Tråder starter 'Trending Now' feed i USA – her er hvordan du får tilgang til det

0
9
Threads= Foto av Didem Mente/Anadolu via Getty Images

Threads har endelig lansert en annen funksjon som brukere har bedt om, nemlig en Trending Now-feed. Tilgjengelig i USA, Trending Now viser de heteste emnene som diskuteres i tråder på en gitt dag. Målet er å oppmuntre folk til å lære om og gå inn på populære og relevante emner.

"Trend nå ruller ut til USA i dag, slik at du kan se hva folk snakker om på tråder," Meta-sjef Mark Zuckerberg sa i et innlegg på Threads.

Også: Jeg prøvde å erstatte Twitter med Bluesky, Threads og Mastodon: What I found

De av dere i USA kan få tilgang til Trending Now-feeden via Threads-nettstedet og mobilappen for iOS eller Android. Uansett, velg søkeforstørrelsesglassikonet. Populære nå-emner vises øverst. Trykk eller klikk på et spesifikt emne for å se de siste innleggene om det.

For sin debut på tirsdag fremhevet Trending Topics-feeden fem emner, inkludert dagens vårjevndøgn, hvor Aaron Taylor-Johnson skal ha blitt valgt. som den neste James Bond, Netflix avduker en ny sportsserie, de siste juridiske problemene til Trump-advokaten Alina Habba, og Trump saksøker ABC og George Stephanopoulos for angivelig ærekrenkelse av ham i et intervju med South Carolina-representanten Nancy Mace.

Trending topics on Threads Skjermbilde av Lance Whitney/ZDNET

Trendende emner er en funksjon som visse andre sosiale nettverk allerede tilbyr.  X, aka Twitter, gir en liste over populære emner i Utforsk-delen. For å ta igjen slike som X, begynte Threads å teste toppemner i USA forrige måned. Zuckerberg har også lovet at den vil nå andre land og språk når funksjonen er oppe og kjører.

Også: 5 grunner til å prøve Twitter-rival Bluesky (ingen invitasjon nødvendig)

I sitt eget innlegg på Threads sa Instagram-sjef Adam Mosseri at trendemnene vil være tilgjengelige fra søkesiden og For You-feeden. For å generere feeden bruker Threads AI for å finne ut hvilke emner folk diskuterer på plattformen, ifølge Mosseri. Men emnene blir også gjennomgått av vanlige, gammeldagse mennesker.

"Våre innholdsspesialister vil gjennomgå emnene som er valgt av AI-systemene våre for å sikre at de ikke er dupliserende eller forvirrende, men av og store, vil vi at de skal representere nøyaktig hva som faktisk er aktuelt på tråder," sa Mosseri og la til at politiske trender er kvalifisert for listen.