Bygg din egen digitale musikksampler for $110

0
10
lav

Denne DIY digitale musikksampleren koster $110.

StackSocial

Å lage musikk kan være en av de mest gledelige aktivitetene som finnes. Å lage instrumentet eller verktøyet du bruker for å lage disse lydene, legger til et nytt lag med prestasjon og underholdning til miksen som er fengslende for ganske mange av oss også.

Hvis du finner deg selv i det camp, så vil du kanskje lære hvordan du bygger og koder din egen synth med Synthia: DIY Digital Music Sampler, som er til salgs for bare $110 (reg. $119).

Denne unike musikkmaskinen er designet for alle i alderen elleve år og oppover, og å engasjere seg med den kan lære deg det grunnleggende om STEM.

Den kommer med instruksjoner som er enkle å følge, inkludert en anatomiguide som går i stykker hvordan Synthia fungerer, og en byggeveiledning, som inneholder trinn og over 100 bilder som viser hvordan du setter sammen Synthia. Det er også en bruksveiledning som viser hvordan du spiller Synthia og en kodeveiledning med nybegynnervennlige instruksjoner om hvordan du programmerer din egen synth. 

Synthia: DIY Digital Music Sampler: Bygg og kode din egen Synth

Synthia : DIY Digital Music Sampler: Bygg & Code Your Own Synth

$110 på StackSocial

Når du har konstruert DIY-synthen, bør du ha en maskin som kombinerer en synthesizer, sequencer, trommemaskin og sampler for å støtte produksjon og miksing av fem forskjellige spor . Den har også 121 innebygde LED-er samt en innebygd opptaker for å ta ned og spille av dine egne prøver. 

Å gå gjennom trinnene for å bygge denne Synthia: DIY Digital Music Sampler vil gi deg erfaring med koding i C+++ og CircuitBlocks, så vel som i maskinvaremontering, lodding, redigering av lydopptak og mer. 

Ikke gå glipp av sjansen din til å spare på Synthia: DIY Digital Music Sampler, som er til salgs for bare $110 (reg. $119).