De beste MagSafe-lommebøkene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
16

Det er sannsynligvis tre ting du alltid går ut døren med: telefonen, nøkler og lommebok. Og ettersom telefonene våre blir mer lik sistnevnte takket være integreringen av teknologi som Apple Wallet, som lar brukere betale, presentere identifikasjon og til og med reise uten å stikke ned i en eneste veske eller lomme, kan tradisjonelle lommebøker snart bli en saga blott . Det er imidlertid fortsatt merker – som jobb-ID eller reisekort – som du ikke kan presentere virtuelt, og steder som kanskje ikke godtar Apple Pay. 

Også: Vi har testet hundrevis av iPhone-tilbehør. Dette er våre favoritter

Gå inn i MagSafe-lommeboken, en mer strømlinjeformet måte å holde kortene dine (og kontanter) sikre og festet til din iPhone. I motsetning til tradisjonelle selvklebende telefonlommebøker, bruker MagSafe-kortholdere sin magnetiske teknologi for å feste sikkert til telefonen din, noe som gjør dem enkle å ta av for trådløs lading eller for å bare endre telefonens utseende. 

Også: De beste MagSafe-batteripakkene: Eksperttestet 

Hva er den beste MagSafe-lommeboken akkurat nå? 

Med så mange valg tilgjengelig, inkludert Apples egne flaggskip MagSafe-lommebøker, gikk ZDNET hands-on med noen av de mest populære og innovative MagSafe-lommebokalternativene, og testet og evaluerte hver for deres praktiske, holdbarhet, allsidighet og pris. Og vi har evaluert og praktisk testet hvert valg på denne listen. Vårt beste valg for den beste MagSafe-lommeboken generelt er Journey Ezmo-lommeboken og telefonstativet for dets allsidige design, komfortable maksimale lagringsplass og sterke magnetiske hold. Her er resten av våre valg for de beste MagSafe-lommebøkene du kan kjøpe.

De beste MagSafe-lommebøkene i 2024

Journey Ezmo-lommebok og telefonstativ< /h2>

Beste MagSafe-lommebok totalt sett

journey-magsafe-wallet Kayla Solino/ZDNET

Pros & Ulemper Pros RFID-beskyttelse Stor kortkapasitet Dobler som stativ Premium følelse Sterkt magnetisk hold Slank design IdelesDyrt Begrensede fargealternativer legger litt vekt på telefonen Flere detaljer

Journey Ezmo lommebok og telefonstativfunksjoner: Multifunksjonell | RFID-beskyttelse | Innebygd lås for å hindre kortglidning | Dimensjoner: 66 mm x 102,5 mm x 12,5 mm | Kortkapasitet:& #xA0;Opptil 5 kort 

Journeys Ezmo MagSafe-lommebok er den perfekte balansen mellom stil og funksjon med nok plass til å holde 5 kort – de fleste på denne listen. Ezmo-lommeboken fungerer også som telefonstativ, slik at du kan se favorittunderholdningen din på farten eller holde telefonskjermen synlig ved skrivebordet. Stativet har justerbare visningsvinkler i både portrett- og landskapsmodus.

Det er laget av vegansk lær og kommer i fire tradisjonelle fargealternativer (svart, mørk brun, marineblå og duegrå). Ezmo MagSafe-lommeboken har også et beskyttende fôr for å beskytte kortene dine. informasjon med RFID-teknologi samtidig som du forhindrer at kortene dine blir avmagnetisert.

Jeg testet Ezmo-lommeboken i flere uker i løpet av hverdagen, inkludert pendlingen fra NJ til NYC. Når jeg evaluerer MagSafe-lommebøker, leter jeg alltid etter enkel og sømløs tilgang til NJ Transit-kortet mitt, som jeg må ta og legge fra meg raskt. Takket være hakket på forsiden av Ezmo-lommeboken kan jeg oppbevare transittkortet mitt (utvilsomt mitt mest brukte kort) foran. Den er lett å skyve ut, så hvis du leter etter en pendlervennlig lommebok, anbefaler jeg på det sterkeste å velge en med et hakk foran. 

