Jeg testet en av de billigste bærbare kraftstasjonene, og den gjorde reisekjøring til en lek – og det er $250 i rabatt på Amazon

0
9
Bluetti AC70

Bluetti AC70 kraftstasjon.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste alternativer

Bluetti AC70 er en bærbar kraftstasjon som verken vil knekke banken eller ryggen din. En kraftig enhet som kan levere 1000 W effekt for vanlig belastninger, økende til 2000 W for resistive belastninger, som varmeovner og hårfønere.
Du må følge en app for å få tilgang til mer avanserte funksjoner.

Hva er greia? 

Bluetti AC70 er til salgs for $250 i rabatt akkurat nå under Amazons store vårsalg.

Hvorfor denne avtalen er ZDNET-anbefalt

Bærbare batteripakker har revolusjonert kraften. Glem støyende, stinkende bensingeneratorer eller etterfølgende skjøteledninger, disse pakkene er en praktisk måte å ta med deg strøm på farten.

Kraftstasjoner kommer i alle mulige former og størrelser, fra små enheter som enkelt kan passe inn i en ryggsekk til store enheter som må transporteres på hjul. Jeg foretrekker noe i midten — en kraftstasjon som er stor nok til å drive tunge laster i lengre perioder, men liten nok til å enkelt bæres rundt.

Også: Den beste bærbare kraftstasjoner

I løpet av de siste ukene har jeg testet Bluetti AC70, en bærbar kraftstasjon som verken vil knekke banken eller ryggen din. Pakken har nok strøm til å enkelt håndtere energikrevende enheter, for eksempel hårfønere, vannkoker og varmeovner. 

Se på Amazon

Bluetti AC70-funksjoner

Strøm

Strøm

sterk>: 1 000 W merkeeffekt/2 000 W løfteeffektKapasitet: 768 Wh AC-lading: 950 W Turbo-lading, 45 minutter til 80 %Sollading: 500 W Rask solcellelading, fullading på to timerUtganger: AC: 2×120V/8.33A, 1000W totalt | USB-C: 2 × 100W maks | USB-A: 2 × 5VDC/2.4A 12W totalt | 12V DC: 1 × 12V/10ABatteri: LiFePO₄, vurdert for 3000+ ladesykluserApp: Smart fjernkontroll via BLUETTI-appenUPS-reaksjonstid: 20 msVekt: Omtrent 22,5 lbs/10,2 kgDimensjoner: 12,4 × 8.2 × 10,1-tommer/314 × 209,5 × 255,8 mmGaranti: Fem år 

Når jeg tester en kraftstasjon for gjennomgang, er det noen viktige aspekter jeg undersøker.

Først bekrefter jeg at enheten lever opp til påstandene på spesifikasjonsarket, som for kraftstasjoner inkluderer kapasiteten til batteriet og belastningene enheten kan håndtere. Jeg er også interessert i å se hvordan kraftstasjonen takler belastninger som overskrider dens nominelle kapasitet, og ser etter at den slår seg elegant ned i stedet for å spytte og gnister og lage bråk.

AC70 besto alle testene mine med flyvende farger. Det er en vellaget, godt konstruert enhet som leverer nøyaktig det den lover.

Jeg er spesielt imponert over enhetens design for lang levetid. Bluetti har innlemmet LiFePO₄ (Lithium Iron Phosphate) batterier inn i denne kraftstasjonen, som er kjent for sin holdbarhet. Cellene i denne enheten er klassifisert for 3000 ladesykluser før de må skiftes ut, noe som overgår de typiske 500 til 800 ladesyklusene til standard litium-ion-batterier.

Også:  Hva er GaN? Alt du trenger å vite om galliumnitrid-basert ladeteknologi

Enheten kan lades fra et strømuttak, solcellepaneler eller fra et kjøretøys 12V-uttak. < /p>

Forsiden av AC70 er enkel, men funksjonell, med et lettlest display og bare tre knapper

Forsiden av AC70 er enkel, men funksjonell, med en lett-å- leseskjerm og bare tre knapper.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Sikkerhet er en primær bekymring, spesielt varmehåndtering. Mens de fleste kraftverk håndterer varme godt, er noen varmt søppel. Jeg forventer at kraftstasjonene fra et premiummerke som Bluetti er fri for sikkerhetsproblemer, og AC70 skuffet ikke.

