Spar $150 på mine favoritt Beats-hodetelefoner under Amazons store vårsalg

0
13
Beats Studio Pro-hodetelefoner i Deep Brown mot et trebord Jada Jones/ZDNET

Hva er greia?

I lys av vårsalget tilbyr store forhandlere Amazon, Best Buy og Target alle en høy rabatt på Beats Studio Pro-hodetelefonene. Hver forhandler kuttet Studio Pros prislapp på $350 til $200, en flott pris for disse hverdagshodetelefonene.

Hvorfor denne avtalen anbefales ZDNET

Siden Beats ble kjøpt opp av Apple i 2014, har selskapets utgivelsessyklus vært stillestående, for å si det mildt. Men når nye produkter lanseres, er de vanligvis de eneste som eies av Apple som appellerer til både iOS- og Android-brukere.

Siden utgivelsen av Beats Studio 3 i 2017 har mye endret seg med Beats Studio-seriens design. Studio Pro er blottet for den prangende, selvmerkede, krommetallbelegget som pleide å være på eldre Beats-hodetelefoner, og har i stedet en mer dempet og moden matt finish. Studio Pro har støyreduserende teknologi, komfort hele dagen og pålitelig batterilevetid, og tilbyr alle funksjonene du ønsker i et par hodetelefoner.

Også: Den beste støydempende hodetelefoner: Eksperttestet og anmeldt

Jeg testet den nyeste modellen av Beats Studio Pro, og den rike Deep Brown-fargen og minimalistiske designen gjør dem til de mest estetisk tiltalende hodetelefonene jeg noen gang har sett. Men det store spørsmålet her er hvordan de høres ut og om de er verdt prisen på $200 eller ikke. Her er hva jeg synes.

Se på Amazon

Jeg prøvde Studio Pro i Deep Brown, og den rike fargen og det minimalistiske designet gjør dem til de mest estetisk tiltalende hodetelefonene jeg noen gang har sett. Vanligvis koster Beats Studio Pro 350 USD, og ​​plasserer dem i den høyere enden av hodetelefonens prisklasse. 

Årets Studio Pro har glattede hengsler, mer subtile farger og forbedrede ørekoppmaterialer. Det er noen meningsfulle endringer på innsiden av hodetelefonene også.

For det første tilbyr paret nå støyreduserende og gjennomsiktige moduser, sistnevnte er den første blant Beats'apos; over-ear-hodetelefoner. 

Studio Pro er kompatible med romlig lyd for iOS via Bluetooth og kan levere tapsfri lydavspilling når den er koblet til en enhet via USB-C-porten. Du kan til og med lytte uten tap mens du lader Studio Pro når de er koblet til en Android-telefon.

Jeg vil merke at det ikke er noen flerpunktstilkobling for Apple-enheter, selv om Studio Pros intelligent kan bytte mellom en Android-enhet og en Chromebook.

USB-C-tilkoblet lytting låser også opp lydmodusene Underholdning og Samtale, som forbedrer lytteopplevelsen for henholdsvis filmtitting og taleanrop.

Beats Studio Pro-hodetelefoner i dyp brun mot et trebord

Den dypbrune finishen er diskret unik.

Jada Jones/ZDNET

Tapsfri lydavspilling, hodetelefonlading og underholdnings- og samtalemoduser via USB-C er imidlertid inkompatible med en iPhone (selv med en USB-C til Lightning-adapter, basert på mine mislykkede forsøk). Så for å få tilgang til disse funksjonene, må du koble Studio Pro til iPad eller Mac i stedet.

Også: Ikke betal for mye for støyreduserende hodetelefoner når dette paret på $60 lyder slik fantastisk

Den aktive støyreduksjonen (ANC) på Studio Pro er fantastisk, men jeg vil sammenligne det med nivået til over-ear-hodetelefoner som koster minst $100 mindre. Uten musikk gjør ANC en god jobb med å effektivt blokkere myke surrende lyder, som en fjern gressklipper eller en overheadvifte, men er ikke like effektiv til å blokkere skarpere lyder, som en klikkende penn eller å skrive på et tastatur.

