iPhone 12 er oppgradert til Qi2-lading – ingen MagSafe nødvendig

0
11
iPhone 12-eiere vil nå kunne dra nytte av 15W Qi2 rask trådløs lading med ladere som Anker MagGo 3-i-1 ladestasjon < p>iPhone 12-eiere kan nå dra nytte av 15W Qi2 rask trådløs lading ved å bruke ladere som Anker MagGo 3-i-1 ladestasjon.

Anker

Blant de mange nye funksjonene – og feilene, hvorav de fleste ble fikset i iOS 17.4.1-oppdateringen – introdusert med iOS 17.4, oppdaget iPhone 12-brukere støtte for 15W trådløs hurtiglading – for de som ikke var villige til å investere i Apples MagSafe-kompatible ladere.

Også: Er denne 6-i-1 nøkkelring-ladekabelen en gimmick eller et rent geni? Jeg testet det og fant ut

Qi2 er en oppdatert versjon av Qi trådløs ladestandard, utviklet av Wireless Power Consortium, som Apple er en stor tilhenger av. Qi2-standarden gir forbedrede kraftoverføringsmuligheter, raskere ladehastigheter og større energieffektivitet. Qi2 tilbyr også bedre deteksjon av fremmedlegemer og forbedrede sikkerhetsfunksjoner.

Hvis dette minner deg om Apples MagSafe trådløse ladeteknologi – vil du ha rett!

I følge Wireless Power Consortium, “la Apple grunnlaget for den nye Qi2-standarden basert på MagSafe-teknologien”," og bruker magneter for å gi en sikker måte å bedre feste og justere smarttelefonen med laderen, en teknologi som kalles Magnetic Power Profile.

Hva betyr dette for iPhone-brukere? De kan nå få de samme 15W ladehastighetene som tilbys av offisielle MagSafe-ladere fra tredjeparts Qi2-sertifiserte ladere. 

Qi2-støtte ble innebygd i iPhone 15 og ble deretter rullet ut til iPhone 14 og 13 brukere med iOS 17.2-utgivelsen.

Nå er det iPhone 12-eierne' snu for å få denne teknologien.

Også: Hvorfor jeg begrenser iPhone 15s ladekapasitet til 80 % (og det burde du også) < /strong>

Qi2-maskinvare er fortsatt ganske begrenset, men hvis du vet hvor du skal lete kan du finne noen gode ladere. Anker MagGo-serien med kraftbanker og ladestasjoner er like premium som de blir, men Amegat lager en Qi2-sertifisert MagFusion Aura-ladepute som du kan hente for $14. (Du trenger en 20W vegglader for å drive den trådløse Amegat-ladeputen).