Ser Facebook-appen din annerledes ut? Meta ruller ut en videospiller i TikTok-stil

0
10
facebook-video Facebook

Neste gang du starter Facebook, vil du kanskje legge merke til at den ser litt mer ut som TikTok.

Meta kunngjorde i dag at den lanserer en ny fullskjerms videospiller som samler alle nettstedets videoformater, inkludert ruller, direktesendte videoer og lengre videoer, i ett område – – forhåpentligvis gjør det enklere å dele videoer uansett format.

Også: Slik kommer du i gang med å bruke Bluesky Social: Alt du trenger å vite

Spilleren vil ha kontroller som en glidebryter for å hoppe rundt i lengre videoer pluss et trykkalternativ som lar deg hoppe forover eller bakover 10 sekunder – for eksempel hvis du gikk glipp av et trinn i en oppskrift. 

< p>Det kommer til å være en horisontal videomodus også. Videoer vil vises vertikalt som standard, men når det er mulig, vil det være et alternativ å vende til horisontalt. I tillegg vil brukere se mer relevante videoer relatert til interessene deres uavhengig av lengde eller format. Disse anbefalingene vil vises utenfor den nye spilleren og på Facebook-hovedstrømmen.

Påpeker på populariteten til smarttelefondrevet innhold i TikTok-stil, bemerket utgivelsen: “Mens Facebook fortsetter å være hjemmet for alle typer video, vil vi vise enda flere hjul for å møte den økende etterspørselen etter dette formatet."

Facebook sier at den oppdaterte videospilleren først vil lanseres på Android og iOS i USA og Canada, og globalt i løpet av de neste månedene.

Også: Meta-legge AI-etiketter til Facebook, Instagram og Threads

Disse oppdateringene, sa selskapet, vil gi skapere flere muligheter til å treffe flere målgrupper de kanskje ikke har vært i stand til å nå før. Det var bare i november i fjor at selskapet introduserte nye måter for skapere å utvide publikummet sitt, for eksempel å eksperimentere med forskjellige versjoner av en hjul for å se hvilken som presterer best, bruke generativ AI for å lage best mulig videoer, og tilby muligheten til å lage hjul. fra eksisterende videoinnlegg og direktesendinger på mobil.