Berolig deg selv med denne $40 kunstterapi-appen

0
12
fetchart2=

Spar USD 110 på dette livstidsabonnementet på Groodles.

StackSocial

Det er flere og flere terapeutiske plattformer og apper som dukker opp i den digitale tidsalderen. Med mental helse som blir mindre stigmatisert og med ressurser til hjelp som blir mer og mer tilgjengelig, er det ingen bedre tid enn nå for å prøve ut eller abonnere på en type terapi som fungerer for deg. For de som er interessert i kunstterapi, er dette livstidsabonnementet på Groodles Unlimited Access til salgs for bare $40 (reg. $149). 

Groodles er den første kunstterapi-appen i verden, og den er designet for å hjelpe brukere med å frigjøre følelser gjennom kunst. Den har kunstdrevne øvelser for å hjelpe brukere med å slappe av, redusere stress og slappe av. Disse kreativt fokuserte øvelsene hjelper til med å holde de fantasifulle delene av sinnet ditt aktive og engasjerte, noe som kan være terapeutisk i seg selv. 

Groodles-øvelsene inneholder hundrevis av kunstverk og er utformet på en måte som gjøre generell kunstterapipraksis og fordeler tilgjengelig gjennom et selvstyrt system. Utformet for å hjelpe deg med å bygge positive daglige vaner, noen av øvelsene inkluderer journalføring.

Groodles Ubegrenset tilgang: Livstidsabonnement

Groodles ubegrenset tilgang: livstidsabonnement

$40 på StackSocial

Groodles-plattformen fungerer offline, noe som betyr at du ikke trenger å stole på en internettforbindelse for å få det terapeutiske engasjementet du kanskje er avhengig av. Den tilbyr støtte for liggende og stående oppløsninger, slik at du kan jobbe komfortabelt fra telefonen, den bærbare datamaskinen eller nettbrettet. Den tilbyr også unike og engasjerende håndtegnede merker for å hjelpe brukere med å spore fremgangen deres. 

Hvis du er interessert i kunstterapi, trenger du ikke bestille en faktisk terapeut for å dyppe din tærne i vannet. Du kan prøve dette rimelige livstidsabonnementet til redusert pris og utforske kunstterapi-inspirerte øvelser så lenge de kan tjene deg. 

Ikke glem dette livstidsabonnementet på Groodles ubegrenset tilgang er på salg for bare $40 (reg. $149).