MacOS Sonoma 14.4 bug round-up: Hva du bør vite før du oppdaterer

0
9

macOS Sonoma 14.4-oppdatering

Adrian Kingsley-Hughes /ZDNET

Siden Apple ga ut MacOS Sonoma 14.4-oppdateringen tidligere denne måneden, har brukere rapportert en rekke feil, alt fra skrivere og huber som forsvinner til iCloud Drive kaster lagrede versjoner av filer.

Listen over feil som rapporteres er lang og mangfoldig, og inkluderer følgende:

Også: De beste og nyeste Mac-ene sammenlignet

Skrivere – spesielt HP-skrivere som er tilgjengelig via nettverk – forsvinner på grunn av manglende skriverdrivere.Tilkoblingsproblemer med USB-huber og monitorporter.Avslutning av Java-prosesser.iLok License Manager DRM-feil, blokkerer tilgang til beskyttet programvare.iCloud Drive sletter tidligere filversjoner for brukere med "Optimaliser Mac Storage" aktivert.Diverse rapporter om systemkrasj og ustabilitet.

Det er viktig å merke seg at vi ennå ikke har et klart bilde av hvor utbredt disse problemene er. Kommentarer i støtteforumene og på sosiale medier tyder på at skriverproblemet skaper mest kaos hos Mac-eiere som har oppgradert.

Problemene med iLok DRM påvirker brukere av lydplugin-moduler som er beskyttet av denne teknologien, men det er et ganske lite og spesialisert segment av Mac-brukere.

Ulempen med å utsette oppgradering fordi av disse feilene er at denne oppdateringen retter opp en lang liste med sikkerhetsproblemer, 64 totalt, inkludert minst to som Apple mener allerede kan ha blitt utnyttet av hackere. 

Du vil også bli går glipp av nye emojier, for eksempel den nye sopp-emojien.