Kjøp en Garmin Forerunner 255S smartklokke for $100 rabatt under Amazons store vårsalg

0
9
garmin forerunner 255s

Få en Garmin Forerunner 255S på salg nå.

Garmin/ZDNET

Min mann og jeg holder fast på å holde styr på søvn, kalorier, ytelse, restitusjon og, min personlige favoritt, HRV-status.  Garmin Forerunner 255S er en favoritt blant vennene våre på treningsstudioet vårt for å spore helsefunksjoner som dette. Den slanke designen og fullfargeskjermen er lett å lese selv i direkte sollys, med tilgjengelige størrelser på 46 mm og 41 mm. Med opptil 12 dagers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 26 timer i GPS-modus kan du følge med på søvn og trening. 

Den kuleste funksjonen på denne smartklokken er en morgenrapport som oppsummerer søvn, HRV-status og forslag til daglig trening basert på beregningene dine dagen før. Denne smartklokken kan gjøre deg klar for ditt neste maraton eller et hvilket som helst løp denne våren.

Mer: De 75+ beste Amazon Big Spring-tilbudene live nå< /strong>

Garmin Forerunner 255S: Spar $100

Garmin Forerunner 255S: Spar $100

$250 hos Amazon

ZDNETs Matt Miller anmeldte Garmin Forerunner 255 Music-modellen og skrev: “Jeg har hatt venner som fortsetter å lovprise denne rimelig løpeklokke som har tjent dem godt. For idrettsutøvere som fokuserer på kjerneidretter og nå triatleter, kan Forerunner 255 Music være det perfekte alternativet for å støtte livsstilen din."

Funksjonene til Garmin Forerunner 255S inkluderer: 

Ytelse Tilstand LøpedynamikkSvetteklare materialerHRV StatusRace WidgetPacePro-funksjon Innebygde sportsapper TreningseffektTriathlon- og multisportprofilerMorgenrapportDaglige foreslåtte treningsøkterVisuell løpsprediktor

For det meste har anmeldelsene for dette produktet vært veldig positive — hos Amazon og andre forhandlere. Noen kunder sa at det var litt vanskelig å bytte bånd, og at grensesnittet kunne vært mer intuitivt, men at det er lett å bli vant til over tid. 

Anmeldelse: < /strong>De beste sportsklokkene du kan kjøpe 

Foruten det er dette et flott alternativ for å holde styr på alle viktige helsemålinger. Du kan dekke treningsbehovene dine, som søvn, skritt, stress og hvordan kroppen din restituerer seg etter en hel dag. Etter det jeg kan fortelle, kan denne klokken være best for aktiviteter som løping, vannsport, golf, sykling og svømming og ikke så mye for vektløfting eller mer intense bevegelser. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Amazons store vårsalg varer fra 20. til 25. mars 2024. 

Tilbud kan bli utsolgt eller utløpe når som helst , selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du kan oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.