Få Apple Watch Series 9 for $70 i rabatt under Amazons store vårsalg

0
20
Apple Watch Series 9 med boks og Nike Sport Band Jason Hiner/ZDNET

Apple Watch Series 9, utgitt i september 2023 og høyt rangert av ZDNET, er tilgjengelig i utvalgte modeller for kun $329, som er $70 av den ordinære prisen på $399 under Amazons store vårsalg-arrangement. Disse besparelsene er sammenlignbare med prisene ZDNET så under Cyber ​​Week 2023. 

Også: De 100+ beste Amazon Big Spring Sale-tilbudene du kan handle nå

Apple Se Series 9 med ny Snoopy-urskive og Nomad-bånd

Apple Watch Series 9 for $329 (spar $70 på utvalgte modeller hos Amazon)

$329 hos Amazon

Serie 9 tilbyr alle de nyeste funksjonene og er ett steg opp fra basismodellen SE. Apple Watch Series 9 kan spore aktivitet, skritt, hjertefrekvens, respirasjonsfrekvens, blodoksygen (lungefunksjon), håndleddstemperatur, søvn og miljølydnivåer (for å beskytte hørselen). Og den bruker algoritmer og maskinlæring — aka, AI — for å oppdage farlige mønstre og varsle deg om å søke legehjelp. 

Les anmeldelsen: Apple Watch Series 9: Ikke nøy deg med rimeligere modeller, her er hvorfor

ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner anbefalte å kjøpe den fremfor billigere modeller etter å ha gjennomgått Series 9 i 2023.& #xA0;

“Inne i Apple Watch Series 9 er S9-brikken som gjør den populære smartklokken raskere, smartere og bedre til å lese kroppssignalene dine – basert på mine virkelige tester ved siden av siste generasjonsmodell. Det gjør årets Apple Watch Series 9 til et generasjonstrinn. Så hvis du er på markedet for en Apple Watch akkurat nå, vil jeg spesifikt anbefale å kjøpe Series 9 (eller Apple Watch Ultra 2) fordi helsesporingen er en slik forbedring fra tidligere modeller," Hiner sa om klokkemodellen i sin anmeldelse. 

Hvis du er klar til å hente Apples nyeste Watch Series 9 før denne avtalen utløper, kan du snart gå til Amazon. Og sjekk ut flere Apple Watch-tilbud her hvis du fortsatt er på jakt. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er opptatt av å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for at du skal oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.