Har One UI 6.1 senket ladehastigheten til Samsung-telefonen din? Her er hva som skjer

0
13
Samsung Galaxy S24 Plus-skjerm June Wan/ZDNET

Har du lagt merke til at din Samsung Lader telefonen langsommere siden du oppgraderte til One UI 6.1? Du er ikke alene.

For noen dager siden rullet Samsung ut oppdateringen til flaggskipsenhetene sine, inkludert Galaxy S23, S23 FE, Fold 5, Flip 5 og Tab S9. I tillegg til noen spennende nye AI-funksjoner, kan oppdateringen ha ført til noen problemer. Ikke lenge etter at Samsung rullet ut One UI 6.1, begynte brukere å skrive om lavere ladehastigheter på Samsungs brukerstøtteside.

Også: Jeg har testet alle Samsung-telefoner du kan kjøpe. Disse er de beste

"Versjonen vi har har store problemer," skrev en bruker og forklarte at deres Fold 5 ladet fint før oppdateringen, men nå vil ikke ladehastigheten gå over 15w, til tross for at de brukte den originale 25w-laderen og telefonens skjerm som viser “Superrask lading”.< /p>

Andre brukere rapporterte det samme problemet i den tråden, det samme gjorde brukere på X. Galaxy Z Fold 5- og Galaxy Z Flip 5-brukere rapporterte problemet, men det ser ut til å påvirke Galaxy S23-serien spesielt .

Sammobile mener at Samsung ikke har begrenset ladehastigheten. I stedet har uttaket konkludert med at Samsung-enheter med One UI 6.1 nå lades med forskjellige hastigheter avhengig av hvor fullt batteriet er (spesifikt hvis det er over 70 % eller under 20 %). Det er også mulig at enheter ikke vil lade med full hastighet hvis skjermen er på – for eksempel hvis du bruker en app for å spore ladehastigheten eller for å ta et skjermbilde.

Andre brukere er uenige. , og de kan ha rett: de vil merke en endring ettersom de har ladet enheten sin når batteriet er under 20 % eller over 70 % før.

Inntil Samsung kommenterer dette potensielle problemet, er spekulasjonene sannsynligvis bare for å fortsette. Vi har kontaktet Samsung og vil oppdatere denne historien hvis vi får svar.