De beste WordPress-vertstjenestene i 2024

0
16

Hvis du bruker et innholdsstyringssystem (CMS) for å administrere nettstedet ditt, er sjansen stor for at du bruker WordPress. I følge W3Techs bruker 62,8 % av alle nettsteder som bruker innholdsstyring WordPress, og 43,2 % av alle nettsteder på planeten kjører WordPress.

Nesten alle vertsleverandører tilbyr WordPress som et alternativ. Alt som trengs er en relativt moderne teknologistabel og en rask installasjon, så det er svært liten adgangsbarriere for en vertsleverandør for å tilby WordPress-støtte. Men bare fordi så mange vertsleverandører tilbyr WordPress-støtte, betyr det ikke at de er best på det. Det er imidlertid en klasse av vertsleverandører som spesialiserer seg på WordPress, og det er leverandørene vi dekker i denne artikkelen.

Hva er den beste WordPress-vertsleverandøren akkurat nå?

Vår favoritt WordPress-vertsleverandør er WP Engine. Det er et av de beste alternativene der ute og krysser av i alle boksene for skalerbarhet, sikkerhet, hastighet, støtte og designverktøy. Selv om det kan være overkill for enkeltstående, små prosjekter, vil bedrifter og prosjektutviklere med flere nettsteder finne at dette alternativet passer deres behov. 

ZDNET og dets forfattere har brukt utallige WordPress-hostingleverandører gjennom årene, og noen av oss har også fått erfaring som tidligere nettsteddesignere. Med denne opplevelsen i tankene, nedenfor, finner du våre toppvalg for de beste WordPress-vertsleverandørene på markedet. 

Beste WordPress-vertsleverandører i 2024

WP Engine

Den beste WordPress-vertsleverandøren totalt sett

WP Engine WP Engine

Fordeler & Ulemper Pros Skalerbare migreringsverktøy Utmerket støttetilbakemelding Undeler Ikke veldig egnet for individuelle prosjekter Flere detaljer

WP Engine-funksjoner:| Design og bygg verktøy | 1-klikk iscenesettelse | Overgangsplugins | Tilbakestillingsfunksjoner | Sterk sikkerhet, automatiske oppdateringer | Døgnåpen støtte

Nøkkelen blant WordPress-vertsleverandører for administrerte hostingleverandører for små og mellomstore bedrifter er WP Engine.

WP Engine tilbyr to funksjoner som skiller seg ut for å gjøre den til vår favorittanbefaling. Den første er skalerbarhet. Du kan starte med en relativt billig plan og oppgradere. Hvis du trenger en plan med høy ytelse på bedriftsnivå etter en stor vekstspurt, vil ikke WP Engine toppe ut. 

For det andre er det selskapet kaller "overførbare installasjoner." Selv om det er mulig å flytte en WordPress-installasjon fra nesten hvilken som helst hostingleverandør til nesten hvilken som helst annen hostingleverandør, kan det være en tidkrevende smerte full av feilpotensial. Det finnes migreringsverktøy og plugins for å gjøre prosessen mer pålitelig.

På toppen av disse flotte funksjonene for små bedrifter, er WP Engine også egnet for andre brukstilfeller som krever hastighet og sikkerhet. Kunder sier at live chat-støtten og WordPress-hjelpen er førsteklasses. Planene starter på $20/måned.

Se nå på WP Engine

Hostinger

Beste allrounder WordPress-vertsleverandør

hostinger Hostinger

Pros & Ulemper ProsRimelige AI-verktøy WordPress-akselerasjon Imdeler Ingen e-handelsstøtte på grunnplanen Flere detaljer

Hostinger-funksjoner: Flerlagsplaner | Støtte for opptil 300 nettsteder | Ukentlig eller daglig sikkerhetskopiering | E-handel | Gratis domene & e-post | 30-dagers pengene-tilbake-garanti | 24/7 support

Hostinger, som også er en av våre toppvalg for e-posthosting, er et utmerket alternativ for din nye WordPress-installasjon.

