Amazon vet at du ikke har AI-ferdighetene for i morgen, og har en plan for å hjelpe

0
15
2023-day-of-ai-dearborn-stem-academy-boston-005

2023 Day of AI – Dearborn STEM Academy (Boston) 

Amazon

De fleste møter Amazon når noen i en lastebil bringer en pakke på døren. Men Amazon er et av de mest innovative selskapene på planeten, med store investeringer i infrastruktur, forsyningskjede, IT og transport.

victor-amazon- screenshot-2024-03-25-124154

Victor Reinoso, global direktør for utdanningsfilantropi i Amazon.

Amazon

Av spesiell interesse for vår pågående diskusjon om AI er det faktum at Amazon har inkorporert AI og maskinlæring i sine prosesser siden lenge før "generativ AI" var et populært moteord.

Også: Vil du jobbe med kunstig intelligens? Hvordan dreie karrieren din i 5 trinn

Nå tar Amazon imidlertid denne AI-ekspertisen og bringer den til klasserom og virtuelle læringsopplevelser. Vi hadde muligheten til å chatte med Victor Reinoso, global direktør for utdanningsfilantropi hos Amazon, om fremtiden til utdanning og AI. I tillegg til å lede Amazons filantropivirksomhet for utdanning, var Reinoso varaordfører i Washington D.C., som inkluderte tilsyn med byens utdanningsbudsjett på 1 milliard dollar.

Reinoso var så snill å ta et dypdykk sammen med oss ​​i dette emnet, så la oss hoppe rett inn.

ZDNET: Introduser deg selv og gi oss litt bakgrunn om hvordan du ble global direktør for utdanningsfilantropi hos Amazon.

Victor Reinoso: Jeg har alltid vært en lidenskapelig tilhenger av å utdanne og trene studenter i informatikkdisipliner for å møte kravene til fremtidens karrierer. Dette er et initiativ jeg forfektet før jeg begynte i Amazon i 2020 i mine roller på tvers av risikokapitalisme, rådgivning og som D.C.-nestordfører for utdanning.

I mine tidligere roller har jeg jobbet for enten å starte ting eller snu ting på tvers av offentlige, ideelle organisasjoner og private selskaper. Hos Amazon får jeg trekke disse trådene sammen for å investere i innovasjoner og ideelle partnerskap som vil bedre forberede og inspirere unge mennesker til å satse på fremtidens karrierer.

afe-scholarships-2023-chicago-001

AFE-stipend 2023 Chicago

Amazon

ZDNET: Hvilke utfordringer møter skoler når det gjelder å integrere AI-undervisning i læreplanene sine, og hvordan kan disse løses?

VR:Det er mye snakk om AI-ferdighetsgapet, men lite diskusjon om AI-utdanningsgapet. Lærere har en sterk appetitt på å levere AI-innhold til elevene, men de finner det vanskelig å få verktøyene og kunnskapen til å levere det.

Også: Mestre AI uten tekniske ferdigheter? Hvorfor komplekse systemer krever mangfoldig læring

Faktisk fant vår nylige Accelerating AI Skills Through Education-undersøkelse utført med Access Partnership at 60 % av lærerne mener grunnleggende AI-ferdigheter bør læres fra klasse 6 til universitetet, men nesten 70 % mangler ressursene til å undervise i faget.

AI blir raskt en del av hverdagen vår, og det er trygt å forutsi at mange karrierer i fremtiden vil bruke AI-aktiverte verktøy på en eller annen måte.

ZDNET: Hvordan kan vi rette opp dette utdanningsgapet?

VR:Dette AI-utdanningsgapet kan takles på et par måter, inkludert finansiering av pedagogopplæring. Vi finansierer faglig utvikling for lærere for å hjelpe skoledistrikter og lærere med å implementere bærekraftige K-12 STEM-utdanningsinitiativer, øke elevenes bevissthet om karriereveier og bygge ferdigheter for å forbedre jobbberedskapen.

I tillegg kan vi øke bevisstheten om og tilgangen til verktøy og pensum. Vår nyere forskning bemerket at en av hovedbarrierene som begrenser lærere. innsats for å gi AI-ferdighetstrening er mangel på undervisningsressurser og pensum.

