Denne AI-drevne ringen vikler ChatGPT rundt fingeren din. Du kan forhåndsbestille den nå

0
8
Den AI-drevne WIZPR-smartringen VTouch

Har du noen gang ønsket AI på fingertuppen? Ett selskap lover å gjøre akkurat det –- liksom. VTouch lanserer en Kickstarter-kampanje for WIZPR, dens AI-drevne smartring som lar brukere snakke med sin favoritt AI-assistent ved å hviske inn i enheten. 

WIZPR-ringen er ment å våkne automatisk når du fører hånden til munnen; det er ikke nødvendig å bruke et vekkeord eller trykke på noen knapper. WIZPR-ringen er bygget for å svare på tale på nært hold, og er designet for å lytte til hvisking og stemmer med normalt volum som snakker i nærheten, og brukeren kan høre AI-ens svar via et tilkoblet par trådløse øretelefoner. 

Også: Du kan nå prøve Copilot Pro gratis, og her er grunnen til at du vil

VTouch lover at WIZPR vil ha integrasjoner med forskjellige AI-verktøy, som du vil kunne sette opp ved å bruke ringens smarttelefon-app. Du vil da kunne få tilgang til ChatGPT, Gemini og andre AI-roboter ved å bare snakke med ringen på fingeren. WIZPR kan også gi deg tilgang til smarthjemenheter, mobilkalendere, tekstmeldinger og andre tjenester ved å bruke stemmen din – uten å berøre telefonen eller bruke et vekkeord.

“AI-basert samtaledatabehandling forventes å bli den neste store tingen som går utover begrensningene til “grafiske brukergrensesnitt” som PCer og smarttelefoner," VTouch medgründer og administrerende direktør SJ Kim sa. "Med WIZPR RING tar vi sikte på å realisere et konversasjonsdatabehandlingsmiljø der du kan samhandle med AI ved å snakke til den med stemmen din når som helst, hvor som helst, uten å måtte se på en skjerm."

Hvis stemme -bare er ikke din greie, WIZPR har også en knapp. Et enkelt trykk lar deg bytte mellom AI-verktøy, som fra ChatGPT til Gemini. To trykk i kort rekkefølge vil slå på korrigeringsmodus, som lar deg si et ord du kanskje har uttalt feil, og AI-en vil visstnok gjenkjenne hvilket ord som må korrigeres.

Også: Apple' Siste anskaffelse tipser om AI-drevne iPhone-planer

Ved å trykke på knappen tre ganger starter en kontekstuell samtale med WIZPR-ringens AI ved å bruke data fra telefonen din, som meldinger eller kalenderen din. Fem knappetrykk vil aktivere SOS-modus, som vil ta opp lyden rundt deg og sende posisjonen din og opptaket til dine valgte nødkontakter.

De fleste populære smartringene i dag er begrenset til helsesporing, og passer godt inn i trenings- og helsekategorien for wearables i stedet for produktivitetskategorien. WIZPR er ment å være en AI-drevet utvidelse til enhetene dine, som du kan se av markedsføringsmodellene i forretningsdrakter i stedet for løpere i atletisk klær. Å kombinere helsesporingsfunksjonene i nåværende smartringer med WIZPRs AI-funksjoner kan snu markedet for smartringer på hodet.

WIZPR-ringen (tidligere kjent som WHSP-ringen) er tilgjengelig i størrelser fra 6 til 13, i sort eller sølv. Du kan forhåndsbestille WIZPR nå for en tidlig pris på $139 (som er satt til å gå opp til $199) på Kickstarter.