Vi anser Hostinger som en flott allrounder, siden den tilbyr rimelige priser og nivåer avhengig av din behov. Enten du vil ha en barebones-pakke for ett nettsted eller du trenger støtte for hundrevis av WordPress-installasjoner, kan dette være den beste leverandøren for deg. 

Blant funksjonene er e-handelsstøtte, en- klikk på WordPress-installasjon, automatiske oppdateringer, AI-verktøy, en sårbarhetsskanner, DDoS-beskyttelse og 24/7-støtte.

For øyeblikket betyr kampanjeplaner at du kanskje bare betaler $2,99/måned, med tre måneders tjeneste gratis. Kunder applauderer kundestøtteteamet, selv om noen rapporter viser at de ønsker mer fleksibilitet i tjenestene som tilbys. 

Se nå hos Hostinger

ScalaHosting

Beste WordPress-vertsleverandør for rimelige priser

ScalaHosting ScalaHosting

Pros & Ulemper Pros Ubegrenset nettsteder Gratis SSL-sertifikater Sterk kundestøtte Ideles Beskyttelse mot skadelig programvare begrenset til premium-planer Flere detaljer

ScalaHosting-funksjoner: Flerlagsplaner | Ett-klikks installasjon | Iscenesettelse | Daglige sikkerhetskopier | Ett eller ubegrenset antall nettsteder | Gratis SSL-sertifikater

ScalaHosting er et av våre beste valg for langsiktig rimelighet, ettersom du kan bruke så lite som noen få dollar på inngangsplanen og sannsynligvis mindre enn $ 20/måned for førsteklasses abonnementer, avhengig om du tar en kampanjeavtale eller ikke. 

Det er imidlertid ikke bare prispunktet, siden ScalaHosting tilbyr delt og dedikert WordPress-hosting, ubegrenset nettstedstøtte, gratis SSL-sertifikater, daglige sikkerhetskopier, iscenesettelsesfunksjoner, beskyttelse mot skadelig programvare, gratis migrering, et WordPress-installasjonsprogram med ett klikk og mer.

Planene begynner på bare $2,95/måned. Tilbakemeldinger fra kunder indikerer at helpdesk-teamet er profesjonelt og dedikert, med utmerket kundestøtte — og priser — totalt sett.

Se nå på ScalaHosting

Pagely

Best for virksomhetskritisk hosting

Pagely Pagely

Pros & Ulemper Pros 99,9+ % oppetid Enterprise-grade security DevOps Udemper Dyrt Flere detaljer

Sidefunksjoner: Enterprise-grade hosting | Støtte for e-handel | Dedikerte eller frakoblede databaser | Fleksible konfigurasjoner | 24/7 support | Managed DevOps

Pagely er en av de beste WordPress-vertsleverandørene for virksomhetskritiske nettsteder som må yte det beste innen oppetid. 

Selv om det kan være dyrt, tilbyr Pagely hosting på toppnivå, som støtter blue-chip-kunder, inkludert Disney, VMware og Cisco.

ZDNET-forfatter og teknologiekspert David Gewirtz har brukt Pagely i årevis hver gang han har hatt et supportproblem, har Pagely hoppet inn og gått utover. 

"Jeg liker også den Pagely verter på toppen av AWS-infrastrukturen, så jeg bekymrer meg aldri for problemer med vedlikehold og serverpålitelighet," sier Gewirtz. “For å være rett ut: Hvis jeg hadde én vertsleverandør å anbefale og du kan håndtere prisene deres, ville jeg uten forbehold anbefale Pagely. Og nei, det lønner seg ikke å si det. Jeg betaler dem hver måned."

Kunder applauderer Pagely som en solid plattform med god støtte, selv om prisene ikke passer alle. Planene starter på $375 per måned.

Se nå på Pagely

WordPress VIP

Best for tilpassede, administrerte WordPress-installasjoner av eksperter

WordPress VIP Automattic

Fordeler & Ulemper Pros Dedikert administrasjon Robust sikkerhet Ideles Ingen åpenhet om priser Flere detaljer

WordPress VIP-funksjoner: Ekspertstøtte og administrasjon | Skalerbar | Innholdsverktøy | Analytics | Sikkerhetsfokus 

Folkene hos Automattic, selskapet som driver WordPress.com, har en toppløsning rettet mot bedriftskunder. WordPress VIP er den tjenesten.

