Jeg testet verdens minste kraftstasjon, og det er et solar-ladende beist

0
23
Jackery Explorer 100 Plus

Jackery Explorer 100 Plus

Adrian Kingsley-Hughes /ZDNET

ZDNETs viktige ting

Jackery Explorer 100 er tilgjengelig fra Amazon til rabattert pris på $129. Forvent den aller beste kvaliteten, feilfri ytelse og stor kapasitet til tross for at den er kompatibel med fly- og togreiser.
Den ganske klumpete designen passer ikke godt i bærbare vesker, og det er ingen AC-utgang.

Vanlige lesere er godt klar over min fascinasjon for kraftstasjoner. Disse produktene er kolossale kraftbanker som kan bære enorme mengder strøm utenfor nettet og utnytte solen når de er koblet til solcellepaneler.

Jeg hadde aldri forestilt meg at en kompakt, liten kraftstasjon på størrelse med palme skulle fange hjertet mitt. Men det har den faktisk.

Også: Denne bærbare batteristasjonen kan gi strøm til hjemmet ditt i 2 uker

Den lille enheten som har stjålet min kjærlighet er Jackery Explorer 100 Plus. 

Se på Amazon

Jackery Explorer 100 Plus-funksjoner

Kapasitet: 31 000 mAh (99Wh)Totalt utgang: 128WPorter: 2 x USB-C og 1 x USB-A utgangsporter, i stand til å lade 3 enheter samtidigLavstrømslading: StøttetBatterikjemi: LiFePO4Batterilevetid< /strong>: 2000 sykluser til 80 %+ kapasitet, som tillater daglig opplading i omtrent 8 årLadetid: Omtrent 2 timer ved bruk av et SolarSaga 100 solcellepanel, 1,8 timer med en 100W PD-lader, 2,5 timer ved bruk av 12V billadingVekt: 2,13 lbs/965 gDimensjoner: 4,96 x 3,41 x 3,43 tommer/12,6 x 8,65 x 8,7 cmKompatibel med fly/tog: Ja, sertifisert i henhold til UN38.3-fraktstandarder

Dessverre har ikke Jackery Explorer 100 Plus AC effektutganger. Den minste Jackery-kraftstasjonen med AC-utgang er Explorer 240.

Jackery Explorer 100 Plus-spesifikasjoner

Jackery Explorer 100 Plus-spesifikasjoner

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET< /figure>

I kraftstasjonenes rike er Jackery uten sidestykke. Selskapet har over et tiår med ekspertise på feltet. Jeg har grundig testet nesten alle bærbare kraftstasjoner Jackery har produsert og har ennå ikke blitt sviktet av konstruksjon, kvalitet eller pålitelighet.

Også: Jackery Solar Generators: Er de noen gode?

Selv om Jackerys mest kompakte tilbud til nå – den lille Explorer 100 Plus – kan ligne en powerbank, er den Det er virkelig en solcellegenerator, bygget etter de strenge standardene til sine større kolleger. Explorer 100 Plus kan til og med lades opp ved hjelp av solcellepaneler som SolarSaga 100.

Jackery Explorer 100 Plus er liten!

Jackery Explorer 100 Plus er bitteliten!< /p> Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Explorer 100 Plus har en rekke LiFePO4-batterier, som kan lagre 100 Wh strøm – maksimalt tillatt på et fly uten ekstra regulatorisk papirarbeid – og har tre USB-utganger: to USB-C-porter og én USB-A-port.< /p>

Explorer 100 Plus har også en kompakt, men fullt funksjonell LCD-skjerm som presenterer all viktig informasjon du ønsker fra en kraftstasjon. Dette inkluderer strøminngang og -utgang, gjenværende lade- og utladingstider, en indikator for lavt batteri og advarsler for høye og lave batteritemperaturer.

LCD-skjermen til Jackery Explorer 100 Plus er en liten versjon av hva du forventer på de større enhetene < p>LCD-skjermen til Jackery Explorer 100 Plus er en liten versjon av hva du kan forvente på de større enhetene

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Jeg har strengt testet denne kraftstasjonen, og undersøkt alt fra nøyaktigheten til spesifikasjonene mot det som er lovet på esken, til dens driftssikkerhet og varmestyring, inkludert dens evne til å håndtere overbelastning uten overoppheting. Den besto alle disse testene med glans, og oppfyller de høye forventningene jeg forventer av ethvert Jackery-produkt.

Også: Kan du trygt gjenopplive et dødt litium-ion-batteri? Ja – slik gjør du

Den eneste ulempen jeg kan komme på for Explorer 100 Plus er at den er klumpete, og en form som ikke egner seg godt til å bæres i en bærbar bag. Men dette er et annet dyr enn en powerbank, og hvis du vil ha noe å bære med deg i en bærbar PC-veske, finnes det bedre sett for den applikasjonen. 

ZDNET's kjøpsråd

Det er utfordrende å finne feil med Jackery Explorer 100 Plus. Det er en kompakt kraftstasjon som er ideell for eventyr der dens større, mer runde motstykker kanskje ikke er egnet. Den ser ut som en kraftstasjon og fungerer som en kraftstasjon. Og med dens 31 000 mAh strømkapasitet, er dette utvilsomt et seriøst sett. prislapp vanskelig å slå. Det er flere mindre eller mindre robuste kraftbanker der ute som krever en høyere pris. 

Denne kompakte Jackery-enheten er ikke bare ideell for eventyr, men fungerer også som en fascinerende, men praktisk samtaledel på alle skrivebord.