Det er mange gratis verktøy og innhold allment tilgjengelig. For eksempel har vår nylige AI Ready-forpliktelse som mål å gi gratis AI-ferdighetstrening til to millioner mennesker innen 2025. Vi har lansert tre nye initiativer for å øke tilgangen til gratis AI-ressurser.

Hour of Code Dance Party: AI Edition er et nytt samarbeid med Code.org gjennom Amazon Future Engineer som engasjerer K-12-studenter og lærere i en timelang introduksjon til koding og generativ AI.

Vi tilbyr Amazon Web Services (AWS) Generative AI-stipend, og gir mer enn 50 000 videregående skole- og universitetsstudenter globalt med stipend for å få tilgang til et nytt generativt AI-kurs på Udacity gratis.

Også: Jeg tilbrakte en helg med Amazons gratis AI-kurs, og anbefaler at du også gjør det

Vi tilbyr også åtte nye og gratis AI og generative AI-kurs for å støtte fagfolk på arbeidsplassen og tilpasset etterspurte jobber. Kursene spenner fra grunnleggende til avanserte, og det er noe for enhver smak – folk i alle aldre og kunnskapsnivåer.

2023-day-of-ai-dearborn-stem-academy-boston-005

2023 Day of AI – Dearborn STEM Academy (Boston) 

Amazon

ZDNET: Det er også utfordringen med å bruke AI på en ansvarlig måte. Noen tanker om dette?

VR: Gjør ansvarlig AI til en kritisk del av læreplanen. Lærere erkjenner at det er viktig for elevene å lære å bruke AI på en ansvarlig måte. Faktisk prioriterer 60 % av lærerne å undervise i ansvarlig AI-bruk som en del av AI-pensumet.

Også: Utover programmering: AI skaper en ny generasjon jobbroller

Og etter hvert som AI utvikler seg, vil forvaltere være avgjørende for å veilede bruken. Ansvarlig AI er ikke arbeid som kan gjøres i en silo. Det er virkelig en tverrfaglig innsats som krever at teknologiselskaper, beslutningstakere, samfunnsgrupper, forskere og andre kommer sammen for å takle nye hensyn når de dukker opp.

ZDNET: I din rolle i Amazon, hvordan jobber du for å bygge bro mellom teknologibransjens behov og dagens utdanningstilbud innen AI?

< p>VR:En stor del av rollen min er å øke bevisstheten om muligheter og øke tilgangen til utforskning og utdanning, spesielt når det gjelder informatikk og andre avanserte teknologier, som cloud computing, maskinlæring og kunstig intelligens, som vi tror vil være like grunnleggende. til fremtidens jobber som lesing.

Mange av programmene vi tilbyr gjennom Amazon Future Engineer og andre Amazon-forretningsenheter, inkludert Amazon Web Services (AWS), prioriterer å gi elever og lærere i alle aldre muligheter til ikke bare å øke sine ferdigheter og opplæring på disse områdene, men også gi dem eksponering å bidra til å dyrke interessen for felt, som STEM og AI. Det er mye lettere å se deg selv i en rolle hvis du har sett rollen.

amazon-future-engineer-career-discovery-day-20231027 -sps-3248

Amazon Future Engineer Career Discovery Dag

Amazon

ZDNET: Hvordan skreddersyr Amazons Future Engineer-program sin tilnærming til ulike aldersgrupper og læringsnivåer?

VR: Amazon Future Engineer er et omfattende program fra barndom til karriere som tar sikte på å øke tilgangen til informatikkundervisning for studenter fra undertjente og underrepresenterte miljøer.

Vi tilbyr en rekke programmer, læreplaner og oppslukende muligheter som passer for ulike aldersgrupper for å eksponere studenter og tidlige elever for informatikk og STEM og fremme en tidlig interesse for disse feltene. Dette inkluderer karriereturer, opplæring og pensum for studenter og lærere for grunnskoler og 12-åringer for å hjelpe til med tidlig eksponering.

Også: Arbeidere med AI-ferdigheter kan forvente høyere lønn – avhengig av rollen deres

Når elevene blir eldre, tilbyr vi også ulike informatikkutfordringer på skolene og Amazon Future Engineer Scholarship. Stipendet er en pris på opptil $40 000 for seniorer på videregående skoler som forfølger en grad i informatikk, ingeniørfag eller et relatert STEM-fokus ved en høyskole etter eget valg, som inkluderer et betalt internship hos Amazon for kvalifiserte studenter.