WordPress VIP gir infrastruktur, drift og sikkerhet i stor skala, og frigjør innholdsprodusenter til å produsere innhold. Tenk på det som concierge-tjeneste med massevis av hestekrefter. WordPress VIP tilbyr vertstjenester for en rekke kjente navn og bør vurderes hvis du trenger en strømlinjeformet, fleksibel innholdsadministrasjonstjeneste med støtte fra et ekspertteam.

Priser på forespørsel.

Se nå på Automatisk

Hva er den beste WordPress-vertstjenesten?

Vår favoritt WordPress-vertsleverandør er WP Engine. Det er et av de beste alternativene der ute og krysser av i alle boksene for skalerbarhet, sikkerhet, hastighet, støtte og designverktøy. Selv om det kan være overkill for enkeltstående, små prosjekter, vil bedrifter og prosjektutviklere med flere nettsteder finne at dette alternativet passer deres behov.

Imidlertid er det andre verdige alternativer på markedet. For å hjelpe deg med å ta avgjørelsen din har vi fremhevet hver WordPress-vertsleverandørs bemerkelsesverdige funksjoner nedenfor.

WordPress-vertstjeneste

Startpris

Multidomene?

Installasjonsstøtte?

WP Engine

$20/måned

&# x2713;

Hostinger

$2,99/måned

< /td>

ScalaHosting

$2,95/måned

&# x2713;

Pagely

$375/måned

✓< /p>

WordPress VIP

$På forespørsel

Hva er den beste WordPress-vertstjenesten for deg?

Det er mange WordPress-vertsleverandører der ute, og vi har gjort vårt beste for å fremheve de beste valgene på markedet. De beste WordPress-vertsleverandørene er oppført nedenfor, avhengig av ditt behov og spesielle brukstilfelle.

< td>

En allsidig WordPress-vertstjeneste. Hostinger tilbyr alt fra støtte for flere domener til AI-verktøy, noe som gjør det til vårt beste valg som en løsning for alle.

Velg denne WordPress-vertstjenesten…

< /td>

Hvis du vil…

WP Engine

< p>En omfattende WordPress-vertsløsning som kombinerer hastighet, sikkerhet og skalerbarhet. Dette er vårt beste valg som en løsning som passer best på markedet.

Hostinger

ScalaHosting

< /td>

En rimelig, solid WordPress-vertsleverandør. ScalaHosting har oppnådd konsekvent positive kundeanmeldelser og tilbyr en rekke avanserte funksjoner på premiumplaner. 

Pagely

En WordPress-vertsleverandør for virksomhetskritiske nettsteder og tjenester. Selv om dette er dyrt, er dette det beste alternativet for bedrifter.

WordPress VIP

En dedikert WordPress-vertstjeneste som går utover når det gjelder støtte, innholdsoppretting og tidssensitive kampanjer.

tabell 2

Faktorer du bør vurdere når du velger en WordPress-vertsleverandør:

Hvis du ser på WordPress vertsleverandører som er inkludert i denne veiledningen, har du allerede tatt én beslutning: Å gå med leverandører som har erfaring med å hoste WordPress. Men deretter bør du vurdere følgende faktorer:

Størrelse og skalerbarhet: Avhengig av hvor mange nettsteder du vil drive og hva slags trafikk du kommer til å ha, bør du vurdere leverandører som tilbyr hosting som kan tilpasse og skalere opp til dine behov . Budsjett: Du bør vurdere budsjettet ditt og hvor mye du gjerne vil bruke på prosjektet eller virksomheten din. Husk at vertskap for flere nettsteder utover introduksjonsperioder kan føre til prisøkninger. Tilpasning: Du må vurdere om du trenger en 'one size fits all' WordPress-vert eller en som lar deg utføre dyp tilpasning.Støtte og tjenester: Jo mer kompleks nettstedet ditt, desto mer vil du kanskje ha hosting med sterkere støtte og administrative funksjoner.Gratis prøveversjoner: Hvis en tjeneste tilbyr en gratis prøveperiode, bruk den til å teste ut portering av nettstedet ditt, få støtte, dashbordgrensesnittet og generell ytelse. 

