OnePlus-versjonen av Google Magic Eraser rulles ut til disse enhetene

0
10
oneplus-12r1 Matthew Miller/ZDNET

Hvis du er en OnePlus-telefonbruker, kan du snart få en kul ny AI-funksjon .

 Selskapet kunngjorde i dag AI Eraser – et bilderedigeringsverktøy som lar deg fjerne uønskede personer, ting eller ufullkommenheter fra et bilde.

Også: Jeg testet 40 telefoner, og disse er de aller beste

Fra og med april vil funksjonen rulles ut gradvis til OnePlus-enheter, sa selskapet, inkludert OnePlus 12, OnePlus 12R (ZDNET Senior Review Editor Kerry Wan s sovende valg for beste budsjett Android-telefon  i fjor), OnePlus 11, OnePlus Open og OnePlus Nord CE 4.

I likhet med Googles Magic Eraser og Samsungs Object Eraser, vil funksjonen gjøre det mulig for brukere å trykke på elementer i et bilde og bruke AI til å fjerne disse elementene og fylle ut det tomme rommet, og skape det OnePlus beskrev som “en erstatningsbakgrunn som smelter sømløst inn i omgivelsene mens det passer til den generelle stilen til bildet, noe som resulterer i feilfrie, bildeperfekte bilder."

Selskapets pressemelding ga et lite innblikk i hvordan dette fungerer: " Ved å utnytte kraften til kunstig intelligens og en rekke avanserte algoritmer, lar AI Eraser brukere enkelt velge og fjerne uønskede objekter" for eksempel fotgjengere, søppel eller ufullkommenhet i bildet.  

Ved å eliminere behovet for kompleks manuell redigering eller bruk av dedikert bilderedigeringsprogramvare, ifølge OnePlus, gjør AI Eraser bilderedigering “tilgjengelig for alle brukere uavhengig av tidligere fotoredigeringserfaring.”

Også: 3 grunner til at jeg er solgt på OnePlus 12 (og 1 grunn til kjøpers anger)

Du finner funksjonen i OnePlus Gallery-appen.

OnePlus 12 ble lansert tidligere i år uten AI-funksjoner, og selv om det endrer seg med dette tillegget, kan flere være på vei. 

Bedriftspresident og COO Kinder Liu sa at dette bare var den første av flere AI-tillegg som forventes å komme til OnePlus-telefoner i år. Det ble ikke gitt detaljer om hva disse funksjonene vil være, men det virker sannsynlig at de vil være de samme som ble lansert i Kina forrige måned, inkludert en AI-oppsummerer som lytter til telefonsamtalene dine og henter nøkkelinformasjon for å lage et sammendrag (tenk tid og sted for en avtale) og artikkelsammendrag, som forenkler utvinningen av viktig informasjon fra artikler du leser.