Jeg liker også hvordan Ezmo MagSafe lommebok gir nok plass til 5 kort og til og med foldede kontanter. Det er perfekt for å holde debetkortet mitt, arbeidsmerket og andre tilfeldige utgifter som papirtogbilletter. Jeg har ikke ofte førerkortet eller kredittkortet mitt i telefonlommeboken når jeg skal på jobb, men jeg liker at jeg hadde muligheten hvis jeg trenger eller vil til en annen begivenhet eller aktivitet.  

Telefonstativet var også fint. Jeg likte å kunne støtte telefonen min mens jeg var på kontoret. Jeg fant til og med at jeg brukte den bakre halvdelen av lommeboken som et provisorisk grep på toget, noe som ga litt ekstra stabilitet. Selv om det er et av de dyreste alternativene på denne listen, tror jeg det er vel verdt investeringen på grunn av dens multifunksjonalitet og utmerkede kvalitet, spesielt hvis du vil bruke MagSafe-lommeboken din hver dag. Ezmo-lommeboken er også tilgjengelig i en sporingsversjon — LOC8 MagSafe Finder Wallet and Stand — hvis du er tilbøyelig til å miste ting ofte. 

Nåværende brukere på Journey-nettstedet sa at de likte den slanke profilen, smarte designen, større kortkapasiteten og det elegante materialet – så mye at lommeboken har en 5/5-stjerners rangering på nettet, med én kunde som la merke til at den “gjør alt veldig bra.”

Se nå på Journeyofficial

Clckr MagSafe-telefonholder og lommebok

Beste MagSafe-lommebok for holdbarhet

Clckr MagSafe telefonlommebok i lilla Christina Darby/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Lett Allsidig Passer likevel lett i en lomme IdelesLeveres løs ved harde påvirkninger Kan bare holde 2 kort komfortabelt Flere detaljer

Clckr MagSafe-lommebokfunksjoner: Multifunksjonell | Dimensjoner: 0,38 x 2,44 x 3,94 tommer | Kortkapasitet: Har to kort komfortabelt

Clckr er den ultimate multitasker-lommeboken, og er perfekt for personen som elsker å løpe ut døren uten noe annet i hånden. Ikke bare er Clckr slank og stilig i design og kommer i lavendel eller svart, men den lagrer opptil to kort sikkert. 

Da tidligere ZDNET-assistentredaktør Christina Darby testet Clckr, bemerket hun at kortholdersporet holdt kortene hennes sikre, men lett tilgjengelige ved behov. Darby ønsket at det bare kunne passe ett kort til, men hun rapporterte at andre funksjoner veier opp for det. 

Sammen med denne lommebokens praktiske funksjon er dens multifunksjonalitet på toppnivå. “Uten å legge til noe ekstra bulk, har kortholderen en sammenleggbar stripe på midten som, når den klikkes på plass, fungerer som et stativ eller telefongrep. Takket være den kraftige 3500 G-magneten gjør grepet det enkelt å transportere telefonen min, mens støttefoten gir det perfekte bærbare stativet," Darby skrev. 

Når du vil fjerne Clckr, bare vri og dra lett, og du vil føle magneten rykke av. Dette gjør trådløs lading til en lek, selv om du må huske å sette på Clckr igjen før du forlater huset. 

Nåværende Amazon-brukere sa at de likte designen, kortlagringen og sikkerheten Clckr ga, men noen kunder sa at de opplevde brudd tidlig og syntes magneten var litt svak. 

Se nå på Amazon

Satechi Magnetic Wallet Stand

Beste MagSafe-lommebok for førsteklasses stil og funksjon

Satechi Magnetic Wallet Stand Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Pros & Ulemper Pros ID-vindu Slank design Stående eller liggende stativ Rimelig luksus Cons Ingen kontanter eller alternativ lagringsplass Begrensede fargealternativer Flere detaljer

Satechi Magnetic Wallet Stand-funksjoner: Multifunksjonell | Dimensjoner: 4,1 x 2,6 x 0,4 tommer | Kortkapasitet: 4 kort 

Satechi Magnetic Wallet-stativet kombinerer en rimelig, men førsteklasses luksuskonstruksjon og design med hverdagsfunksjonalitet. Med fire kortspor og en bestemt plass for ID-en din, er det et sted for de viktigste kortene dine for å holde deg på farten. 