Hvordan vi valgte de beste WordPress-vertsleverandørene

Da ZDNET ble vurdert som de beste WordPress-vertsleverandørene i 2024, tok vi hensyn til en rekke faktorer:

Erfaring: Mange ZDNET forfattere har personlig, langsiktig erfaring med leverandørene på denne listen. Vi har også konsultert eksperter for deres anbefalinger.Kundeanmeldelser: Vi har tatt hensyn til tilbakemeldinger og anmeldelser fra kunder, og vi har viket unna leverandører med dårlige resultater. Brukstilfeller: ZDNET har inkludert en rekke WordPress-verter som er egnet for forskjellige brukere og formål, inkludert leverandører som tilbyr skalerbare løsninger, produkter som passer for små bedrifter og prosjekter, og bedriftsklare alternativer.Pris : Prisene satt av WordPress-vertsleverandører varierer mye, men vi har forsøkt å inkludere en rekke alternativer som passer for de fleste budsjetter.

Er WordPress bare et CMS?

Det er WordPress… og så er det WordPress. Her er en rask oversikt:

WordPress (programvare): Dette er et åpen kildekode-innholdsstyringssystem hovedsakelig skrevet i PHP. Du kan installere WordPress på din egen server, eller avtale med en vertsleverandør for å kjøre det for deg.WordPress Foundation: Dette er en 501(c)3 ideell organisasjon som beskytter GPL-lisensiering av WordPress, WordPress-varemerket, og gir utdanningsressurser for WordPress åpen kildekode-fellesskap.WordPress.org: Dette er det sentrale depotet for WordPress-informasjon, stedet hvor du kan laste ned WordPress åpen kildekode-programvare, og en online distribusjonskilde for tusenvis av temaer og plugins som fungerer med WordPress.AutomatiskDette er det kommersielle selskapet grunnlagt av en av WordPress' opprinnelige utviklere, Matt Mullenweg. Automattic eier også den populære bloggplattformen Tumblr.WordPress.comEies av Automattic, dette er en av de største vertsleverandørene for WordPress-nettsteder. Den tilbyr gratis, noe begrenset WordPress-hosting så vel som mer avanserte planer.WordPress VIP: Dette er vertstjenesten på bedriftsnivå på toppnivå levert av Automattic for store organisasjoner.

Når du snakker om WordPress, er det generelt mulig å utlede hvilken ut fra konteksten til samtalen. Men hvis du er i tvil, spør leverandøren.

Kan jeg bruke min egen hosting med WordPress?

Absolutt. Du laster ned WordPress-pakken, og du må installere den selv, men dette er ikke en spesielt vanskelig eller lang prosess. Noen webverter vil også gi deg ett-klikks installasjonsalternativer for WordPress.

Er WordPress lett å lære?

En av WordPress' De viktigste styrkene som et backend innholdsstyringssystem er dets brukervennlighet. Så mange nettstedeiere velger faktisk WordPress siden det er et blomstrende fellesskap av utviklere som tilbyr maler, tillegg, e-handelspakker og funksjoner som raskt kan integreres med lite teknisk kunnskap. 

Hva er forskjellen mellom web- og WordPress-hosting?

Webhosting kreves for å vise et nettsted og lagre innhold. WordPress-hosting kan betraktes som en underklasse av webhotell som er spesielt utviklet for å håndtere WordPress-installasjoner, og kan også være optimalisert for forbedret CMS-ytelse.

Alternative WordPress-vertsalternativer å vurdere

Hvis WordPress-alternativene ovenfor passer ikke helt for deg, eller du vil gå i en annen retning, nedenfor finner du andre verdige løsninger som du kanskje foretrekker. Noen har en miljøvennlig tilnærming, andre er egnet for bedriftskunder, og andre er best for kunder som trenger en liten, grunnleggende løsning som bare fungerer. 

Se på ConvesioView på Digital OceanView på IonosView på Liquid WebView på GreenGeeksView på GoDaddyView på Namecheap