Vi tilbyr også et lærerambassadørstipend, som gir lærere en toårig kohort-erfaring med kuratert faglig utvikling og bransjetilgang til Amazon for å fremme egenkapital i informatikk. Dette er bare noen av de mange måtene vi skreddersyr tilnærmingen vår på tvers av aldersgrupper.

ZDNET: Hvilke beregninger eller resultater bruker Amazon for å måle suksessen til sine utdanningsinitiativer som Amazon Future Engineer og AI Ready?

VR :Vi er kundebesatt, selv i vår filantropi, så kundemålinger er avgjørende. La meg dele noen eksempler. Fordi rekkevidde betyr noe, sporer vi hvor mange lærere og elever som engasjerer seg i initiativene våre.

AI Ready-forpliktelsen kommer i tillegg til AWS sin forpliktelse til å tilby gratis opplæring i cloud computing til 29 millioner mennesker innen 2025. På den reisen har vi allerede hjulpet mer enn 21 millioner mennesker med å få tilgang til gratis skydatabehandlingskurs.

Også: Vil AI skade eller hjelpe arbeidere? Det er komplisert

Med lærerne og unge elevene som vi når med Amazon Future Engineer, er det viktig at initiativene våre inspirerer dem til å fortsette å lære og oppmuntrer andre til å gjøre det. Det er derfor vi vurderer Net Promoter Score sammen med en beregning kalt Intent to Persist, som måler en elevs interesse for å fortsette å lære om emnet. Hvis elevene er glade for å fortsette å lære, vet vi at vi gjør en forskjell.

ZDNET: Hvordan ser du for deg at AI endrer landskapet for utdanning og læring i det neste tiåret?

VR:Jeg er spent på hva fremtiden bringer. AI er den mest transformerende teknologien i vår tid, som er i stand til å takle noen av menneskehetens mest utfordrende problemer. Jeg ser to store endringer som utvikler utdanningslandskapet.

For det første vil AI-aktiverte verktøy bli standard i klasserommet, og lindre noen av de administrative byrdene og repeterende oppgavene de gjør i dag. Det er den typen transformasjon vi for tiden ser ta tak i bransjer som helsevesenet, der omsorgsleverandører bruker AI-drevne verktøy for å hjelpe raskt med å triage røntgenbilder, transkribere notater og gi informasjon til pasienter.

Også: Denne utdanningsbaserte Linux-distroen er designet for skoler – og den er gratis

Jeg kan enkelt forestille meg en verden der lærere drar nytte av av lignende verktøy for å gjøre det mulig å fange og transkribere (til og med oversette!) klassene deres i sanntid, smarte tavler og smarte roboter som kan gi ekstra læringsstøtte til elever utenfor klasserommet.

Den andre er integreringen av AI i kjerneplanen. Oppdatering av universelle K-12 informatikkstandarder for å gjenspeile de raske fremskrittene innen teknologier som kunstig intelligens, vil bli standarden, i tillegg til å hjelpe lærere med å innlemme AI-aktiverte ressurser i klasserommene for elevene.

Når vi forbereder studentene på fremtidens karrierer, vil utdanningslandskapet utvikle seg for å sikre at studentene forstår det grunnleggende om hva store språkmodeller er, lærer om ansvarlig AI og utvikler de grunnleggende kodeferdighetene som er grunnlaget for AI-innovasjon.

2023-day-of-ai-dearborn-stem-academy-boston-004

2023 Day of AI – Dearborn STEM Academy (Boston)

Amazon

ZDNET: Hvilke strategier anbefaler du for lærere som ønsker å inkorporere AI-læring, men mangler de nødvendige ressursene eller opplæringen?< /strong>

VR: Jeg vil henvise lærere til de mange gratis eller rimelige ressursene som er tilgjengelige på nettet og gjennom ulike lokale organisasjoner for å hjelpe lærere å bli smarte på disse emnene slik at de kan lære dem til elevene sine.

