Microsoft sier 11 er det magiske tallet for å bygge AI-vaner – her er hvorfor

0
14

digitalhallway/Getty Images

Hver dag gjør vi repeterende oppgaver som bygger vaner som dikterer vår fremtidige atferd. Nå sier Microsoft at de har funnet en magisk formel for å hjelpe deg med å utvikle en AI-vane som kan spare tid i den daglige arbeidsflyten din. 

Onsdag lanserte Microsoft ny forskning om virkningen av AI på arbeidsflytene av 1300 Copilot for Microsoft 365-brukere på tvers av ulike bransjer, og hvilke faktorer som påvirket disse resultatene. 

Også: YouPro lar meg få tilgang til alle populære premium AI-chatboter for $20/måned – men det&apos ;er en hake

Microsoft identifiserte “11 x 11 vippepunktet” som en regel for når brukere kan forvente å begynne å bygge en AI-vane. Ifølge selskapet begynner brukerne å se verdien av AI når det sparer dem bare 11 minutter om dagen. Dette er viktig fordi det å se verdi i handlingene dine er avgjørende for å få til en vane. 

Undersøkelsen viste også at 11 uker var «gjennombruddsøyeblikket" da folk sa at Copilot mest forbedret produktivitet, arbeidsglede, balanse mellom arbeid og privatliv og muligheten til å delta på færre møter, som vist på bildet nedenfor. 

AI Data Drop: The 11-by-11 Tipping Point-diagrammet Microsoft

Hvis brukere finner en måte å spare 11 minutter om dagen i løpet av 11 uker, bør det være nok til å utvikle en AI-vane, i henhold til formelen funnet i forskningen. < /p>

Microsoft deler at denne informasjonen er verdifull for organisasjoner fordi ansatte på så lite som et forretningskvartal kan danne en AI-vane som påvirker organisasjonen positivt. 

Også: Mine to favoritter ChatGPT Plus-funksjoner og de bemerkelsesverdige tingene jeg kan gjøre med dem

"I løpet av 11 uker gir disse 11 minuttene om dagen opp til 10 timer spart—eller en hel arbeidsuke hvert år . Det er en vane vi kan komme bak," sa Microsoft. 

Så hvordan kan organisasjoner hjelpe ansatte med å etablere AI-vaner? For det første oppfordrer Microsoft organisasjoner til å finne enkle gevinster som umiddelbart sparer 11 minutter om dagen for ansatte, for eksempel bruk av AI til å ta notater i møter, oppsummere lange dokumenter og e-postkjeder og mer. 

For det andre oppfordrer selskapet ledere til å oppmuntre ansatte til å holde seg til AI til de når 11-ukersgrensen siden det tar tid å bygge nye vaner, og denne vanen kan til slutt spare dem for mye tid i det lange løp.