Amazons store vårsalg: Alt du trenger å vite (pluss noen tidlige tilbud)

0
10
Awoodpriority=

Amazon annonserte sin første Big Spring noensinne Salgsarrangementet vil finne sted 20.–25. mars.

Maria Diaz/ZDNET

Amazon springer inn i våren med nye sjanser til å spare store penger. Torsdag kunngjorde detaljhandelsgiganten sitt første store vårsalg-arrangement noensinne, som går 20.–25. mars. Amazon sier at de vil kutte prisene og tilby tilbud til nesten helligdager på nettbrett, TV-er, hodetelefoner, robotstøvsugere, hjemmevarer og populære Amazon-flaggskipprodukter som Echo-smarthøyttalerlinjen og Fire-nettbrett. 

< p>Og selv om Amazon Big Spring Sale offisielt ikke starter før neste uke, kan du allerede få tidlige besparelser på opptil 30 % eller mer på toppprodukter fra merker som Apple, iRobot, Dyson, Bissell, Anker, Shark og mer.  

Sjekk de beste tilbudene allerede i forkant av Amazons vårsalg, og husk å sjekk tilbake når vi går inn i den sesongbaserte sparebegivenheten – vi vil oppdatere ZDNET med alle de beste tilbudene på tekniske produkter ekspertene våre har testet og vil anbefale. 

Også: De 45+ beste Amazon Big Spring Sale-tilbudene du kan handle nå

De beste tidlige Amazon Big Spring Sale-tilbudene du kan handle nå

Her er en oversikt over noen toppteknologiske tilbud vi har funnet i forkant av Amazons Big Spring Sale. Og ja, vi har testet alle disse produktene og anbefaler dem også. 

fire-max-11-3

Amazon Fire Max 11-nettbrett for $200 (spar $80)

Se nå på Amazon Soundcore av Anker Sleep A10 ørepropper for $90 (spar $80)

Soundcore av Anker Sleep A10 ørepropper for $90 (spar $80)

Se nå på Amazon Roomba s9+ støvsuger på teppe.

iRobot Roomba s9+ for $600 (spar $400)

Se nå på Amazon iPad 9. generasjons nettbrett med tilkoblet tastatur på et blått skrivebord

Apple iPad (9. generasjon) for $249 (spar $80)

Se nå på Amazon sony-wh-1000xm4-2.jpg

Sony WH-1000XM4-hodetelefoner for $248 (spar $100)

Se nå på Amazon

Hvor lenge vil Amazons store vårsalg vare?

Amazon tilbyr betydelige salg og rabatter under sitt store vårsalgsarrangement, som går fra 20. til 25. mars 2024, men vi har allerede sett store besparelser, selv før vårbegivenhet. 

Hva er Amazons store vårsalg?

Amazon kjører ofte utsalg flere ganger i løpet av året, og vi har nettopp sett tonnevis av produkter rabattert i forkant av Valentinsdagen og Presidents' Dag forrige måned. Det mest populære Prime Day-salget finner sted i oktober og juli. 

Amazon har kjørt vårsalg tidligere, og dette store vårsalget ser ut til å være en større gjengivelse av tidligere iterasjoner (og gitt at Amazon har referert til dette store vårsalget som det “første noensinne”, kan denne nye vårbegivenheten kanskje vær her for å bli også). 

Det du i hovedsak kan forvente fra Amazon er tonnevis av tilbud på tvers av nesten alle produktkategorier, alle tilgjengelige i en begrenset periode. Amazon kunngjorde også at nye tilbud vil bli lansert daglig, så husk å sjekke tilbake her for alle de beste tilbudene som er tilgjengelige – vi vil oppdatere innholdet vårt hver dag. 

Har jeg å være Prime-medlem for å handle Amazon Big Spring Sale?

Nei, du trenger ikke å være Prime-medlem for å handle dette salgsarrangementet. Alle kunder kan handle Amazon Big Spring Sale, selv om Prime-medlemmer vil ha spesiell tilgang til utvalgte eksklusive tilbud, som du finner på amazon.com/bigspringsale. 

Hvis du ;Er du ikke et Prime-medlem ennå, kan du bli med nå i forkant av kickoff av det store vårsalget for å begynne å få medlemsfordeler som gratis frakt, underholdning, eksklusive besparelser og mer.

Hvilke typer tilbud kan jeg finne under Amazon Big Spring Sale?

Amazon sa at kunder i USA kan finne tilbud på sesongvarer som:

Opptil 50 % rabatt på utvalgte skjønnhetsprodukterOpptil 50 % rabatt på utvalgt sports- og friluftsutstyrOpptil 40 % rabatt på utvalgte hjemmeprodukter.Opptil 40 % rabatt på utvalgte vårklær. til 40 % rabatt på utvalgt elektronikk

Når utløper disse store vårsalgstilbudene?

Amazons store vårsalg-avtaler er satt til å løpe fra 20. til 25. mars, men avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg å score de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av en avtale, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com. 

Er det allerede Amazon Big Spring Sale-tilbud jeg kan handle akkurat nå? 

Selv om Big Spring Sale offisielt ikke starter før 20. mars, har detaljhandelsgiganten allerede tonnevis av produkter nedsatt (selv oppover 30 % eller mer) akkurat nå. Vi bruker tid på å handle de beste Amazon-tilbudene som er tilgjengelige hver dag uansett årstid for å gi våre ZDNET-lesere seriøse besparelser. Vi har allerede undersøkt Amazon for å finne de beste tilbudene du kan handle i forkant av startskuddet for det store vårsalget neste uke – slik at du kan spare penger akkurat nå også. 

Også:  De 45+ beste Amazon Big Spring Sale-tilbudene du kan handle nå