Instagrams kommende Blend-funksjon kan endelig sette kortformede videoer foran TikTok

0
15
Instagram-hjul Lance Whitney/ZDNET

Instagram utvikler Blend , en ny funksjon som vil gi deg og en venn tilgang til en privat samling av hjul.

Sett av TechCrunch, avslørte et innlegg på X av mobilutvikleren Alessandro Paluzzi at blanding ville være basert på hjul som du har delt med andre mennesker, så vel som hjul som du og en venn begge viste interesse for. En spesiell blanding ville være en privat feed mellom deg og den andre personen, og hver av dere kan forlate den når som helst.

Også: Du kan bruke AI i Instagram for å generere morsomme bakgrunner for historiene dine. Slik gjør du

Ikke hold pusten mens du venter på at Blend skal treffe kontoen din. På fredag ​​fortalte Instagram til TechCrunch at Blend strengt tatt er en intern prototype og ikke blir testet eksternt på dette tidspunktet.

For alle Instagram-neophytter er en Reel ganske enkelt en kort (og forhåpentligvis underholdende) video på plattformen. Enhver bruker kan ta opp og legge ut en 15-sekunders video med et lydspor og spesialeffekter. Med en privat konto kan du dele hjulene dine med bare følgere eller nære venner. Med en offentlig konto kan du dele hjulene dine slik at alle på Instagram kan se dem.

For å få tilgang til en hjul, trykk ganske enkelt på hjulikonet i iOS- eller Android-mobilappen eller på nettstedet. Sveip eller rull opp og ned for å se hver video. Med ikonene til høyre kan du like, kommentere, dele eller lytte til lyden fra hvilken som helst hjul.

Instagram bruker noen forskjellige triks for å lede deg til hjul du kanskje liker. Appen foreslår Reels likt av noen du følger, Reels du allerede har sett, og innlegg du har likt eller lagret. Å dele et hjul på nytt, se det til slutten eller sjekke ut hjulets side er andre tegn på at du kan se lignende hjul.

Også: Instagram DM-er får en redigeringsfunksjon og tråder får bevegelser

En funksjon som Blend kan potensielt utvide rekkevidden og engasjementet til en hjul ved å la to personer oppdage og nyte de samme videoene sammen. I tillegg kan Blend være en annen funksjon som hjelper Instagram med å holde tritt med andre videodelingsplattformer TikTok, mens de to kjemper om brukere og annonsekroner.

I november i fjor lanserte Instagram flere nye Reels-funksjoner. Du kan nå dele hjulene dine med bare nære venner i stedet for alle følgerne dine. For å piffe opp en video under redigeringsfasen kan du skalere, beskjære, rotere klipp og angre og gjøre om redigeringer.