Når er Google I/O 2024 og hva kan vi forvente?

0
22
Google Android-logo Kerry Wan/ZDNET

Google har allerede hatt et ganske begivenhetsrikt år, med omprofilering av sin AI-chatbot fra Bard til Gemini og lansert flere nye AI-modeller. Hos Google I/O forventer vi at selskapet kommer med enda flere kunngjøringer angående AI, og avduker ny maskinvare for første gang i år. 

Google sendte ut invitasjoner til pressen — inkludert ZDNET — som avslørte at den årlige utviklerkonferansen finner sted 14. og 15. mai på Shoreline Amphitheatre i Mountain View, CA. 

Også: Google Messages lanserer iMessage -lignende emoji-reaksjoner: Slik bruker du dem

Keynote-arrangementet, som er når Google-ledere går på scenen for å avsløre selskapets nyeste maskinvare og programvare, finner sted den første dagen av konferansen kl. 10.00 PT/13.00 ET. 

Selv om invitasjonen ikke spesifiserer detaljer om videostrømming, kan du forvente at selskapet direktestrømmer arrangementet på YouTube og nettstedet, slik det vanligvis gjør for medlemmer av publikum og presse som ikke kan delta personlig .

Utviklere kan registrere seg for arrangementet på Google I/O-landingssiden gratis for å dra nytte av fordeler som å få e-postoppdateringer og få tilgang til økter på forespørsel. 

Googles hendelsesbeskrivelsen på både invitasjonen og nettstedet var vag. I invitasjonen kan du lese «Lær om Googles nyeste utviklerverktøy og oppdag hvordan de gir næring til innovasjon og forbedrer arbeidsflyten din for maksimal produktivitet." 

Men gitt kunngjøringene allerede i år, forventer vi at fokuspunktet for arrangementet er kunstig intelligens. Ved fjorårets I/O var AI også kronjuvelen til arrangementet med store kunngjøringer, inkludert to nye store språkmodeller (PaLM 2 og Gemini), nye AI-funksjoner i Android 14, en forbedret chatbot og mer. xA0;

På samme måte i år kan du forvente å lære mer om de nye funksjonene på Android 15, som sannsynligvis vil inneholde et mylder av nye AI-funksjoner, oppdateringer til Gemini (tidligere Bard), og kanskje til og med en ny stor språkmodell. 

Også: De beste Android-telefonene å kjøpe i 2024

Arrangementet vil antagelig også vise frem noe ny maskinvare. Hvis Google følger fjorårets presedens, vil den avduke en ny smarttelefon, Pixel 8A. Pixel 7A, avslørt minst års begivenhet, viste seg å være en imponerende enhet i A-serien og smarttelefon i mellomklassen når den ble anmeldt av ZDNET. 

Google I/O er beryktet for å kaste overraskelser, så det er en god tommelfingerregel å forvente noe ingen snakker om. ZDNET vil dekke arrangementet, så selv om du ikke kan stille inn, kan du sjekke nettstedet for de siste oppdateringene.