Hos Amazon finansierer vi høykvalitets STEM-pensum og faglig utvikling for lærere og tilbyr også ulike stipendprogrammer for å økonomisk støtte videreutdanning og nettbasert læring.

Karriereturene som er tilgjengelige på Amazon Future Engineer-nettstedet, sammen med andre prosjektbaserte læringsmoduler der, inkluderer robuste lærerressurser og er en fin måte for både lærere og foreldre å få grunnleggende kjennskap og bli begeistret for å lære mer.

ZDNET: Hvordan samarbeider Amazon med lærere for å utvikle AI-relaterte læreplaner og undervisningsmateriell?

VR: Vi samarbeider med utdanningspartnere, lærere og skoledistrikter for å bidra til å finansiere og øke tilgangen til høykvalitets STEM og AI-relaterte læreplaner. Amazon Future Engineer samarbeider med organisasjoner som Computer Science Teachers Association (CSTA), Code.org og ProjectSTEM for å bringe gratis informatikkprogrammering til skoler og distrikter.

Vårt partnerskap med CSTA har som mål å 1) hjelpe lærere med å innlemme virkelige karriereutforskningsinitiativer i klasserommene for studenter, og 2) støtte arbeidet med å oppdatere CSTA K-12 Computer Science Standards for å gjenspeile raske fremskritt innen teknologier som AI.

Også: Ansatte legger inn sensitive data i generative AI-verktøy til tross for risikoen

Standardene er en modell for CS-undervisning og -læring på tvers av klasse K-12 for de 42 statene som har tatt i bruk veiledningen. Disse trinnene vil hjelpe lærere med å sikre at studentene har den grunnleggende kunnskapen og AI-utdanningen som er nødvendig for å delta i en teknologisk drevet arbeidsstyrke.

I tillegg er vårt Amazon Future Engineer Teacher Ambassador-program et betalt fellesskap der lærere deltar i fellesskapslytting, piloterer differensierte strategier for undervisning, deler sin innsikt, mottar faglige utviklingsmuligheter og får kontakt med likesinnede lærere.

Lærereambassadører oppfordres til å oppsøke og aktivt lytte til samfunnet deres om deres erfaringer, tanker og kamp med STEM- og AI-utdanning og hvordan disse påvirker fremtidige karrierer og arbeidsstyrken. Resultatet av deres innsats kan gi grunnlag for fremtidige beslutninger om læreplaner og karrierer.

2023-day-of-ai-dearborn-stem-academy -boston-003

2023 Day of AI – Dearborn STEM Academy (Boston)

Amazon

ZDNET: Med AI som forventes å transformere ulike bransjer, hvordan ser du etterspørselen etter AI-ferdigheter som påvirker karriereveier for studenter?

VR:Vi ser allerede at jobber blir transformert av AI, og vi spår at fortsatt AI-innovasjon vil skape nye karrierer i løpet av de neste 10-15 årene. Amazon samarbeidet med Tracey Follows, administrerende direktør i Futuremade, for å forutsi fremtidens AI-aktiverte karrierer, og vi har identifisert flere bransjer og roller som er klar til å gjøre en stor innvirkning og vil avsløre nye tidligere uante karriereveier for dagens studenter.

Noen av karrierene jeg er mest begeistret for inkluderer analyse av presisjonsjordbruk, AI-assistert sykepleie og AI-assistert pedagogikk (undervisning).

Også: AI endrer cybersikkerhet og bedrifter må våkne opp til trusselen

Landbruk har blitt en stadig mer teknisk vitenskap, og vi forventer at AI-trente presisjonsoppdrettsanalytikere vil revolusjonere oppdrettsindustrien ytterligere ettersom de maksimerer avlingene, samtidig som de effektivt utnytter ressursene som kreves for matproduksjon.

AI-modeller vil hjelpe analytikere med å forutsi og dempe virkningen av klimaendringer ettersom de hjelper til med avlingsvalg og allokering av ressurser som vann og gjødsel. AI vil sannsynligvis også integreres med roboter som planter og høster, mens de overvåker avlinger i sanntid.

Helsepersonell klarer ofte ikke fullt ut å uttrykke de unike menneskelige egenskapene og ferdighetene som er så viktige i omsorgen. AI kan hjelpe her. Fremtidens sykepleiere vil ha kjennskap til AI-verktøy og dataanalyse for å tolke AI-drevet innsikt og oversette komplekse analyser om diagnoser og behandlingsplaner til et språk som pasientene kan forstå.

