Du kan nå prøve Copilot Pro gratis, og her er hvorfor du vil

0
13
Copilot Pro Sabrina Ortiz/ZDNET

Gratisversjonen av Microsoft Copilot tilbyr allerede mange funksjoner vanligvis reservert for premium-abonnementer, for eksempel tilgang til internett og OpenAIs mest avanserte store språkmodell. Hvis gratislagets robusthet har hindret deg i å prøve premiumplanen, Copilot Pro, kan det følgende ombestemme deg.

Torsdag annonserte Microsoft flere oppdateringer til sin chatbot som gjør Copilot Pro-abonnementet mer attraktivt. Først og fremst la Microsoft endelig til en måte for brukere å prøve Copilot Pro uten å betale for $20-per-måned-abonnementet.

Også: Du kan nå lage din egen tilpassede Copilot GPT. Slik gjør du

Etter å ha lastet ned den gratis Copilot-mobilappen på iOS eller Android, får brukere nå en måneds gratis prøveversjon av Copilot Pro. Med Copilot-appen kan brukere raskt få tilgang til AI-assistenten mens de er på farten fra bekvemmeligheten til telefonene sine, uten å måtte åpne den gjentatte ganger i en nettleser og logge på.

Google tilbyr også en gratis prøveperiode på én måned til premium-nivået, Google One AI Premium Plan, som også koster $20 per måned. ChatGPT tilbyr ikke gratis prøveversjoner for ChatGPT Plus; Premium-nivået er imidlertid også $20 per måned.

Microsoft avduket også at Copilot Pro-abonnenter nå kan bruke Copilot i gratis Microsoft 365-nettapper, som Word og Outlook, uten ekstra kostnad som en del av abonnementet.

Dette er en stor fordel. Copilot Pro-brukere kan oppleve Copilot i noen av de mest populære Microsoft-appene uten å måtte betale ut de ekstra pengene for et Microsoft 365-abonnement – ​​som starter på $70 per år – som de måtte før denne oppdateringen. 

Også: De beste AI-chatbotene i 2024: ChatGPT og alternativer

Copilot Pro-abonnenter har nå også muligheten til å lage tilpassede oppgaver -spesifikke Copilot GPT chatbots. Jeg testet funksjonen, og syntes den var enkel å bruke og nyttig for repeterende oppgaver, uten behov for kodeferdigheter. ChatGPT Plus-brukere har vært i stand til å lage egendefinerte GPT-er i flere måneder, så å legge til denne funksjonen i Copilot lukker endelig dette gapet.

Disse nye funksjonene bygger på fordelene som Copilot Pro allerede tilbyr sine brukere, inkludert prioritert tilgang under topptider, muligheten til å veksle mellom GPT-4 Turbo og GPT-4, og 100 daglige booster som brukere kan bruke til å forbedre genererte bilder i Designer. Den gratis prøveversjonen betyr at du virkelig ikke har noe å tape ved å sjekke ut Copilot Pro for å se hva hypen handler om.