Kjøp en Windows 11 Pro-lisens for bare $25 akkurat nå: Avtalen avsluttes snart

0
17

Få Windows 11 Pro på datamaskinen din for over 80 % rabatt akkurat nå.< /p> StackSocial

Å holde operativsystemet ditt oppdatert kan gå langt i form av bedre tidsstyring, bedre teamledelse og bedre produktivitet på jobb og skole. Så det er verdt å være oppmerksom på når du både kan oppgradere systemet og spare deg selv for penger. 

Akkurat nå kan du kjøpe en  Microsoft Windows 11 Pro livstidslisens for $25 gjennom Stack Social – det er over 85 % rabatt. 

Windows 11 Pro

Windows 11 Pro

Se nå på StackSocial

Et forbehold: Mens StackSocial er en autorisert Microsoft-partner og tilbyr "livstid" tilgang til Windows 11 (som det gjør for Microsoft Office og Microsoft 365 også), er det mulig at Microsoft kan avslutte lisensen. Men denne avtalen har vart i flere måneder, og har stort sett positive anmeldelser. (Til sammenligning har Office-avtalen vart i over et år, og lisensen som ZDNETs Alison DeNisco Rayome kjøpte gjennom den for en personlig MacBook for over et år siden fungerer fortsatt.)

For brukere av renoverte datamaskiner med utdaterte operativsystemer og datamaskinbrukere som trenger en allsidig maskin som støtter virksomheten, har Windows 11 Pro eksklusive nye applikasjoner, funksjoner og oppdateringer som ikke er tilgjengelige for Windows 10-brukere. Mens det eldre Windows 10 OS ikke vil motta nye oppdateringer i fremtiden, vil Windows 11 Pro det. 

Windows 11 Pros sikkerhetsfunksjoner inkluderer avansert BitLocker-kryptering som gjør de mest verdifulle dataene dine ugjenkjennelige og uleselig for eksterne krefter uten din krypteringsnøkkel. Operativsystemet har også Windows Information Protection, som hjelper til med å holde arbeidsdata og personlige data atskilt.

For individuelle kontraktører og ledere med team distribuert rundt om i verden, tilbyr Windows 11 Pro avanserte administrasjonsfunksjoner. Gruppepolicyadministrasjonsinnstillingene gir administratorer mulighet til å angi retningslinjer og håndheve overholdelse. Og den inkluderte virtualiseringsteknologien gir deg mulighet til å kjøre flere operativsystemer fra én enkelt datamaskin. 

Få Microsoft Windows 11 Pro til salgs for $25 nå.