Google Maps viser deg snart populære restauranter, lar deg lage lister du må se og mer

0
11
google-maps-lists Google

Enten du planlegger en hel ferie eller bare en natt ute, er planleggingen din i ferd med å bli mye enklere takket være Google Maps. I løpet av de neste ukene kommer tre nye funksjoner i bruk i appen som gjør det mye enklere å finne ting å gjøre, steder å se og spisesteder.

For det første, fra utvalgte byer, Google Maps vil snart vise deg utvalgte lister med anbefalinger fra folk som kjenner byen godt. Det vil også være lister fra populære nettsteder som Lonely Planet og Open Table, og du vil kunne se ting som en 48-timers reiserute eller de beste nye restaurantene.

Også: Google Maps tester en funksjon som viser deg hvor du skal gå inn i en bygning

Når vi snakker om restauranter, vil Google Maps også snart inneholde spesielle restaurantlister fra Google basert på spesifikke steder folk besøker. Du vil kunne se en trendliste over restauranter som har sett en økning i popularitet de siste ukene, en toppliste over steder som Maps-fellesskapet konsekvent har elsket, og en perleliste for steder som er nabolagets beste. holdt hemmelig. Disse listene rulles ut til mer enn 40 amerikanske byer denne uken.

For det andre vil du snart kunne lage lister i Maps for å hjelpe deg med å organisere tingene du vil gjøre og stedene du vil spise, eller for å lage en reiserute med må-se hvis du hjelper noen med å navigere i favorittområdet ditt. Du vil enkelt kunne dele en lenke til listen din i en gruppechat eller et sosialt innlegg, og til og med endre rekkefølgen som steder vises.

Og til slutt, Google forstår at planene endres, så det kommer nå til å bli mye enklere å finne informasjon om et sted eller velge noe å spise raskt takket være AI-drevet innsikt. Når du henter et sted på Maps, vil du se både bilder og anmeldelser som gir en oversikt over hva folk liker. 

Hvis du blar gjennom matbilder, vil AI-funksjonen hjelpe deg lære hva en rett heter, noe som bør være spesielt nyttig, sier Google, hvis du reiser til utlandet eller til en ny by hvor du ikke er kjent med kjøkkenet. Du vil også se hva måltider koster, hvor populære enkelte matvarer er, og om noe er vegansk eller vegetarisk. Google øker virkelig bruken av AI i Maps: bare forrige måned la selskapet til AI for å hjelpe brukere med å finne nye steder i en by og en AI-drevet oppslukende utsikt.

Også : Google Maps får et generativt AI-løft. Slik vil det se ut

Google planlegger også en designoppdatering som vil gi Maps et nytt utseende. Du kan forvente en renere startskjerm med færre faner og nye nålefarger som gjør det lettere å finne steder på kartet.

Alle disse funksjonene bør komme i løpet av de neste ukene.