Kjøp Microsoft Project 2021 Pro eller Visio 2021 for bare $25: Siste sjanse

0
27

Få Microsoft Project 2021 Pro eller Visio 2021 i salg akkurat nå. 

StackSocial

Prosjektledelse er en sentral komponent i enhver vellykket virksomhet. Mens det er i din beste interesse å sikre at du har det beste personellet som overvåker driften, er det også i din interesse å sikre en verifisert og kapabel programvare som kan strømlinjeforme så mange operasjoner som mulig for å maksimere effektiviteten og produktiviteten.

Et eksempel på slikt programvaren er Microsoft Visio 2021 Pro eller Microsoft Project 2021 Pro. Disse produktivitetsforbedrende suitene kan være uvurderlige for alle profesjonelle med en PC eller Windows-enhet, og de er nå i salg for bare $25. Denne avtalen utløper tirsdag.

Microsoft Visio 2021 Professional for Windows

Microsoft Visio 2021 Professional for Windows

Se nå på StackSocial

Microsofts Visio er et prosjektstyringsverktøy med utmerkede diagramverktøy, inkludert flytskjemaer, organisasjonskart, idédugnad og nettverksdiagrammer. Visios økosystem for nettinnhold har over 250 000 former å velge mellom ved diagrammer, og det kan generere organisasjonskart fra Excel, Microsoft Entra ID og Exchange. 

I mellomtiden kommer Microsoft Project med en rekke nyttige funksjoner og muligheter. De forhåndsbygde malene vil hjelpe deg med å veilede prosjektledelsen fra starten av en kampanje for å sikre at den er godt organisert og ivaretar alle områder som trenger oppmerksomhet. Den kan synkroniseres med Project Online og Project Server for enklere samarbeid og deling med teammedlemmer.

Blant Project Professionals mest attraktive funksjoner er støtten for timelisteinnsending og sporing for både prosjekt- og ikke-prosjektarbeid. Den kan også kjøre hva-hvis-scenarier for å avgjøre om oppgaveoppdrag er konstruert på en ideell måte eller ikke.

Den kan til og med generere visuelle representasjoner av komplekse tidsplaner med forskjellige tidslinjer innebygd, noe som kan hjelpe teamet ditt. opprettholde et helhetlig syn på driften og den overordnede retningen. Den støtter også langsiktige tjenestekanaler eller LTSC og er kompatibel med Office LTSC og Office 2021.

Begge livstidslisenser til Microsofts omfattende prosjektstyringsverktøy er engangsnedlastinger som passer for én enkelt Windows-enhet. Ved kjøp vil brukerne få umiddelbar tilgang og gratis kundestøtte. 

Tak profesjonelle prosjekter mer effektivt med hjelp fra Microsofts topprangerte suiter.

Få Microsoft Project 2021 Professional for PC eller Microsoft Visio 2021 Professional for Windows selges for kun $25. (Du kan også få Microsoft 365 med rabatt akkurat nå også.)