Denne MagSafe powerbanken er en av mine reisemåter, og den er 15 % rabatt

0
9
Baseus 200m

Baseus 20W 6000mAh magnetisk kraftbank < /p> Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Baseus' 20W 6000mAH MagSafe powerbank er til salgs for $25 på Amazon akkurat nå. Den er ekstremt godt laget og magnetene danner en solid forbindelse til telefonen din for trådløs lading mens du er på farten.
Den kan lade en standard eller Pro iPhone fullt, og lade en Pro Max til rundt 80 %.

I godt over et år nå har jeg brukt Baseus 20W 6000mAh magnetiske kraftbank, først gjennomgått omfattende testing før jeg bestemte meg for at dette var den perfekte MagSafe-kraftbanken for både meg og massene, og la den til min tech reisesett, hvor det har fulgt meg på både on- og off-grid eventyr. 

Apples MagSafe-teknologi banet vei for iPhone-eiere til å kunne lade opp uten et virvar av kabler. Ved å bruke den forbløffende kraften til magneter, fjerner MagSafe gjettingen ved å justere laderen med ladespolene, noe som gjør den mye mer hensiktsmessig og idiotsikker.

Å gå tilbake til trådløs lading som ikke bruker magneter for å justere laderen med enheten som lades, føles som et skritt tilbake.

Også: < sterk>Dette MagSafe-tilbehøret kan ta opp iPhone-samtalene dine for deg

Og det er slik du vet at en teknologi er virkelig nyttig. Kombiner MagSafe med en strømbank, og dette gir deg muligheten til å bruke trådløs lading når du er på farten.

Se på Amazon

Baseus 20W 6000mAh magnetiske kraftbank-tekniske spesifikasjoner:

Kapasitet: 6000mAh/3,85v (23,1Wh)Nominell kapasitet: 3500mAh (5V, 2,4A)Energikonvertering: ³75 %USB-C-inngang: 5V, 2,4A; 9V, 2A; 12V, 1,5AUSB-C-utgang: 5V, 2,4A; 9V, 2A; 12V, 1,5ATrådløs ladeeffekt: Maks 15W (7,5W for iPhone)Trådløs overføringsfrekvens: 115 – 205 kHzStørrelse: 97,4 x 63,8 x 14,7 mmVekt: 140 g

Den magnetiske kraftbanken føles fin og solid og ekstremt godt laget. Magnetene er sterke, og gir en veldig god forbindelse med iPhone selv ved bruk av etui. Den klikker på plass tilfredsstillende og begynner å lade raskt — så lenge du husker å trykke på den knappen for å vekke strømbanken.

Baseus 20W 6000mAh kraftbank er liten nok å kaste i en reiseveske.

Baseus 20W 6000mAh powerbank er liten nok til å kastes i en reiseveske.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Kontaktflaten mellom laderen og iPhonen er laget av myk silikon for ikke å ripe opp din dyre iPhone.

Alle kontaktpunktene med iPhone er belagt med myk silikon

Alle kontaktpunktene med iPhone er belagt med myk silikon.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Trådløs lading av iPhone er begrenset til 7,5W. Hvis du vil ha raskere lading, kan du bruke USB-C-porten og koble til en USB-C-til-Lightning-kabel for å gjøre jobben (bare husk at du må ha en kabel tilgjengelig).

Også: De beste MagSafe-batteripakkene: Eksperttestet

La oss komme til kjøttet av denne anmeldelsen – kapasiteten. Denne strømbanken er nok til å fullade en standard eller Pro iPhone, og tilbyr omtrent 80 prosent lading for de større iPhone Pro Max-modellene.

En nærmere titt viser at dette er en ganske godt laget lader

En nærmere titt viser at dette er ganske en godt laget lader.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Du kan lade denne strømbanken på i underkant av to timer ved hjelp av en anstendig USB-C-lader (18W eller høyere), og det er også mulig å bruke powerbank for trådløs lading av en iPhone mens powerbanken selv lader takket være dens gjennomgående ladefunksjon.

Inkludert med den magnetiske strømbanken er en USB-C-til-USB-C-kabel for lading enheten. Leter du etter den perfekte AC-veggladeren for denne strømbanken? Baseus har en fantastisk 30W GaN vegglader for under $20!

ZDNETs kjøpsråd

Baseus 20W 6000mAh magnetiske kraftbank er en av de beste MagSafe-laderne du kan få for iPhone-brukere som vil ha en liten strømbank uten å bekymre deg for kabler. Den er tilgjengelig i fem farger: Perlehvit, Deep Black, Coral Pink, Misty Blue og Nebula Purple.