Hvorfor jeg bruker denne 160W-laderen til MacBook-en min i stedet for den Apple ga meg

0
12
Ugreen Nexode Pro 4-1port fast charger

Ugreen Nexode Pro 160W 4-ports hurtiglader

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Ugreen Nexode Pro er en 160 W 4-ports hurtiglader, tilgjengelig fra Amazon for $120. Den er kraftig og passer til USB-C- og USB-A-porter.
Enheten er tung og klumpete (men fortsatt mindre enn Apple-laderen som følger med MacBook Pro).

I lang tid var min Apple MacBook Pro 140W USB-C-lader min favorittlader. Det var nyttig å ha en lader som kunne presse ut 140W strøm, selv om min MacBook var det eneste jeg hadde på den tiden som kunne utnytte det. 

Til tross for bulken, vekten og det faktum at den bare hadde en enkelt USB-C-port, tok jeg med meg den laderen overalt. Vel, ikke den samme; Jeg la ved et uhell originalen på et hotell i Skottland, noe som fikk meg til å se etter en erstatning.

Også: De beste iPhone powerbankene du kan kjøpe : Eksperttestet

I søket mitt innså jeg raskt at strømadapterne på markedet i dag har utviklet seg betydelig, noe som gjør en 140W enhet med en enkelt USB-C-port noe gammeldags. Du kan nå få strømadaptere med flere porter som er mindre, kjører kjøligere, og som fortsatt kan gi ut hele 140W som en MacBook Pro trenger for å lade med den raskeste hastigheten. 

En slik adapter er Ugreen Nexode Pro 160W 4-ports hurtiglader.

Se på Amazon

Ugreen Nexode Pro 160W 4-ports hurtigladerfunksjoner

3 x USB-C-porter, 1 x USB-A-port 160 W maksimal total effekt Maks 140 W utgang i enkeltportskonfigurasjon Intelligent strømfordelingGaN (galliumnitrid)-teknologi gir raskere, kraftigere lading med mindre varmeutvikling, og en mindre, lett designPort-effektutgang:
USB-C1-utgang: 5V 3A | 9V 3A | 12V 3A | 15V 3A | 20V 5A | 28V 5A – 140,0W maks
USB-C2-utgang: 5V 3A | 9V 3A | 12V 3,0A | 15V 3A | 20V 5.0A – 100W maks
USB-C3-utgang: 5V 3A | 9V 3A | 12V 2,5A – 30W maks
USB-A-utgang: 5V 3A | 9V 2A | 12V 1,5A | 10V 2,25A – 22,5W maks

Port strømutganger

Portstrømutganger

Ugrønn

Nexode Pro 160W 4-ports hurtiglader bestod alle mine vanlige tester for utgangseffekt i lengre perioder under tung belastning. Jeg utførte også termiske kontroller under de tyngste belastningene som mulig, og mens jeg registrerte punkttemperaturer på 50,4°C/122,7°F, er dette akseptabelt og innenfor den sikre “ingen skade” temperaturspenn. Denne temperaturen indikerer laderens effektivitet i å håndtere varme, selv under maksimal stress.

Merk: ASTM C1055 – standardveiledningen for oppvarmede systemoverflateforhold som produserer Kontaktforbrenningsskader — sier at en gjennomsnittlig person kan berøre gjenstander opp til 60°C/140°F i opptil fem sekunder uten å pådra seg irreversible brannskader.

Termisk bilde av Ugreen Nexode Pro 160W 4-ports hurtiglader.

Termobilde av Ugreen Nexode Pro 160W 4-ports hurtiglader.< /p> Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Denne laderen gjør akkurat det den sier den vil gjøre på spesifikasjonsarket, og den gjør det trygt. Jada, temperaturene er slik at du ikke bør kaste et teppe eller dyne over denne laderen når den er i bruk, men tro meg, du bør ikke gjøre det med noen lader.

Denne laderen er også liten – 21 prosent mindre enn Apples 140W-lader for å være nøyaktig – så det er praktisk å legge i en bag for reise, og de tre USB-C-portene og en USB-A gir stor ladefleksibilitet. Den kompakte størrelsen forbedrer portabiliteten, noe som gjør den til en ideell reisefølge.

Merk at jeg har testet den britiske versjonen av denne laderen, men bortsett fra pluggen på enden er spesifikasjonene identiske med den amerikanske versjonen.

Ugreens 140W 4-ports lader neste til Apples enports 140W-lader.

Ugreens 140W 4-portslader ved siden av Apples enkelt- port 140W lader.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Også: De beste GaN-laderne du kan kjøpe

Jeg har sett noen klager på at denne laderen ikke gir ut de 140W som trengs for å lade en MacBook Pro med full hastighet – 0 til 50 % på 27 minutter – men de som opplever dette bruker ikke den nødvendige USB-C til MagSafe-ledningen, og lader i stedet MacBook Pro-ene ved hjelp av USB-C-til-USB-C-kabler. Her er det en grense på 100W, og denne vil være lavere hvis du ikke bruker en kabel som er klassifisert for 100W. 

ZDNETs kjøpsråd

Ugreen Nexode Pro 160W 4-ports hurtiglader er en suveren lader for de som har bærbare datamaskiner som MacBook Pro som trenger en kraftig lader, men som ønsker fleksibiliteten og bekvemmeligheten til en 4-ports lader, sammen med en eldre port for fred i mind.