Denne bærbare Dell-bæreren lindret mine lange arbeidsdager med en smart designfunksjon

0
19
dell-inspiron-14-pluss -main Cesar Cadenas/ZDNET

ZDNETs viktige ting h3>Den nye Dell Inspiron 14 Plus 7440 starter på $1000 og er potensielt en av de beste bærbare reise-bærbare datamaskinene på markedet i dag. Dens Meteor Lake-prosessor leverer solid ytelse, og den bærbare datamaskinens lette, slitesterke design er kombinert med behagelig kvalitet på livsfunksjoner. Skjermen er ikke særlig lyssterk, og de nedovervendte varmeventilene kan være ubehagelige for enkelte brukere.

Dell Inspiron 14 Plus 7440 er en lett og bærbar bærbar datamaskin som ikke har en stor fremtredende funksjon, men i stedet mange mindre, hyggelige detaljer med livskvalitet. Til syvende og sist er dette en komfortabel bærbar datamaskin designet for bruk hele dagen, selv om du ikke er en fan av alle Dells designvalg her.

Dessuten: Dells nyeste gaming-laptop er en ultraportabel maskin jeg ikke har noe imot å ta med på jobb

For det første er det meste av kroppen laget av en kombinasjon av aluminium og resirkulert stål, gir den et tøft ytre. Dette er et holdbarhetsnivå som sikrer at den vil overleve de tøffeste turene. Til tross for det slitesterke materialet, er dette ikke en tung bærbar datamaskin, som veier omtrent 3,5 lbs for enkel bæring.

Se på Dell

For tastaturet gjorde Dell flere interessante valg. De enkelte tastene er store og laget av et mykt, fjærende materiale som føles godt å bruke, selv etter lange perioder med skriving. En av ulempene med gummiaktige nøkler som disse er at de ofte kan føles litt “grøtete”. Men tastaturet på Inspiron 14 Plus er bygget med en liten fjær i hver tast for å komplimentere squishiness. Å ha denne haptiske tilbakemeldingen gjør det engasjerende å skrive på den bærbare datamaskinen. Det er en liten touch, men går langt.

Faktisk er det disse subtile berøringene som ser ut til å være et vanlig tema for Inspiron 14. Eksempel: kantene på håndleddstøtten til den bærbare datamaskinen er runde i stedet for kantete. Dette designvalget går langt i å gjøre skriveopplevelsen komfortabel, siden du ikke vil føle noen skarpe kanter stikke inn i deg. 

Og når det gjelder komfort, er mylar-berøringsplaten også sjenerøs størrelse. Hendene dine vil ikke krampe opp mens du surfer på internett, spesielt sammenlignet med andre bærbare datamaskiner med små pekeplater. Den støtter til og med flere håndbevegelser. Ved å knipe det, for eksempel, kan du zoome inn på et vindu.

Også: Google har nettopp lansert en raskere og mer effektiv Chrome-nettleser for Windows, men det er en catch

Når du ser på skjermen, kommer Insprion 14 Plus med en 14-tommers 2,2K-oppløsningsskjerm (eller 2,8K hvis du velger den bedre skjermen i kassen). Skjermen ser flott ut for en bærbar datamaskin, selv om den ikke er spektakulær. Fargene er levende nok, og du kan forvente at de har krystallklar klarhet. 

Inspiron 14 Plus har ikke bildeforbedrende funksjoner som Dolby Vision, men den er TUVRheinland-sertifisert, noe som betyr at den ikke sender ut mye skadelig blått lys, noe som reduserer sannsynligheten for øyeirritasjon etter å ha stirret på skjermen i timevis. Min eneste merknad for denne skjermen er imidlertid at den ikke er veldig lyssterk. Den når en topp på 300 nits, noe som gjør det vanskelig å se under sollys, og antirefleksbelegget hjelper ikke så mye.

dell-inspiron-14-plus-keyboard Cesar Cadenas/ZDNET

Ytelsen er solid. Inne i maskinen er en Intel Core Ultra 7 155H sammen med et Intel Arc-grafikkort. Snakker av erfaring, kan du forvente at denne bærbare datamaskinen håndterer lett til semi-intense arbeidsbelastninger med letthet. Eksempler på disse inkluderer bruk av multimedia, nettsurfing og arbeidsrelaterte programmer. Jeg påpeker "lett til semi" arbeidsbelastninger spesielt ettersom Arc GPU kan slite med ekstremt krevende oppgaver som videoredigering.

Batterilevetiden er ganske bra også. Inspiron 14 Plus kan over åtte timer på en enkelt lading; lenge nok til å klare en hel dags arbeid. Jeg bør nevne at i testingen min så det ikke ut til å være stor forskjell mellom å sette den bærbare datamaskinen på Balance eller Best Power Efficiency batterimodus; Den bærbare datamaskinen varte omtrent like lang tid på begge.

Også: Den beste bærbare datamaskinen for videoredigering i 2024: Eksperttestet

Jeg har et problem med noen av Dells designvalg her, nemlig plasseringen av de nedovervendte varmeventilene og høyttalerne. Plassering av varmeventilene i bunnen er litt av et kjæledyr for meg når det kommer til praktisk bruk, siden jeg liker å gjøre arbeidet mitt på fanget. Med ventilene pekende ned, blir bena mine ubehagelig varme når de blir sprengt av all den varme luften. For det andre er jeg ikke en fan av høyttalerplasseringen. De er også på bunnen av den bærbare datamaskinen, noe som resulterer i noe dempet lyd. Dette er ikke optimalt, etter min mening, spesielt fordi med disse driverne ville lyden ellers høres bra ut for en bærbar datamaskin.

ZDNETs kjøpsråd

Selv om Dell Inspiron 14 Plus 7440 mangler klokkene og fløytene som er sett på avanserte modeller, utmerker den seg ved å være en pålitelig maskin med noen fine detaljer. Den bærbare datamaskinen tilbyr profesjonelle på farten en høyoppløselig skjerm, anstendig batterilevetid og solid ytelse. Ja, den dårlige plasseringen av varmeventilene kan skuffe noen, men de er verdt å tåle med tanke på hva du får tilbake.

Prisene for modellen starter på svært rimelige $1000, en solid avtale for det du får her. Du kan velge en 2,8K-skjerm og 32GB RAM, noe som øker kostnadene til $1200.