< p>Jeg hørte på "Can You Hear The Music" fra Oppenheimer-filmmusikken etter å ha koblet Studio Pro til min MacBook Air, og det hørtes like medrivende ut som da jeg så filmen på en kino. 

For å være klar, enten du anser deg selv for å være en audiofil eller ikke, er ikke forskjellen mellom tapsfri lyd og tradisjonelle høykvalitetsformater så dramatisk som det ser ut til. Du må også bruke en musikkstrømmeplattform som støtter lydformatet, som de fleste tjenester krever at du blir med i premium-planer for.

Også: De beste AirPods: Eksperttestet og anmeldt

Med funksjonen slått på eller ikke, høres Studio Pro veldig bra ut. De produserer bass på en kontrollert måte, og å skru opp volumet fører ikke til uønsket lydforvrengning. Da jeg hørte på Michael Jacksons You Rock My World var basslinjen og bakgrunnsharmoniene merkbare og morsomme.

Når det er sagt, leverer de tilpassede 40 mm-driverne i Studio Pro en lyd så balansert at den kan føles dempet og kjedelig for noen. Du får ikke den samme hjertepumpende, basstunge effekten som eldre Beats-hodetelefoner med årets modell.

Beats Studio Pro-hodetelefoner i Deep Brown på et glassbord Jada Jones/ZDNET

Det hjelper ikke at det ikke er mange direkte måter å justere EQ-innstillingene for Studio Pro på, hvis i det hele tatt. Hodetelefonene er ikke kompatible med Apples opprinnelige lydnivåinnstillinger for hodetelefoner, og en del av årsaken kan være Beats. mangel på Apples H1-brikke. Så det eneste alternativet ditt er å justere EQ-innstillingene i den foretrukne musikkstreaming-appen.

Telefonsamtaler høres veldig tydelige ut på Studio Pro, og jeg hadde ingen problemer med å høre eller bli hørt av personen på den andre slutt.

Også: De beste støyreduserende ørepluggene: Eksperttestet og gjennomgått

Beats Solo 3-hodetelefonene jeg har eid i omtrent fire år har et syntetisk lærmateriale som etter all denne tiden har begynt å rive og løsne fra metalldelen av ørekoppen. Det er derfor jeg var glad for å se at Studio Pro har et nytt ørekoppputemateriale som Beats kaller UltraPlush, som er minneskum dekket av kunstskinn. 

Beats Studio Pro-hodetelefoner i Deep Brown i Jadas hånd

Beats Studio Pros er utstyrt med UltraPlush-ørekopper.

Jada Jones/ZDNET

UltraPlush tilbyr mer komfort, men øreklokkene er litt mindre enn på andre over-ear-hodetelefoner jeg har prøvd. Jeg vil si at Studio Pro trekker linjen mellom en on-ear og over-ear passform, noe som får meg til å ta en pause tidligere enn jeg ville gjort med andre over-ear hodetelefoner.

Dessuten: JBLs nyeste hodetelefoner er en jack-of-all-trade med en overraskende funksjon

Med gjennomsiktighetsmodus eller støyreduksjon på kan du lytte til Studio Pro i omtrent 24 timer , eller 40 timer med ingen av innstillingene aktive. Apple sier at Fast Fuel-lading kan gi deg fire timer med juice på en 10-minutters lading, og det er i tråd med det jeg så.

Bunnlinjen

The Beats Studio Pro er et flott par over-ear-hodetelefoner som tilbyr noen luksusfunksjoner til både Apple- og Android-brukere. Det er vanskelig å finne slike kvalifikasjoner når du kjøper lydprodukter fra Apple-butikken. 

For den opprinnelige prislappen på $350 ville jeg ha gitt Studio Pro videre fordi de mangler høy- sluttfunksjoner som flerpunktstilkobling og slitasjedeteksjon. Men hvis de er på salg, vil jeg 100% anbefale dem. Hvis du leter etter et par uformelle, gode, komfortable og inkluderende hodetelefoner, har Studio Pro den rette lyden, utseendet og ideen.