med å kontrollere hva som er på skjermen ved hjelp av et nettbrett som ikke har en skjerm. Heldigvis er pennen supernøyaktig, og den kan brukes som en mus eller et tegneredskap. 

Digital tegning på sitt beste

Etter at oppsettet er fullført, alt derfra er enkelt. Å tegne i et program (jeg brukte Sketchbook Illustration-appen) er en sømløs opplevelse, som en penn til papir. Trykkpunktene på pennen er superfølsomme, slik at du kan bli lys og tynn eller mørk og tykk med strøkene dine. Du kan bruke nettbrettet til å zoome inn og ut av kunstverket ditt, noe som gjør finjustering av detaljer til en lek. 

Jeg fikk til og med vennen min, som har malt som en hobby i årevis, til å komme bort og prøve nettbrettet. Ordene hennes var: “Jeg visste ikke at digitalt maleri kunne være slik! Du kan bli så presis med detaljene og skyggeleggingen!" 

Kunsten hennes viser frem denne detaljerte skyggeleggingen man kan få ved å bruke Pro Pen 2 og nettbrettet sammen.

Wacom Intuos Pro koblet til en Macbook Air med en tegning av en blå kopp på skjermen Allison Murray/ZDNET

< p>Kunsten min – om enn enkel – viser at hvem som helst kan bruke dette tegnebrettet til å lage et rimelig anstendig kunstverk. 

Wacom Intuos Pro koblet til en Macbook Air med en tegning av en fjelllandskap på skjermen Allison Murray/ZDNET

< h3>ZDNETs kjøpsråd

Alt i alt er dette et fantastisk tegnebrett for profesjonelle. Med praktisk talt ingen etterslep og 8 192 nivåer av trykkfølsomhet, er Wacom Intuos Pro bygget med digitale kunstnere i tankene for å lage kunstverk lettere. Jeg vil anbefale dette nettbrettet til enhver grafisk designer, skissekunstner eller fotograf. Men hvis du er som meg (ingen kunstopplevelse overhodet), vil jeg si at du overlater denne til proffene. 

I tillegg, siden apper vanligvis er kraftigere på en bærbar datamaskin eller datamaskin, er kompatibilitet på tvers av programmer som Adobe og Corel Painter langt bedre enn deres tablet OS-versjoner, noe som gjør Wacom Intuos Pro til et utmerket alternativ for de som foretrekker skrivebordsprogrammer.

Når vil denne avtalen utløpe?&#xA0 ;

Tilbud kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.