Dette vil skape mer rom for omsorgspersoner til å flekse sitt unike menneskelige preg. AI skaper ikke bare effektivitet, det skaper plass til ferdighetene bare mennesker kan bringe til bordet.

Også: Dette er hva AI vil produsere i løpet av det neste tiåret og utover

AI-integrerte pedagogikkinstruktører vil gi lærere mulighet til å integrere AI i undervisningsmetodologier, tilpasse det utviklende landskapet for pedagogisk teknologi. For å forbedre læring og studentengasjement vil de slå sammen undervisningsekspertisen sin med AI-evner.

Som et resultat vil lærere være i stand til å lage dynamiske, personlige leksjoner som integrerer aktuelle hendelser, henvender seg til nevro-mangfoldige elever og navigere etter overholdelseshensyn. Dette skaper også mer plass til de menneskelige elementene i undervisningen.

2023-day-of-ai-dearborn-stem-academy -boston-001

2023 Day of AI – Dearborn STEM Academy (Boston)

Amazon

ZDNET: Hvilke råd vil du gi til studenter som er interessert i å forfølge en karriere innen AI eller relaterte felt?

< p>VR:Det er praktisk talt ingen jobb eller karriere du kan forfølge i dag som ikke vil bli hjulpet eller forbedret ved å ha minst en grunnleggende kunnskap om AI. Jeg vil oppfordre studenter, lærere og til og med foreldre til å sjekke ut vår karriere for fremtidens indeks.

Indeksen hjelper deg å utforske karrierer som sannsynligvis vil lønne seg og bli forbedret av AI. Hvis det er noe der som begeistrer deg, dykk dypere inn i hva slags trening og utdanning som vil hjelpe deg med å forberede deg.

ZDNET: Hvordan har initiativer som AI Ready som mål å avmystifisere AI for allmennheten og oppmuntre til mer utbredt forståelse og engasjement?

VR: Vi har lært gjennom våre nylige studier at det ikke bare er et stort behov i arbeidsstyrken for AI-kompetente ansatte, men at det er et gap og en barriere for å komme inn i informatikk og STEM-utdanning. Det første gapet er bare å forestille seg hvordan en AI-aktivert karriere kan se ut.

Også: Fremtidens mekanikk: Møt spesialistene som setter sammen AI

Da trenger du tilgang til en læringsvei. AI Ready har som mål å redusere disse hullene for både unge og voksne elever med tilgjengelige og morsomme programmer for både nybegynnere og AI-erfarne elever. Vi er stolte av å tilby over 80 gratis AI og generative AI-kurs gjennom AI Ready-programmet for å redusere inngangsbarrieren for alle elever.

Vi har også samarbeidet med partnere som Code.org for å tilby morsomme kodemuligheter for elever til å lage sitt eget virtuelle musikkvideosett for å slå sanger fra artister som Miley Cyrus og Harry Styles. Disse partnerskapene hjelper oss å få inn elever som kanskje er litt mystifisert av AI.

ZDNET: Med tanke på den globale naturen til teknologi og AI, hvordan tilpasser Amazons tilnærming til AI-utdanning seg til ulike kulturelle og regionale kontekster?

< strong>VR:AI har en dyp innvirkning på tvers av bransjer, og spesielt helsevesen og biovitenskap, media og underholdning, finansielle tjenester og utdanning. Populære brukstilfeller i utdanning inkluderer å gi studentene en fleksibel, personlig og interaktiv måte å lære på og umiddelbar tilbakemelding og retting av feil.

Også: AI trenger desperat en maskinvarerevolusjon, og løsningen kan være inne i hodet ditt

For å støtte studenter effektivt, må vi vurdere hvordan vi kan øke den globale tilgang til AI-ferdighetstreningskurs og ressurser. En måte vi gjør det på er å sikre at kurs i det minste er tilgjengelig på forskjellige språk.

I tillegg, gjennom Amazon Future Engineer, finansierer vi utviklingen av tilpasset læreplan som tar hensyn til de unike kulturelle perspektivene, interessene og opplevelsene til undertjente og historisk underrepresenterte studenter.

