Få Surfshark VPN gratis i 3 måneder med denne avtalen

0
16
vpn-4-enx.general-4-en. png

Få Surfshark VPN i salg før sommerens reisesesong.

Surfshark

Hvis du ikke allerede bruker et virtuelt privat nettverk, burde du virkelig gjøre det — en VPN lar deg surfe på internett privat, og koble deg sikkert til offentlige Wi-Fi-nettverk uten frykt for at noen skal kunne stjele din personlige informasjon. Akkurat nå kan du få et abonnement på Surfshark, ZDNETs testede valg for VPN med best verdi, for opptil 86 % rabatt, eller $2,19 i måneden. (Det er også vårt beste valg for beste iPhone VPN, og en av de beste reise-VPN-ene.)

Surfshark VPN Mobile

Surfshark VPN

Se nå på Surfshark

Surfsharks tre planer er i salg akkurat nå. Som alltid er tilfellet med VPN-avtaler, er det noen forbehold. For å få den laveste prisen og dra nytte av den nåværende avtalen, må du registrere deg for et 2-års abonnement, som du betaler for på forhånd. Hvis du leter etter en grunnleggende VPN du kan bruke for å sikre din daglige nettsurfing, er Surfshark Starter et flott alternativ: Det er rundt $60 for de 24 månedene, med tre måneder til gratis (som kommer ut til $2,19 per måned) — 86 % rabatt på listeprisen. 

For mer ekstra sikkerhet kan du prøve Surfshark One, som inkluderer antivirus, privat søk og overvåking av datainnbrudd, for $77 (eller $2,73 per måned), eller Surfshark One+, som inkluderer alt det ovennevnte og en identitetsbeskyttelsestjeneste også, for $119 (eller $4,11 per måned). Når abonnementet ditt fornyes, kan prisen endres (sjekk ut hver oppføring på nettstedet for detaljer).