Holdbarhet er også et avgjørende aspekt ved testingen min. Til tross for utfordringene med å standardisere tester i den virkelige verden, utsetter jeg alle kraftstasjoner for strenge forhold over flere uker. Denne strenge testingen inkluderer omfattende bruk, transport i biler og lastebiler og bevisste fall på harde overflater for å evaluere holdbarheten. 

Også: 5 enkle tips for å få mest mulig ut av kraften din. stasjon solcellepaneler

Jeg er spesielt bekymret for den generelle integriteten til enheten. Jeg er ikke ute etter å bryte pakken med vilje, men jeg vil like gjerne vite om biter av plast eller komponenter med delenummer løsner og begynner å rasle inne i enheten.

Nok en gang utmerket AC70 seg , bestått alle holdbarhetstester.

Til tross for en vekt på nesten 23 lbs, Det innebygde støpte håndtaket er komfortabelt nok til å bære enheten i lengre perioder.

Til tross for innveiing på nesten 23 lbs, er det innebygde støpte håndtaket komfortabelt nok til å bære enheten i lengre perioder.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Endelig, det er brukervennlighet. Jeg ser etter kontroller som er enkle å bruke, ledsaget av et display som viser all nødvendig informasjon uten å være rotete eller forvirrende.

AC70 utmerker seg også på dette området. Displayet er lyst og tydelig, supplert med bare tre bakgrunnsbelyste knapper, som gir den perfekte balansen mellom enkelhet og funksjonalitet. 

Også: De beste hjemmegeneratorene

For meg er AC70 den perfekte "Goldilocks" kraftstasjon. Mens jeg eier større enheter, ideelle for å drive betydelige oppsett utenfor nettet, og mindre, som er egnet for dagsturer, oppnår AC70 den ideelle balansen. Den er nok bærbar for enkel transport, men har nok kapasitet til å møte behovene til en liten gruppe i flere dager. Jeg har vært avhengig av kraftstasjonen for å lade smarttelefonen, kameraene, dronene og bærbare datamaskinene mine effektivt.

Bluetti AC70

Bluetti AC70 som lader i bilen.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

AC70s allsidighet er spesielt forbedret av dens brede utvalg av ladealternativer, som inkluderer AC-inngang, solenergi og 12V DC. Jeg har funnet ut at lading av stasjonen fra en bils 12V-uttak er spesielt effektivt for å holde enheten ladet, så lenge du unngår å la batteriet tømmes for mye. Denne funksjonen sikrer at pakken ikke krever en lang ladeperiode, noe som kan være upraktisk under reise.

I tillegg tilbyr Bluetti en app for å kontrollere de avanserte funksjonene til kraftstasjonene sine, for eksempel justering av ladehastigheten eller aktivere øko-modus. Selv om jeg personlig foretrekker den taktile tilbakemeldingen til fysiske knapper, som er et nikk til mine gammeldagse preferanser, erkjenner jeg appellen og bekvemmeligheten som smarttelefonkontroll gir mange brukere. 

ZDNET's kjøpsråd

Gitt de høye kostnadene for kraftstasjoner, den betydelige mengden strøm de lagrer og de alvorlige konsekvensene av batterifeil, anbefaler jeg på det sterkeste å investere i en enhet av høy kvalitet. Mine erfaringer med substandard produkter fra obskure merker har understreket viktigheten av å velge kraftstasjoner fra førsteklasses, veletablerte merker i bransjen.

Bluetti skiller seg ut som et av disse anerkjente merkene, og AC70 eksemplifiserer forpliktelsen til kvalitet. Gitt ytelsen og portabiliteten kan jeg se denne kraftstasjonen følge meg på mange eventyr i løpet av 2024 og utover.

I tillegg er prispunktet utrolig tiltalende. Med en rabatt på $200 for øyeblikket tilgjengelig på Amazon, har Bluetti AC70s pris blitt redusert til $499. Til denne prisen er det et absolutt røverkjøp.

Når vil denne avtalen utløpe?

Amazon tilbyr betydelige salg og rabatter under deres store vårsalgsarrangement, som varer fra 20. til 25. mars 2024, men vi har allerede sett store besparelser, selv i forkant av vårbegivenheten. 

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg å score de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.