Få en 9-tommers bilskjerm for bare $100

0
10
wireless

Denne bilskjermen som er lett å installere, er til salgs for $100 i en begrenset periode.

StackSocial

Å kjøre med GPS kan hjelpe deg med å finne destinasjonen du leter etter. Men hvis skjermen ikke er stor nok til å se med et enkelt blikk, og hvis det ikke finnes alternativer for lydstøtte når du trenger å holde øynene strengt på veien, er det kanskje ikke det sikreste alternativet. Heldigvis, kun i en begrenset periode, kan du få denne 9-tommers trådløse bilskjermen med Apple CarPlay og Android Auto-kompatibilitet og telefonspeiling på salg for bare $100 (reg. $179). 

Den omfattende kompatibiliteten er bare en del av det som gjør denne skjermen så tiltalende. Den leveres med en 1024×600 FHD-skjerm som drives av et 64 GB TF-kort, som er ideelt for å spille av musikk og videoer. Dens berøringsskjermfunksjoner gjør det enkelt å samhandle, og den kan selvfølgelig synkroniseres med GPS-navigasjonen din i sanntid for å gi enkle å følge veibeskrivelser til ønsket reisemål.  

Skjermen kommer med 82W høyttalere som er lovet å levere klar og skarp lyd. De fungerer fra Bluetooth-tilkoblinger og tilleggstilkoblinger, og de har en innebygd FM-overføring. Skjermens speilkoblingsfunksjon lar deg synkronisere skjermen til telefonen din for å spille av YouTube og andre videoapper når du trenger å holde barna opptatt. I tillegg kommer denne avanserte og allsidige skjermen kompatibel med ryggekameraer. 

9

9" Trådløs bilskjerm med Apple CarPlay/Android Auto-kompatibilitet & Telefonspeiling

$120 hos StackSocial

Ikke bruk mer tid på veien uten å sikre deg en pålitelig og sikker GPS-løsning. For en som også lar deg foreta håndfrie telefonsamtaler, lytte til musikken du ønsker, samhandle med Siri og mye mer, vurder dette tidsbegrensede prisfallet på denne allsidige skjermen. < /p>

Bare i en begrenset periode kan du få denne 9-tommers trådløse bilskjermen med Apple CarPlay og Android Auto-kompatibilitet og telefonspeiling på salg for bare $100 (reg. $179).