8 Apple Watch-innstillinger jeg endret for å forbedre batterilevetiden dramatisk

0
16
Max Buondonno/ZDNET

Jeg elsker Apple Watch. Den er med meg uansett hvor jeg går, enten det er til treningsstudioet for min (nesten) daglige treningsøkt eller til kontoret, slik at jeg kan sjekke varslene mine med et øyeblikk. Jeg liker å bytte mellom de forskjellige urskivene, prøve å finne riktig bånd som passer stilen min, og svare på meldinger med det overraskende nøyaktige QWERTY-tastaturet på håndleddet. Av og til vil jeg til og med åpne en app for å administrere oppgavelisten min eller sjekke tidevannet ved Lakes Bay i Atlantic City.

Jeg gjør alle disse tingene på en datamaskin festet til håndleddet, som jeg synes er veldig imponerende hver gang jeg setter på Apple Watch. Men den ene tingen som har drevet meg gal i flere måneder, er tingen som holder alt i gang: batterilevetid.

Også: Jeg har testet alle Apple Watch modell. Dette er mine favoritter

Da jeg oppgraderte Series 8 til watchOS 10 i september i fjor, gikk batterilevetiden min fra å vare så mye som to dager på en enkelt lading til å knapt klare en. Hvorfor? Jeg har ingen anelse. Kanskje er det alle appene på fullskjerm, en kjernesystemendring, eller kanskje har Apple ikke optimalisert den riktig. Jeg skrev et helt nyhetsbrev om det også, som mange kontaktet for å bekrefte at de delte opplevelsen med watchOS 10.

Se på Amazon

Uansett årsaken til problemet, lovet Apple å fikse det med watchOS 10.1. Men selv etter oppgraderingen fortsetter Apple Watch-batteriet å yte like dårlig, noe som frister meg til å droppe det og gå for en Apple Watch Ultra 2 eller en av de kraftige Garmin-klokkene som varer i flere uker i strekk.

Dessuten: Jeg tilbrakte en uke med Apple Watch Ultra 2, og her er det som skilte seg mest ut

Selv med en sunn batterilevetid på enheten min, er I&apos Jeg er usikker på når problemet oppsto og hvordan det kan løses. Men i mitt søk etter å diagnostisere min egen enhet, fant jeg massevis av innstillinger som kan bidra til å øke batterilevetiden for Apple Watch, selv om den for øyeblikket lider under watchOS 10.

1. Slå av alltid-på-skjermen

Dette er det mest effektive du kan gjøre for å bevare batterilevetiden til Apple Watch. Selv om det ja, det kan være veldig upraktisk å droppe skjermen som alltid er på, kan det være forskjellen mellom at Apple Watch varer hele dagen og at den dør før middag. Jeg slo av min for en helg og ble overrasket over å finne ut at den forbedrer utholdenheten betraktelig, om enn ikke så mye som før-watchOS 10.

Hvordan:På Apple Watch går du til Innstillinger > Vis & Lysstyrke > Alltid på, og slå deretter funksjonen av.

2. Bruk Low Power Mode når du kan

Jeg anbefaler ikke å bruke Low Power Mode hele dagen siden det begrenser funksjonaliteten til Apple Watch, men på et blunk kan den presse ut mye mer juice enn deg synes at. Hvis du faller ned til 40 prosent innen kl. 14.00, vil klokken vare resten av dagen uten problemer ved å bruke funksjonen.

Slik:Løft Apple Watch og trykk på sideknappen for å få frem hurtiginnstillingsmenyen. Trykk på batteriprosenten din, og trykk deretter på "Lavstrømmodus" knapp. Derfra blar du ned gjennom listen over funksjoner som Apple sier at funksjonen vil deaktivere. Trykk deretter på den gule "Slå på" knapp. Du kan også planlegge at den skal slås av etter en stund, hvis du vil.

Også: Apple Watch Ultra 2 vs. Watch Ultra: Er det på tide å oppgradere?

3. Deaktiver mobiltilkobling

Hvis du har en Apple Watch med mobiltilkobling, er det best å ikke bruke mobiltilkoblingen hele tiden. Noen ganger, avhengig av hvor du befinner deg, kan klokken din søke etter et aktivt LTE-signal, bare for å bruke for mye tid på det og aldri ta tak i et som er sterkt nok til å bevare batteriet. Hvis du for eksempel reiser lange avstander eller slapper av hjemme, er det best å skyve det av til du trenger det.