ZDNET-ekspertanmelder Adrian Kingsley-Hughes kaller Satechis modell den perfekte balansen mellom stil og funksjonalitet. "Det viktigste jeg liker med denne lommeboken er byggekvaliteten," Kingsley-Hughes skrev i sin anmeldelse. “Materialene ser ut og føles førsteklasses, og konstruksjonen er slik at den ikke kommer til å falle fra hverandre uten en skikkelig kamp.”Satechi-lommeboken kan også fungere som telefonstativ som kan orienteres enten horisontalt eller vertikalt og er laget av ripebestandig vegansk lær som er lett å tørke av. Satechi-lommeboken er utstyrt med sterke magneter og er MagSafe, og du kan være trygg på at den ikke faller av baksiden av enheten din. 

Nåværende Amazon-kunder sa at de liker lommebokens robusthet , sterk hengselmekanisme og kvalitet. Noen brukere sa imidlertid at magneten ikke var sterk nok. 

Hvis du leter etter en ren, premium telefonlommebok, leverer Satechi med en tøff, men elegant design og konstruksjon.&# xA0;

Også: Jeg har testet dusinvis av MagSafe-lommebøker på min iPhone, og dette er en du bør kjøpe

Se nå på B&H Photo-Video

Apples iPhone FineWoven lommebok med MagSafe

Beste MagSafe-lommebok for Apple-elskere

Apple MagSafe lærveske i svart Jason Cipriani/ZDNET< /figur>Fordeler & Ulemper Pros Finn min integrasjon Vil fortelle deg om det ikke er lommeboken din og hvordan du kontakter den registrerte eieren Cons Kort kan være vanskelig å få ut Viser deg mer en generell plassering Dyrt Flere detaljer

Apples iPhone FineWoven-lommebok med MagSafe-funksjoner: Dimensjoner: 5,04 x 3,24 x 0,59 tommer | Kortkapasitet: Holder tre kort

Absolutt ingen er sjokkert over at den opprinnelige innehaveren av MagSafe-teknologien også har laget sin egen MagSafe-lommebok, og den nyeste versjonen integrerer til og med Apples Find Min NFC-sporingsfunksjon. 

I følge ZDNETs Jason Cipriani, som testet den utgåtte skinnversjonen, ser den “identisk ut med den originale versjonen”," med kvalitetsmaterialer, fine sømmer og plass til tre kort, og den smekker magnetisk på telefonen din på samme måte. Denne gjentakelsen av Apples flaggskip-lommebok er laget av FineWoven-materiale, det samme som brukes i merkevarens FineWoven-vesker. 

Anmeldelse:  iPhones Finn min-aktiverte MagSafe-lommebok: 4 ting du trenger å vite før du kjøper

Sporingsfunksjonene til MagSafe-lommeboken fungerer på samme måte som andre Find My-tilknyttede enheter, for eksempel en NFC AirTag. Det vil si at du vil se den generelle plasseringen til lommeboken din i stedet for den spesifikke butikken du la den i. Men kanskje den mest nyttige sporingsfunksjonen er muligheten til å kontakte eieren av en tapt MagSafe-lommebok. Når du prøver å feste en annens lommebok til telefonen din, vil du se kontaktinformasjonen deres vises på telefonen din. 

Nåværende Amazon-kunder sa at de liker utseendet, materialet og fargevalgene til Apples FineWoven-lommebok. Noen kunder sa imidlertid at den generelle kvaliteten og den magnetiske styrken manglet. 

