Denne robotstøvsugeren er en stjålen til $400 takket være Amazons store vårsalg

0
8
The Eupetfy Beth Mauder/ZDNET

Hva er Amazonas Big Spring Sale-kjøpeavtale? 

Akkurat nå tilbyr Amazon Eufy X8 Pro til 38 % avslag på ordinær pris, og reduserer robotstøvsugeren til $400. 

Hvorfor denne avtalen er ZDNET-anbefalt

Eufy X8 Pro er en to-i-ett robotstøvsuger og mopp som ligger i mellommarkedet til $500. Det er bransjens første støvsuger med doble TurboCyclone Suction-enheter for å effektivt rengjøre forskjellige overflatetyper.
Eufys Pro-Detangle-funksjon var ikke like effektiv i huset mitt fullt av hunder og katter.

Rensing av dyrehår er noe jeg sliter med hjemme hos meg. Det er på gulvene mine, sofaene mine, klærne mine og til og med spisebordet mitt. Og den eneste måten jeg har funnet å holde tritt med det på, er ved å kjøre en robotstøvsuger hver eneste dag, for hvem har egentlig tid til å kjøre en håndholdt støvsuger daglig? 

Hvis du gjør det, har du min respekt. Virkelig. Det vil si, da Eufy X8 Pro dukket opp på dørstokken min med løftet om å være eksperten på rengjøring av kjæledyrhår, satte jeg den umiddelbart i gang.

Også: De beste robotstøvsugere for kjæledyrhår du kan kjøpe

Eufy X8 Pro hevder å ha en aktiv avfiltrerende rullebørste, ment å hindre seg selv i å tette seg fra kjæledyrhår. Selskapet sier også at dette er det første vakuumet som har doble TurboCyclone sugemotorer (to vifter som går på 4000 Pa). For å teste påstandene ga jeg støvsugeren hele hjemmet mitt i en måned. La oss snakke om hvordan det gjorde. 

Se på Amazon

Eufy X8 Pro har en rekke særegne funksjoner, inkludert en dobbel TurboCyclone Suction, som er den første i bransjen. X8 Pro har to 4000 Pa vakuummotorer som suger opp hver eneste lille bit av skitt og rusk spredt over hele hjemmet. Med fire forskjellige sugenivåer – stille, standard, turbo og maks – fant jeg ut at teppene og teppene mine generelt kommer ut med vakre teppelinjer og er hårfrie etter rengjøring. Når roboten oppdager mykere overflater, starter BoostIQ-funksjonen, og øker sugekraften for å løfte alt skitt og rusk ut av teppet.

Dessuten: Jeg testet en bilklipper på 6000 dollar i fire måneder. Her er grunnen til at jeg er fullt investert

Når jeg vasker resten av hjemmet mitt, hvor deler er flislagt, fant jeg ut at X8 Pro kunne bli litt revet med med sidebørsten. Noen ganger, i stedet for at børsten sparket smuss og rusk inn i børstevalsen, kastet den bitene andre steder, noen ganger der støvsugeren allerede hadde renset. Dette så ut til å skje mer med rusk som bortkommen kattesand og smussbiter, i stedet for dyrehår eller støvkaniner. Dette er ikke en stor sak hvis du kjører X8 Pro daglig, men du kan bli skuffet over rengjøringsmulighetene hvis du håper at dette skal rydde opp i alt på en enkelt kjøring. 

Eufy X8 Pro på et svart-hvitt teppe Beth Mauder/ZDNET

Eufy X8 Pro er en to- i-ett-maskin, men mopping-funksjonaliteten beskrives best som bare en våt pute for å få støv av gulvet i stedet for å rengjøre grundig. Jeg har aldri vært en fan av denne våtmopphodemekanikeren fordi den ofte bygger opp skittent vann og bruker det til å dra langs gulvene. 

Hvis du ikke har barn eller kjæledyr som rusler rundt i huset, kan den våte puten kile deg, men hjemmet mitt har alle disse tingene, så en ekte mopping-funksjon er et must for meg. Her er en flott liste over to-i-ett-maskiner som vil yte gulvene rettferdighet.

Anmeldelse: Roomba Combo J7+: En 2-i-1 robotstøvsuger utført (nesten) riktig

Til tross for det er Eufy X8 Pro en intelligent robotstøvsuger som bruker iPath Laser Navigation for å rengjøre i pene, konsistente rader. Den kartla hjemmets utforming raskt og effektivt og forsøkte til og med å dele opp plassen i områder som den trodde var forskjellige rom. 

Eufy X8 Pro-nærbilde av logoen Beth Mauder/ZDNET

Begge disse funksjonene fungerte bra og gjorde ting veldig enkelt å forstå i appen. En ulempe med X8 Pro er imidlertid mangelen på objektunngåelse. Hvis jeg ikke tok opp snorene, lekene og kosedyrene før Eufy gjorde sitt, var jeg i trøbbel. For noen mennesker er dette ikke et problem (inkludert meg selv) på enkelte dager. Noen ganger har jeg livet mitt sammen og gulvene mine ser rene og uberørte ut, men det er vanligvis ikke tilfelle. Jeg mistet en lampeledning og et babyleketøy til X8 Pro, noe som var ganske uheldig.

Dessuten: Denne robotstøvsugermoppen har en strålende selvrensende funksjon jeg ikke visste at jeg trengte

Til slutt sier Eufy at X8 Pro vil holde rullene sine fri for floker, en dristig påstand med tanke på hvor vanskelig det kan være å klare seg gjennom strenger av kjæledyrhår. Men mellom mitt eget lange hår og pelsen fra schæferen min, tysk korthåret peker og katten, er robotstøvsugerruller ofte tette når de tar seg inn i hjemmet mitt. Dessverre hadde Eufy X8 Pro en lignende slutt; etter hver rengjøring måtte jeg manuelt tømme rullene.

Eufy X8 Pro's ruller tilstoppet med hår

Pro-Detangle Comb klarte ikke håret hjemme hos meg med et barn, to hunder og en katt.

Beth Mauder/ZDNET

ZDNET' s kjøpsråd

Nå er spørsmålet hvem som skal kjøpe denne robotstøvsugeren? Etter uker med testing er min konsensus at for myke overflater som tepper og tepper, er Eufy X8 Pro et fantastisk rengjøringsmiddel, spesielt for mellomklassen. Og egentlig gjør den en god jobb på flisgulvet mitt også, selv med sporadiske uhell fra sidebørsten. Bare ikke kjøp deg inn i Pro-Detangle Comb-markedsføringen, spesielt hvis du har flere lodne venner rundt i huset.