CARSULEs berømte Pop-Up-hytte koster kun $310 denne uken

0
16

66

CARSULEs pop-up-hytte koster bare $70 denne uken.

StackSocial

< p>Camping er en fin måte å koble av fra hverdagslivet og koble seg tilbake til de foryngende og forfriskende elementene i naturen. Når det er sagt, kan disse elementene være utfordrende og noen ganger for mye for mange av oss tamme, moderne mennesker. Det er også morsomt å lage en campingplass som er koselig og har fine, beskyttende områder å hvile, jobbe, spise og henge på. 

For å utstyre din neste campingplass ordentlig, vurder å hente denne CARSULE Pop-Up Cabin, som er til salgs for bare $310 (reg. $379) kun denne uken. CARSULE er designet for å være et lett å montere og praktisk oppholdsrom som festes til bilen din, og står i en attraktiv og komfortabel høyde på to meter.

Den festes bak på bilen din og står kubisk. . Den holdes oppe av diagonale takstrekkstenger, som er sterke nok til å henge håndklær og lys fra samtidig som de holder formen på hytta oppe. Hytta er også designet med vanntette og UV-bestandige materialer, så du bør kunne stole på det når campingturen din utfordres av regnet eller ubøyelig, varmt solskinn. 

CARSULE - A Pop-Up Cabin for Your Car

CARSULE – En popup-hytte for bilen din

$310 på StackSocial

Gjør det komfortabelt og bærekraftig å dra ut til naturen. Ikke gå glipp av sjansen din til å gripe denne CARSULE Pop-Up Cabin til bilen din, som er til salgs for bare $310 (reg. $379) kun denne uken.