Se nå på AmazonSe nå hos Apple flere kjøpsvalg

Casetify Snappy Leather MagSafe Wallet

Beste MagSafe-lommebok for morsomme farger eller design

casetify-magsafe-wallet Casetify/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Tallrike farge- og designalternativer Kortport for enkel tilgang Laget med resirkulerte materialer RFID-teknologi Lettvekt Ideleger Ikke multifunksjonell Dyrere for det du får Ingen hakk foran Flere detaljer

< strong>Casetify MagSafe-lommebokfunksjoner: Beskytter mot magnetisk skade | Kortport for enkel tilgang | Kortkapasitet: 2 kort 

Casetify tilbyr en enkel, men elegant MagSafe-lommebok for oppbevaring av kort med enkel tilgang. Lommeboken har innebygd RFID-teknologi for å beskytte kortinformasjonen din med en kortport på baksiden, og den er laget av 50 % resirkulerte materialer. 

Den er kompatibel med MagSafe-telefoner og deksler og kommer i flere farger og Casetify-eksklusive design. Du kan til og med tilpasse lommeboken din med ord, initialer eller fraser. Da jeg testet denne MagSafe-lommeboken forrige måned, likte jeg ulike designalternativer og den generelle enkelheten til lommeboken. Du kan lagre opptil tre kort, men det var ikke praktisk å oppbevare sammenlagte kontanter. Jeg brukte den til å holde NJ Transit-kortet og debetkortet mitt, og jeg måtte sjekke for å være sikker på at jeg ikke mistet noen regninger hver gang jeg tok ut et kort. 

Den enkle designen er flott for kortoppbevaring på en festival, bar eller andre begivenheter, men jeg fungerte ikke like bra for pendlingen. Selv om det er en kortport på baksiden som hjelper med å dytte ut kortene, var det litt irriterende og upraktisk. Jeg måtte fjerne lommeboken for å få tilgang til transittkortet mitt når det ble vanskelig å ta ut. Jeg foretrekker mye å ha et hakk foran på lommeboken når jeg bruker den til pendlingsformål. 

Nåværende Casetify-brukere sa at de likte teksturen og den generelle designen til lommeboken, sammen med de forskjellige designene og fargealternativene. På samme måte som min erfaring sa en kunde at lommeboken var perfekt for spesifikke brukstilfeller. "For visse anledninger har denne mag-lommeboken vært perfekt. Lommeboken er veldig godt konstruert og har et spor som er stort nok for ditt kredittkort og ID," kunden skrev. 

Se nå på CasetifySe nå på Casetify flere kjøpsvalg

ESR HaloLock-lommebok

Beste MagSafe-lommebok for en tradisjonell lommebokfølelse

esr-halolock-wallet-stand-4 Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Lagrer opptil tre kort Allsidig Har mer et tradisjonelt lommebokutseende og -følelse Budsjettvennlig ID-kortspor Ulemper Magnet kan være sterkere Bulkiere Flere detaljer

ESR HaloLock-lommebokfunksjoner: Dimensjoner: 4,13 x 2,6 x 0,3 tommer | Kortkapasitet: Opptil tre kort

Hvis du ønsker å holde deg til et gammeldags utseende og ikke trenger så mye kortoppbevaring som Journey Ezmo-lommeboken, er ESR HaloLock en tradisjonell flip-and-fold-lommebok som er i ferd med å bli en moderne klassiker. Den er laget med vegansk skinn og metallisk mesh-fôr, og det ser virkelig ut som om du har festet en eksklusiv, luksuriøs lommebok på baksiden av telefonen. På den fremre folden er det et spor for ett kort, som gir enkel tilgang til det viktigste kortet ditt. 

Også: ESR HaloLock Wallet Stand-hender -på

Når lommeboken vippes opp, er det ytterligere to spor, inkludert en som har et klart vindu, optimalt for ID-en din. HaloLock fungerer også som støtte, og kan justeres til alle vinkler fra 15 til 160 grader. 

ZDNETs Matthew Miller testet ESR-lommeboken i 2022, og likte det slanke og stilige designet. "Jeg har hatt stor suksess med å bruke den med en Peak Design Everyday Case, så den er mulig å bruke med en MagSafe-veske. Det veganske skinnmaterialet er smidig og ligger godt i hånden. Sømmen ser ut til å være solid og stativet har holdt seg ekstremt bra," sa Miller. 

