Walmart selger M1 MacBook Air for bare $699, og den varer kanskje ikke lenge

0
13
M1 MacBook Air

M1-versjonen av Apples ultralette MacBook Air.

Apple/ZDNET

For første gang noensinne selger Walmart Apple bærbare datamaskiner direkte, og for å markere anledningen tilbyr han et utrolig salg på M1 MacBook Air for bare $699 fra og med i dag. 

< p>M1 er 2020-versjonen av Apples enormt populære bærbare serier som er lettere enn luften, som fortsatt har en kraft i dag med god batterilevetid, lyssterk skjerm og 8 GB minne, alt i den ultraportable og lette designen som serien er. kjent for.

Vi anmeldte M1 MacBook Air tilbake i 2020, og så igjen i 2022, og konkluderte med at fans-favoritt bærbar PC fortsatt holder seg som en solid mobil arbeidsstasjon med en rekke nyttige funksjoner.

Anmeldelse: M1 Macbook Air

macbook-air-m1-screen.jpg

M1 MacBook Air for $ 699 (spar $ 300 på Walmart)

$ 699 på Walmart

utstyrt med Thunderbolt 3 og USB 4, har den bærbare datamaskinen en stor styreflate, 13,3-tommers netthinneskjerm og 8 -Core CPU som er kompatibel med en pakke med ofte brukte arbeidsplass-apper, inkludert Adobe Creative Cloud, Google Drive og Microsoft Office.

Til  $699 er dette den laveste prisen for M1-versjonen av MacBook Air som vi har sett. Så nå har du sjansen til å bruke disse besparelsene hvis du har sett på en MacBook Air, eller ønsker å kjøpe en ekstra, ultrabærbar bærbar datamaskin som supplement til en stasjonær eller mindre bærbar maskin.

Også: Fjorårets 15-tommers MacBook Air nådde nettopp en rekordlav pris, og jeg anbefaler den på det sterkeste

M1 MacBook Air ble først solgt for $999 da den ble utgitt, men Apple selger oppussede versjoner for $799, noe som gjør denne avtalen enda bedre enn noe Apple tilbyr. 

M1 MacBook Air er tilgjengelig i tre forskjellige farger: gull, romgrå og sølv. Få tak i disse besparelsene mens du kan. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Walmarts nye partnerskap med Apple lar dem selge datamaskiner og bærbare datamaskiner direkte til kunder, en først for forhandleren. Som sådan er det ingen utløpsdato for M1 MacBook Air for $699, men de vil nesten helt sikkert ikke være på lager lenge til denne prisen.

Men, avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.