Apples M3 MacBook Pro er for tiden $200 i rabatt under Amazons store vårsalg

0
13
718.75 Jason Hiner/ZDNET

Hva er greia?

Apple M3 MacBook Pro 14" og M3 MacBook Pro 16" bærbare datamaskiner er begge for øyeblikket $200 rabatt under Amazons store vårsalgsarrangement, til salgs for henholdsvis $1399 og $2299.

Hvorfor denne avtalen anbefales ZDNET

M3 MacBook Pro er perfekt for profesjonelle og kreative som leter etter en avansert bærbar PC som enkelt kan takle kraftige grafikkbelastninger. Hvis du har sett på en MacBook med Apples nyeste prosessor, eller ønsker å oppgradere din eksisterende maskin, ville nå være det perfekte tidspunktet for å sette i gang.

Bevæpnet med 14,2-tommers skjerm som kan få opptil 1000 nits (som er veldig lyssterk), håndterer M3 MacBook Pro sømløs multitasking, video- og bilderedigering og 4K-videoavspilling, alt i en bærbar formfaktor.

Apple M3 MacBook Pro (spar $200)

Apple M3 MacBook Pro (spar $200)

$1399 hos Amazon

Base M3 MacBook Pro 14-tommers kommer med en 8‑-prosessor, 10‑-GPU, 8 GB RAM og 512 GB lagringsplass til en vanlig pris på $1599, men for øyeblikket til salgs for $1399.

Hvis du virkelig ønsker å gå til toppen av linjen med M3 MacBook Pro, er den 12-kjerners CPU, 18-kjerners GPU med 16-tommers skjerm også til salgs for $200 rabatt, ned til $2299 fra en vanlig pris på $2 499.

Også: Apple M3 MacBook Air praktisk: Disse tre nye funksjonene skilte seg mest ut for meg

Når vi snakker om prosessoren, er den nyeste M3-brikken en ytelsesøkning på 50 % fra M1-modellene, og 11 ganger ytelsen til de raskeste Intel-baserte MacBook Pro-ene. Dette gjør MacBook Pro 14-tommers- og 16-tommers-modellene til de bærbare datamaskinene som skal brukes for kreative som grafiske designere, 3D-animatorer, videoredigerere og profesjonelle som trenger den pålitelige kraften til en stasjonær maskin sammen med portabilitet.

ZDNETs Jason Hiner med Apple MacBook Pro (M3 Max) Jason Hiner/ZDNET

The M3 MacBook Pro kommer også stablet med porter, inkludert en HDMI, SDXC-kortspor, to Thunderbolt USB 4-porter, en MagSafe-port og hodetelefonkontakt. Disse bærbare datamaskinene støtter også rask trådløs tilkobling med Wi-Fi 6E og Bluetooth 5.3, noe som gjør bytte mellom ulike Bluetooth-enheter som telefonen og AirPods sømløs og lynrask.

I tillegg, med opptil 22 timers batterilevetid, forbedrer M3 seg i forhold til tidligere versjoner av serien med strømeffektiv design som ikke kommer til å forbli batterisulten.

M3 MacBook Pros kommer i tre ikoniske farger sølv, space grey og space black, med aluminiumshuset designet for å motstå riper og bulker, noe som bidrar til seriens holdbare rykte.