Nåværende Amazon-kunder sa at de liker utseendet, styrken, stabiliteten, ytelsen og størrelsen på lommeboken. Mange kunder sa at lommeboken holder telefonen sikkert både vertikalt og horisontalt, og at de liker kortkapasiteten, kvaliteten og brukervennligheten.

Se nå på WalmartView nå på Amazon flere kjøpsvalg

Pelican magnetisk lommebok og kortholder

Beste MagSafe-lommebok for å holde gjenstander sikre

Pelican MagSafe-lommebok åpnet for å avsløre grepsbeskyttede spor. Christina Darby/ZDNET

Pros & Ulemper Pros To forskjellige, sikre rom gjør det enkelt å holde kontanter og fire kort Sikkert og holdbart Sterk magnet ImperVanskelig å åpne Litt klumpete Flere detaljer

Pelican magnetisk lommebok og kortholderfunksjoner: Dimensjoner: 3,97 x 2,79 x 0,47 tommer | Kortkapasitet: Plass til opptil 4 kort pluss kontanter

Vi forstår det – du er ikke helt kontantløs, og kanskje kommer du aldri til å bli det. Så selv om mange alternativer på denne listen er utmerkede valg for ID, debetkort og arbeidsmerke, vil de ikke hjelpe deg hvis betalingen du velger, er en god gammel Benjamin. 

I stedet for å ha en lommedesign, svinger Pelican åpen på hengsler – som en dør – for å avsløre to grepsikrede rom: det ene er optimalt for kort og det andre for kontanter. En snap-on-lukking sikrer begge rommene og lukker “døren”.

Da ZDNETs Christina Darby testet Pelican-lommeboken, slet hun med å få tak i varene sine. “Den eneste ulempen med låsen er at den nesten er for sikker; Jeg føler at jeg må lirke den opp for å få ut kortene mine. Jeg har til og med brukket en spiker i prosessen." skrev Darby. Hun sa imidlertid at den ekstra sikkerheten ga henne trygghet, spesielt i store folkemengder. 

Darby bemerket også at Pelican-magneten er en av de sterkeste på noe MagSafe-tilbehør hun testet , og legger til enda mer sikkerhet. Pelicanens største ulempe er dens omfang sammenlignet med de andre alternativene på denne listen. Imidlertid passer den fortsatt komfortabelt i en baklomme, ifølge Darby. 

Nåværende Amazon-brukere sa at de likte det slanke og minimale utseendet til lommeboken, men noen kunder sa at de men har blandede meninger om lommebokens holdbarhet. 

Se nå på Amazon

Hva er best MagSafe-lommebok?

Hvis du leter etter en MagSafe-lommebok som gjør alt, er Journey Ezmo-lommeboken et sikkert valg, og er ZDNETs beste totalt sett takket være dens holdbarhet, allsidighet og funksjon. Men til syvende og sist avhenger det beste alternativet for deg av dine behov, og vi delte opp funksjonene til alle våre toppvalg for å gjøre det enkelt for deg å sammenligne. 

MagSafe lommebok Pris Dimensjoner < strong>Kortkapasitet
Journey Ezmo lommebok og telefonstativ $70 66 mm x 102,5 mm x 12,5 mm 5
Clckr MagSafe telefonholder og lommebok $14 0,38 x 2,44 x 3,94 tommer 2
Satechi magnetisk lommebokstativ $40 4,1 x 2,6 x 0,4 tommer 4
Apple's iPhone FineWoven-lommebok med MagSafe $59 5,04 x 3,24 x 0,59 tommer 3
Casetify Snappy Leather MagSafe lommebok $42 Ikke levert 2
ESR HaloLock-lommebok $30 4,13 x 2,6 x 0,3 tommer 3
Pelikan magnetisk lommebok & kortholder $40 3,97 x 2,79 x 0,47 tommer 4

 *MSRP i skrivende stund. Vær oppmerksom på at prisene kan variere basert på forhandler og tilgjengelige kampanjer, salg eller rabatter.

Hvilken MagSafe-lommebok er riktig for deg?

