Få en ChatGPT e-grad for 96 % rabatt akkurat nå

0
28
4

Forbedre AI-forståelsen din med denne e-læringsavtalen på 30 USD.

StackSocial

Artificial Intelligence ( AI) har tatt et fremtredende skritt fremover i alle bransjer over hele verden med utviklingen av verktøy som ChatGPT. Med så mange bedrifter som prøver å lære hvordan de best kan utnytte disse nye tidsalderens verktøy for å følge med i tiden og til og med skille seg ut blant konkurrentene, er det grunn til å tro at det vil bli etterlyst sertifiserte eksperter på området.&#xA0 ;

For å hjelpe deg selv å skille seg ut som en potensiell kandidat for slike stillinger, kan du studere og spare på denne ChatGPT og Gemini AI-kurspakken, som er tilgjengelig for kun $30 (reg. $790) i en begrenset periode. 

The 2024 Complete ChatGPT & Gemini AI Advanced E-Degree

The 2024 Complete ChatGPT & Gemini AI Advanced E-Degree

$30 på StackSocial

Dette e-gradsprogrammet har 65 forelesninger som utgjør ti timer med innhold totalt. Den inneholder oversikter over betydningen av generativ AI, hvordan man forstår og evaluerer nye generative AI-verktøy og mer. Noen forelesninger i pakken inneholder spesifikke teknikker og metoder for å lage innhold med AI-verktøy og utnytte verktøy som ChatGPT med godt kuraterte og ekspertplasserte ledetekster. 

Programmet er også utviklet for å hjelpe brukere med å få erfaring ved å la dem jobbe med prosjekter som krever at de integrerer AI-løsninger. Noen av disse prosjektene inkluderer bruk av kunstig intelligens til å generere markedsføringstekst, blogger og skript, i tillegg til å bruke den til å produsere bilder for sosiale medier, webdesign og profesjonelle dekk. 

Ikke gå glipp av sjansen din til å spare på ChatGPT og Gemini AI kurspakke, som er tilgjengelig for bare $30 (reg. $790) i en begrenset periode.