Du kan fortsatt kjøpe en Amazon Fire TV Stick for bare $25 under Amazons store vårsalg

0
17

amazon-fire-stick Kayla Solino/ZDNET

Amazon Fire TV Stick er en strømmeenhet som forvandler TV-en din til en smart en ved å gi deg tilgang til favoritt-TV-programmene og -filmene dine fra topptjenester som Netflix, Hulu, HBO Max, Disney+ og Amazon Prime på ett sted på en skarp, plattform som er enkel å navigere. 

Også: De 75+ beste Amazon Big Spring Sale-tilbudene live nå

Hvis du har vært leker med å prøve en brannpinne i huset ditt, dette er et flott tidspunkt å sveipe opp denne klassiske modellen mens den fortsatt er 38 % rabatt på den vanlige prisen på $40 under den siste dagen av Amazons store vårsalg, og sparer deg $15.  

fire-tv-stick

Amazon Fire TV Stick for $25 (spar $15)

$25 hos Amazon

Fire TV Stick lar deg nyte en levende HD-kinoopplevelse i din egen stue, og den er til og med utstyrt med Dolby Atmos-lydfunksjoner på utvalgte titler. 

Jeg grep denne Fire Stick i fjor under Prime Day-salget i juli, og det er mitt favorittteknologikjøp til dags dato, spesielt som en 20-åring mellom college og post-grad liv. Den opprinnelige prisen på $40 er ikke for mye av en demper på lommen, men å score dette for bare $25 fikk meg til å prøve det i fjor. 

Fire TV Stick er kompatibel med HD-TV-er, og selv om de fleste TV-er allerede er utpekt som smarte rett ut av esken, hjelper det å legge til en strømmeenhet til en hvilken som helst ikke-Fire-TV, for eksempel denne Fire Stick, å strømlinjeforme og heve seeropplevelsen din.  

Også: De beste TV-ene i 2024: Eksperttestet

Jeg synes å bruke Fire TV Stick gjør det mye enklere å administrere alle strømmetjenestene mine, og Fire OS er brukervennlig, selv for mine eldre familiemedlemmer. Jeg kan også bruke Alexa-stemmefunksjonene til å søke og starte innhold, samt kontrollere de andre smarte hjemmeenhetene mine. Det beste av alt er at Fire TV Stick har strøm- og volumknappen på én fjernkontroll. 

Og hvis du ønsker å komme deg opp fra det grunnleggende, akkurat nå, Amazon Fire TV Stick 4K er på salg for bare $5 mer, og ser også en rabatt under vårsalget. Fire TV Stick 4K er det neste steget opp fra den klassiske Fire Stick, og tilbyr en 4K kinoopplevelse utstyrt med Dolby Vision og Dolby Atmos lydfunksjoner. 

Fire TV Stick 4K Max og Fire TV Stick Lite får også rabatt akkurat nå. 

Amazon Fire TV Stick 4K for $30 (spar $20)

Amazon Fire TV Stick 4K for $30 (spar $20)

$30 hos Amazon

Når vil denne avtalen utløpe?

Amazons store vårsalg avsluttes 25. mars 2024. 

Imidlertid kan avtaler bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.