MagSafe-lommebøker er et praktisk alternativ for de som bruker telefonen som sitt primære alltid-på-dem-tilbehør. Mens noen MagSafe-lommebøker bare tilbyr grunnleggende lagring for noen få kort, kan andre også dobles eller tredobles som støtte, telefongrep eller kontantlagringsenhet, noe som muligens konverterer telefonen til det ultimate multioppgaveverktøyet. 

ZDNET vurderte alle disse faktorene sammen med budsjett og bruksmodell for å gjøre valg enkelt. Her ser du hvordan de beste MagSafe-lommebøkene holder seg sammen med hverandre, og hvilken som kan passe best for deg. 

Velg denne MagSafe lommebok… Hvis du vil…
Journey Ezmo lommebok og telefonstativ En multifunksjonell MagSafe-lommebok med luksusfølelse med stor kapasitet. Et ekte alt-i-ett-alternativ.
Clckr MagSafe-telefonholder og -lommebok En allsidig, sikker MagSafe-lommebok som passer opptil to av de viktigste kortene dine.
Satechi Magnetic lommebokstativ En rimelig luksusdesign som tilbyr elegant funksjonalitet.
Apples iPhone FineWoven-lommebok med MagSafe For å holde styr på lommeboken din ved hjelp av Apples integrerte Find My-teknologi.
Casetify Snappy Leather MagSafe-lommebok En enkel MagSafe-lommebok som kommer i en rekke farger og design og kan tilpasses
ESR HaloLock-lommebok En lommebok med et mer tradisjonelt utseende som også fungerer som et stativ .
Pelican Magnetic lommebok og kortholder Vil holde kortene og kontantene dine sikre.

Faktorer du bør vurdere når du velger den beste MagSafe-lommeboken for deg:

Vi valgte disse MagSafe-lommebøkene gjennom en blanding av praktisk testing, nøye kuratert forskning og tatt i betraktning det daglige behovet og funksjonaliteten til hvert produkt. Vi tok også hensyn til følgende når vi tok de beste valgene våre, og anbefaler å ha disse i bakhodet når du tar din egen endelige avgjørelse. 

Praktisk:Disse lommebøkene tar sikte på å maksimere effektiviteten, alle holder minst to av de viktigste kortene dine for enkel tilgang uten å legge for mye vekt eller bulk på telefonen, samtidig som de kan tilby enda mer. Vurder hvor mye kortlagring du leter etter for å begrense søket. Hvis du leter etter lagringsplass for mindre enn to, prøv å sjekke ut de beste kortholderne.

Allsidighet:Da jeg gjorde mine endelige valg, vurderte jeg MagSafe-lommebøker som kanskje ikke passer til hvert enkelt kort du har, men som kan legge til ekstra funksjonalitet eller bruke for det de mangler i kortplass. Jeg vurderte også hvor godt de fungerte under mine egne daglige aktiviteter, som inkluderte min egen pendling fra NJ til NYC. Husk hvor allsidig (eller ikke) du vil at lommeboken skal være. Bryr du deg om det fungerer som stativ? En batteripakke? eller trenger du bare kortlagring?

Holdbarhet:Lommeboken din er viktig i hverdagen din, og den samme regelen gjelder når du vurderer lommebøker som er festet til telefonen din. Uansett hvilket produkt du velger, vil du at det skal vare, spesielt hvis du betaler mer enn noen få dollar. Etter omfattende ZDNET-testing og undersøkelser, valgte vi med vilje lommebøker som vil vare deg mer enn noen få uker. Husk å vurdere om du ønsker å gjøre en langsiktig investering for et lommeboktilbehør, eller bare trenger noe raskt til et arrangement, ferie, festival eller annet. 

Budsjett: Som alltid er det en god idé å sette et budsjett for å hjelpe deg med å begrense søkeparametrene. Hvis du ønsker å investere i et MagSafe-lommeboktilbehør på lang sikt, vil det sannsynligvis være verdt det å bruke $45 eller mer. Hvis du bare ønsker å bruke en MagSafe-lommebok i noen dager eller for én begivenhet, er det sannsynligvis ikke verdt pengene dine å bruke mer enn $40. 

