Google Pixel 9-lekkasje avslører tre flaggskiptelefoner, inkludert en mindre modell

0
26
Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro June Wan/ZDNET

Google har fortsatt Pixel 8a som kommer senere i år, men mange mennesker ser allerede frem til Pixel 9-serien til høsten. Og en ny lekkasje viser at Google kan ha noen store planer for flaggskiptelefonutvalget, inkludert et størrelsesalternativ som ikke har eksistert på fem år. Hvis du er en fan av mindre telefoner, bør du være oppmerksom. 

Lekkasjen kommer med tillatelse fra 91mobiles.com, hvor bildene er tilgjengelige.  

Også: De beste Google Pixel-telefonene: Eksperttestet og anmeldt

Totalt har fire nye 5k-gjengivelser av Pixel 9-serien lekket, pluss en 360-graders video. Når man ser på bildene, hopper flere ting ut.  

Pixel 9 beholder den avrundede bakre kamerabumpen, og - som 8 – har et oppsett med to objektiver. I likhet med Pixel 8-serien, må du oppgradere til en Pro-modell for å få det ekstra kameraet. Telefonen har også avrundede kanter med en flat skjerm og et hullkamera i midten. 

Her blir ting interessant. Bilder lekket for flere måneder siden som viste tre kameraer på baksiden av en enhet, og mange trodde det betydde at alternativet for trippelkamera var på vei til mindre piksler. Men tre forskjellige størrelser er vist, inkludert en XL-modell, noe Google ikke har gjort siden Pixel 4 XL i 2019, hvoretter den gikk over til Pro-merkevaren. 

Pixel 9 – 6,03 tommer Pixel 9 Pro – 6,1 tommer
Pixel 9 Pro XL – 6,5 tommer

Ironisk nok, hvis disse tallene er sanne, kan XL levere en liten reduksjon i størrelse fra den nåværende generasjonen, ettersom Pixel 8 Pro har en 6,7-tommers skjerm. Begge versjonene av Pro har imidlertid trippelkameraarrangementet, så hvis du vil ha det i en mindre pakke, kan dette endelig være din sjanse.

Også: De beste iPhone-tilbudene i 2024: Gratis iPhone 15s, gratis iPads, billig tilbehør

Hvis Google lanserer en Pixel 9a, vil det bety fire varianter av samme telefon. Det er også mulig at base 9-modellen i hovedsak vil være 9a, med 9 Pro som erstatter 8 og 9 Pro XL erstatter 8 Pro. 

Utover disse bildene er det eneste ting vi vet om Pixels neste telefonutvalg er at den inneholder en adaptiv berøringsmodus, som endrer skjermfølsomhet avhengig av miljøet.

Pixel 8a er klar for utgivelse –&#xA0 ; eller i det minste avsløre — i mai, så det er sannsynlig at Pixel 9-nyhetene vil øke etter det.