Amazon selger Apple Vision Pro med en sjelden rabatt på $200, og jeg forventer ikke at den skal vare

0
9

Vision Pro med Apple-enhetskort Jason Hiner/ZDNET

Hadde ser du på Apple Vision Pro, men er du bekymret for prisen? Du er ikke alene. Apples flaggskip VR-headset starter på 3499 dollar – det er prisen på syv Meta Quest 3-er – men er for øyeblikket i salg for første gang, og bringer prisen ned til 3299 dollar.

Prisen på $200-rabatt er eksklusivt tilgjengelig på Woot by Amazon, og kommer med en hake. Det gjelder kun 256 GB-modellen med Solo Knit Band og Dual Loop Band i små eller mellomstore størrelser. Hvis du trenger den største størrelsen, vil avtalen i hovedsak kansellere besparelsene.

Se på Woot!

Hvis størrelsen fungerer for deg, kan imidlertid rabatten på $200 være akkurat de besparelsene du leter etter for å få en avtale. Til tross for prispunktet, skal Apple ha solgt 200 000 enheter i løpet av de første 10 dagene headsettet var på markedet, ifølge MacRumors. Nå, to måneder etter utgivelsesdatoen, ser vi det første salget, som gir flere potensielle brukere muligheten til å eie Vision Pros interaktive digitale opplevelse.

Vision Pro er i ferd med å bli en. av de mest omtalte produktene i 2024, og en integrert del av å drive neste fase av det som kalles det oppslukende internett. Enheten ble lansert med 600 nye apper, inkludert Zoom, Microsoft 365, Slack og utallige Apple-spesifikke apper – alle designet for grensesnittet med blandet virkelighet.

Også: Vanlige spørsmål om Apple Vision Pro: Pris, funksjoner, praktisk innsikt og alt du trenger å vite

Men det er ikke bare produktivitet som Vision Pro har i tankene. Enheten er også kompatibel med de fleste strømmetjenester, inkludert Disney+, ESPN, Amazon Prime Video, Paramount+ og Peacock.

Fra neste generasjons digitale opplevelser som oppslukende miljøer til bruk av enheten for videokonferanser, blir Vision Pros komplette pakke med funksjoner undersøkt i Jason Hiners anmeldelse, der han spår at Apples det mest ambisiøse produktet ennå er bare begynnelsen på det som vil bli en ny trend innen fremvoksende teknologi.

Også: Dette er Vision Pro-appene Apple sier vil forvandle helsevesenet

Mens de er i salg hos Woot!, Apple Vision Pro er begrenset til ett kjøp per kunde, og kun gyldig så lenge beholdningen rekker. Siden dette er første gang vi ser en rabatt, vil de uten tvil ikke vare lenge.