Anledning< /strong>: Akkurat som telefondekselet ditt, blir alt tilbehør du fester på telefonen en forlengelse av din personlighet. Vurder hvilken type design eller farge du vil ha (spesielt hvis lommeboken din blir en bærebjelke i mobilen din), og vurder måten du vil bruke en telefonlommebok på. Er det til daglig bruk? Spesielle anledninger? Arrangementer her og der? Ved å begrense hvordan du vil bruke lommeboken din, kan det hjelpe deg å sette et budsjett og bestemme nødvendige funksjoner. 

Hvordan valgte vi disse MagSafe-lommebøkene?

ZDNET gikk praktisk med flertallet av MagSafe-lommebøkene på denne listen. Vi bruker tid på å bruke disse lommebøkene på våre egne iPhones i hverdagen for å teste ut kortlagring, magnetisk styrke, komfort, brukervennlighet og mer — ikke bare for en dag eller to, men i løpet av noen uker for å virkelig få en føler for et produkts tilleggsverdi. Det vil si, kan du "tillegge" dette produktet til livet ditt og dra nytte av dets tilstedeværelse? Eller er det et annet kjepphestprodukt som er for godt til å være sant, eller som samler støv etter at buzzen forsvinner? 

Hvis vi mener et annet produkt er verdt pengene dine, oppdaterer vi dette liste opp eller skrive en søkelysanmeldelse som fremhever de beste egenskapene og spesifiserer hvem den er til. 

I tillegg leter vi rutinemessig på nettet etter nye produkter som er verdt å teste, følger nyheter om produktutrulling og oppgraderinger, og finner de beste tilbudene. 

Hvilke telefoner er MagSafe-kompatible?

iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 15 og iPhone 15 Pro er alle MagSafe-kompatible. iPhone 12 og 13 Mini-modellene har dessverre ikke MagSafe, og kan derfor ikke brukes med MagSafe-tilbehør, men det finnes MagSafe-ringer som selges separat som kan konvertere ikke-MagSafe-deksler til MagSafe-kompatible deksler. xA0;

Hvordan vet jeg om telefonen min er MagSafe?

IPhone 12 til og med iPhone 15-modellene (minus Mini) har MagSafe-teknologi. Hvis du ikke er sikker på hvilken type iPhone du har, går du til Innstillinger > Generelt > Om, og du vil se hvilken modell telefonen din er. 

Trenger jeg et spesifikt telefondeksel for å bruke en MagSafe-lommebok ?

Ideelt sett bør du utstyre telefonen med et MagSafe-telefondeksel, som også bidrar til å beskytte telefonen hvis du ønsker å legge til en MagSafe-lommebok. Du finner MagSafe-telefondeksler hos Apple eller andre forhandlere som Amazon og Best Buy. 

Hva betyr RFID?

Ifølge Department of Homeland Security, RFID refererer til RFID-teknologi (Radio Frequency Identification). Denne teknologien bruker radiobølger for å identifisere personer eller gjenstander. 

Det finnes enheter som kan lese informasjon som finnes i en trådløs enhet eller "tag" på avstand uten å gjøre noen fysisk kontakt eller kreve en siktlinje – for eksempel sjetongene på kreditt- eller debetkort. Lommebøker som har RFID-blokkerende teknologi hindrer disse enhetene i å få tilgang til informasjon som er lagret i beskyttede brikker, noe som kan bidra til å forhindre at bankinformasjonen din blir kompromittert. 

Ødelegger MagSafe-lommebøker kredittkort?

Nei. MagSafe-lommebøker vil ikke skade kortene dine eller gjøre dem ubrukelige, selv om bøying, brudd, flising og normal slitasje kan forekomme akkurat som med tradisjonelle lommebøker. 

Andre MagSafe-lommebøker vi har testet : 

Selv om vi har gått hands-on med produktene på listen vår, er det tonnevis av andre MagSafe-lommebokalternativer tilgjengelig på markedet. Her er noen få alternativer som vi har testet som tilbyr sterkt magnetisk grep og flott kortlagring. 

Se på CasetifyView på Case-mateView på Moft

Flere MagSafe-lommebøker å vurdere: 

Se på AmazonView på Amazon