Ved å gjøre det kan vi koble elevene til fremtidens karrierer på meningsfulle måter og utstyre dem med ferdigheter for å skape løsninger for lokalsamfunnene deres.

amazon-future-engineer-career-discovery-day-20231024 -bsd-students-1010

Amazon Future Engineer Karrieredagen

Amazon

ZDNET: Hvor viktig er rollen til etikk i AI-utdanning, og hvordan integreres den i læringsprogrammer?

VR:AI-utdanning strekker seg utover teknologi til mennesker, prosesser og kultur for å bygge bevissthet om verdien i å bygge forskjellige team, hvorfor ansvarlig AI er viktig, og rollen vi alle må gå inn for.

For Amazon er ansvarlig AI en integrert del av AI-livssyklusen. Den må være til stede ved hvert trinn, inkludert design og utvikling, distribusjon og kontinuerlig bruk. Gjennom våre ferdighetstrenings- og utdanningsinitiativer tilbyr vi et gratis kurs mot skjevhet og rettferdighet fra AWS Machine Learning University med over ni timer med forelesninger og øvelser.

ZDNET: Hva er noen av de mest innovative bruken av kunstig intelligens i utdanningen du har sett eller forutsagt vil bli betydelig?

VR: Dette er de første dagene, men det er forsøk på å bruke AI for å tilpasse leksjoner eller praksis til hver elevs nivå og behov, samt automatisert karaktersetting, som frigjør lærerens tid for å gi dypere elevengasjement.

Veiledning er et annet område med potensial. Det er viktig å fortsette bevisst når det gjelder å bruke disse nye verktøyene for å sikre at de er nøyaktige, effektive og faktisk gir positive læringsresultater.

ZDNET: Hvis du ser utover Amazons initiativer, hvilke bredere endringer tror du må skje i utdanningssystemet for å fullt ut omfavne og utnytte potensialet til AI og samtidig beskytte mot fallgruvene? >

VR:K-12-skoler over hele landet må fortsette å prioritere muligheter for studenter til å bli utsatt for STEM, informatikk og AI-felt, og utforske dem. Undersøkelsen vår Accelerating AI Skills Through Education fant at bare 24 % av skolene inkluderer en eller annen form for AI-ferdighetstrening som en del av pensum, til tross for at mer enn 60 % av lærerne tror at det vil være nødvendig å ha AI-ferdigheter for å oppnå godt betalte karrierer i framtid.

Også: 4 måter Google prøver å gjøre lærere' lever enklere med AI

Ser jeg fremover tror jeg vi vil se en større vektlegging av, og satsing på, lærerutdanning – og en del av den opplæringen vil inkludere robust opplæring om ansvarlig AI-bruk. Det er viktig at disse opplæringene tilbys lærere bredt og ikke bare til informatikk eller karriere- og tekniske lærere, fordi AI vil være medvirkende i nesten alle fagområder.

ZDNET: Andre tanker du vil dele med ZDNETs globale publikum?

VR:Besøk AboutAmazon.com for å lære mer om Amazons forpliktelse til STEM-utdanning, og de gratis ressursene og opplevelsene som er tilgjengelige for alle, inkludert studenter, lærere og foreldre gjennom Amazon Future Engineer og vårt AI Ready-initiativ.

Siste tanker

ZDNETs redaktører og jeg vil gjerne gi en stor ros til Victor Reinoso for at han tok seg tid til å delta i dette dybdeintervjuet. Her er det mye til ettertanke. Takk, Victor!

Også: 5 nyttige AI-verktøy for skolen som elever, lærere og foreldre også kan bruke

Hva synes du? Ga anbefalingene hans deg noen ideer om hvordan du kan engasjere deg med AI i utdanningsreisen din, eller for skolen eller institusjonen din? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Du kan følge mine daglige prosjektoppdateringer på sosiale medier. Sørg for å abonnere på mitt ukentlige oppdateringsnyhetsbrev, og følg meg på Twitter/X på @DavidGewirtz, på Facebook på Facebook.com/DavidGewirtz, på Instagram på Instagram.com/DavidGewirtz og på YouTube på YouTube.com/DavidGewirtzTV.< /p>