Slik:Åpne Innstillinger > Cellular på klokken din og slå av “Cellular.” Deretter, når du vil slå den på igjen, trykker du på bryteren igjen. Det er verdt å merke seg at flymodus i hovedsak vil gjøre det samme, men den slår også av Wi-Fi som du trenger for visse ting, så manuell deaktivering av mobildata vil spare noen trinn.

Apple Watch Ultra 2 Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

4. Slå av oppdatering av bakgrunnsapper

Hvis du har en god mengde apper på klokken, er sjansen stor for at de henter data i bakgrunnen slik at de forblir oppdatert. Dette krever, som du kan forestille deg, strøm fra batteriet. Hvis du bare bruker nevnte apper sporadisk i løpet av dagen, er det ingen vits i å ha dem låst og lastet 24/7, bare oppdater dataene deres når du åpner dem.

I min bruk har det ikke gjort noen stor forskjell for batterilevetiden å slå av funksjonen, men det er nok til å forbedre utholdenheten litt uten å påvirke funksjonaliteten så mye.

Slik:

strong> Gå til Innstillinger > Generelt > Oppdater bakgrunnsapp på Apple Watch og slå funksjonen av.

5. Slå av varsler om uregelmessig hjertefrekvens

Med noen av de nyeste Apple-klokkene inkluderer Apple en funksjon som kan varsle deg når pulsen din slår i uregelmessige intervaller og varsle deg når det kan være atrieflimmer. Selv om det er fint å ha for å spore helsen din over tid, betyr det at pulssensoren hele tiden samler inn pulsen din, noe som ikke er bra for batterilevetiden.

Hvordan: Gå til Innstillinger > Hjerte > Varsler om uregelmessig rytme, og vipp funksjonen av.

6. Reduser mengden varsler du får

Når et varsel kommer inn, spiller det ikke bare en “ding!” for å varsle deg, vibrerer den også Apple Watch og lyser opp skjermen. Selv om varslene dine ikke vil tappe batteriet for mye, hvis du får nok av dem i løpet av dagen, vil du definitivt merke en forskjell i utholdenhet.

Hvordan:På iPhone åpner du Apple Watch-appen og går til "Varslinger." Derfra vil du bli presentert med en liste over appene på telefonen din som sender varsler til klokken din. Gå gjennom listen og slå av de du ikke ønsker å motta lenger. Du har også muligheten til å gruppere varsler sammen hvis en bestemt app sender deg mye i løpet av dagen, men du vil beholde dem på.

Også: De beste smartklokkene du kan kjøpe: Ekspert testet

7. Slå av Siri

Ah, Siri. Mange sverger til stemmeassistenten og bruker den daglig til å gjøre ting som å sjekke været, starte en timer (eller to), spille musikk eller starte en treningsøkt. Men hvis du er som meg (og antagelig mange andre), rører du ikke Siri i det hele tatt på Apple Watch, og den sitter bare der og sløser med batteriet og lytter hele tiden for å høre den magiske setningen “Hei”. , Siri." Du bør med andre ord slå den av.

Hvordan:På Apple Watch går du til Innstillinger > Siri og under "Spør Siri," velg "Lytt etter." Fra den listen trykker du på “Av” knapp. Dette vil deaktivere mikrofonene og bare la deg utløse Siri ved å trykke lenge på Digital Crown.

Apple Watch Ultra 2 Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

8. Tilbakestill Apple Watch til fabrikkstandard (a.k.a. siste utvei)

Jeg har hørt fra mange mennesker som har hatt problemer med batterilevetiden på Apple Watch at det er best å gjøre en fullstendig tilbakestilling av fabrikken. Full avsløring: det kommer ikke til å fungere for alle, men hvis du har brukt alle alternativene på Apple Watch for å forlenge batterilevetiden, er batteriet fortsatt sunt, og du vil ikke oppgradere, er det beste alternativet å tilbakestill den og start fra bunnen av. På den måten kan du sette opp klokken og underveis se appen eller tjenesten som tapper batteriet mest. Det kan også bidra til å rydde opp i noe av systemoppblåstheten i watchOS 10 som har ført til dårlig effektivitet på klokken din.

Hvordan: Gå til Innstillinger > Generelt > Tilbakestill på Apple Watch, og velg deretter "Slett alt innhold og innstillinger." Du trenger ikke å deaktivere Find My eller kvitte deg med mobilabonnementet ditt siden du skal konfigurere det med iPhone igjen, men hvis du vil bli kvitt absolutt alt, sørg for at du deaktiverer Find My og dumper mobilnettet ditt. planlegge under prosessen.